banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 06:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 54 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2005, 21:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Ko ste vi??i bilo je 2000 navijaca iz SCG::

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2005, 21:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2005, 00:07
The Joe je napisao:
Bio sam u Briselu i ponosni sam BHFanatic.....okupiti oko 15.000 ljudi na tekmu u gostima nije nimalo lako, i jedino je englezima uspjelo u vecem broju doci. To sto neki ovdje pokusavaju biti duhoviti, njihova stvar...zanima me koliko je bilo navijaca Scg u Belgiji? jedva par stotina ako i toliko, jaki navijaci nema sta...kakva je atmosfera bila, nema se puno reci a da nije vec receno....

Pa kad ste svi pobjegli iz Bosne, pa dolazite na ove forume i prosipate pamet i svoju ljubav prema bosni. U centru Sarajeva nemozete skupiti 15000 navijaca. Ima vas vise po belgiji i svedskoj nego u bosni.

U krajnjem slucaju, jel vi na te utakmice idete da gledate i da navijate za tu "reprezentaciju" ili samo da sutra mozete sra*i po forumima: "Aaaaaa, sta nas je bilo."

I za koga vi navijate uopste? Koji to igrac ima u toj bosni da se moze spomenuti??? Reprezentacija je sastavljena od onih igraca koje nisu htjele primiti okolne reprezentacije, pa sad igraju za bosnu.

BTW. Za moderatore (tj. admina): Ajte otovrite podforum "Novinski citati" ili "Merhabin kutak" jer covjek na razlicita mjesta posta poruke koje nemaju ama bas nikakve veze sa temama.

Za merhabu: Znamo mi novine procitati i baz da nam ti ovdje iskopiras clanke.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2005, 21:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
ja kad sam gledao utakmicu SCG-Belgija slucajno sam prebacio na BHT
kad ono bakljada BH Fanaticosa

zaista ...za pohvalu ! :) svaka cast , lijepa bakljada ali pokazacemo se i mi 8) protiv Bosne u Beogradu !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2005, 11:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slash svaka ti cast,,

Samo malo da te ispravim,,kao prvo ljudi su protjerani iz Bosne a nisu pobjegli,,ali nema veze...

Druga stvra,u repki BiH igraju igraci svih nacija,,,primjer,,Dragan Bartolovic je hrvat, proglasen je za najboljega igarace hrvatcke lige ove godine,,hrrvati su ga zvali da igra za njih i on je to odbijo.

Sergej Barbarez,, je srbin, kapiten repke BiH,dobijo je ponude da igra za sve tri repke,Srbija, Hrvatcka, BiH,,i momak je izabro svoju maticnu repku.

Ja navijam naravno za BiH jeli sam roden i zivim ovdje u Banjaluci,,i nikada nisam na primjer navijo protiv Srbije,,uvjek cu navvijati za njih kada igraju protiv bilo koga,,, osim narvano BIH,,
Najnormalnije je da navija svako za koga hoce,ali zalosno je da ljudi koji zive u BiH navija ju protiv BiH,,,,

Pozdrav svima!!

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2005, 20:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2005, 00:07
Ovako,
sad necu da raspravljamo o politici (to mi nije bila namjera ni u prethodnom postu - nego si me mozda pogresno razumio - naglasak je bio na tome gdje su sad), IAKO su protjerani sad su im vrata sirom otovrena i niko im nebrani povratak niti im preti, nego su oni sami odlucili gdje ce zivjeti.... necu vise o ovome jer stvarno ne zelim o politici.

Pazi, ja uopste nisam rekao da navijam protiv Bosne (ni protiv Hrvatske). Navijam za Srbiju I Crnu Goru zbog svojih razloga, ali isto tako odgledam i utakmice BiH, Hr, Slo bez toga da navijam protiv njih (jednostavno ja sam takav da mogu odgledati utakmicu bez pristarsti i navijanja prema ijednoj reprezentaciji)

Sto se tice igraca koji igraju u Bosni (cak i ovih koje si ti spomenuo): Bartolovic - uopste mi se nesvidja kako igra (nisam ga nesto posebno pratio - ali ruku na srce hrvatska liga i nije nesto posebno), Barbarez je po meni vise izvikan nego sto virjedi. U sustini sam htio reci reprezentacija je vrlo losa.

Teznja mog posta je bila na tome da navijam za SCG zbog svojih razloga i uopste to nikome ne nabijam na nos i neidem gradom i svakom prolazniku govorim: "Ja navijam za Srbiju". Uopste ne zamjeram nikome nista sto navija za Bosnu ili Hr, ali kazem LJUDI NAVIJEJTE ZBOG SEBE I ZA SEBE, A NE DA SERE*E OVDJE PO FORUMU. Merhaba je ovdje kopirao novinski clanak koji nema bas nikakve veze sa sportom (ima kao cekic sa mjesanjem cementa).

Mogao bih pisati esej ali imam nekog posla pa...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2005, 23:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Avg 2004, 13:43
Samo me zanima zasto vecina osoba srpske nacionalnosti misle da su Bosnjaci napustili BL svojom voljom?? jest da je offtopic al zivo me zanima....

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 07 Jun 2005, 23:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Možda zato što JESU?

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 08 Jun 2005, 00:18 
Početnik
Početnik

Harvester je napisao:
Možda zato što JESU?

Ti ZNAS da jesu??....hajde ti meni reci kako sam ja to "svojom" voljom napustio grad u kojem sam ja, moji starci, njihovi starci rodjeni?? Hajde pametni, prosvijetli me....

Vrh

Tema posta: ...
PostPoslato: 08 Jun 2005, 02:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2005, 17:48
Ej Dzo...ne laprdaj puno...predak ti preuzeo islam za radi sakice privilegija i sad se cudis sto smo te sutnuli iz rezervata zvanog Baliluk!

A konja brate mili... :lol:

Vrh

Tema posta: Re: ...
PostPoslato: 08 Jun 2005, 11:52 
Početnik
Početnik

WetAndHard je napisao:
Ej Dzo...ne laprdaj puno...predak ti preuzeo islam za radi sakice privilegija i sad se cudis sto smo te sutnuli iz rezervata zvanog Baliluk!

A konja brate mili... :lol:

Ne kaki dijete, ponavljas iste nebuloze ko papagaj....ako imas konkretno sta reci reci, inace zacepi....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2005, 12:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Dobro je ljudi vise u pizdu materinuIdite na politiku kao i ja pa se tamo koljite i svadjajte.Nemojte sjebavati ovaj forum. :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2005, 13:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa sta da ti kazem...Slazemo se u vecini stvari.
Upravu si da su vrata sirom otvorena svima koji se zele vratiti,,moji su se vratili skoro svi u Banjaluku,,,90% ljudi je povratilo svoju imovinu a mozda se negdje 10% vratilo,,Ljudi se nevracaju jeli je ekonomska situacija takva kava je nazalost.

Tema je ovdje sport tako da bi ovim idiotima koji se prepucavaju porucijo da idu na politiku,,,

Sergej je za mene prije svega veliki covjek,,pokazao se kao veliki humanista,,A kakav je igrac to pokazuju cinjenice,,bijo prvi strjelac budeslige 2003,,a to nije odavno nijedan igrac sa ovih´prostora ostvario,,,
Bartolovic je mlad igrac i pred njim je buducnost,,za sada je dosta napredovo,,

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2005, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa sta da ti kazem...Slazemo se u vecini stvari.
Upravu si da su vrata sirom otvorena svima koji se zele vratiti,,moji su se vratili skoro svi u Banjaluku,,,90% ljudi je povratilo svoju imovinu a mozda se negdje 10% vratilo,,Ljudi se nevracaju jeli je ekonomska situacija takva kava je nazalost.

Tema je ovdje sport tako da bi ovim idiotima koji se prepucavaju porucijo da idu na politiku,,,

Sergej je za mene prije svega veliki covjek,,pokazao se kao veliki humanista,,A kakav je igrac to pokazuju cinjenice,,bijo prvi strjelac budeslige 2003,,a to nije odavno nijedan igrac sa ovih´prostora ostvario,,,
Bartolovic je mlad igrac i pred njim je buducnost,,za sada je dosta napredovo,,

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2005, 21:04 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Feb 2005, 16:46
C C C bas su Fanatikosi!!!

Sta bi dao da se jedna utakmica BiH-a igra u BL pa da malo sacekujemo po gradu i lupamo martinkama !!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2005, 16:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Knele jarane tema je sport.....

Pa sta bi sa Borcem,,na zadnju tekmu doslo 1500 gledalaca,,,zar to nije sramota,, :roll:

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 17:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2005, 10:49
Banjalucki_Behar je napisao:

Sergej Barbarez,, je srbin,

!!

Ovo je najveca glupost(!!!),tipa notorna,sto ja ikad procitah na nekom javnom mjestu!!!
Covjek je prototip onog hercegovackog Bosanca a ovaj ga u svom neznanju trpa u neke samo njemu poznate kategorije.

Druga glupost je da je BHF-a u Spaniji bilo 1000 sto je pretjerivanje do krajnjih granica,max 50-100 ljudi.Behare,nista licno protiv tebe ali provjeri malo kakve gluposti pises i probaj savladati pravopis,dovoljno vremena provodis po forumima,mogao si nesto i skontati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 17:49 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Feb 2005, 16:46
Pa normalno da je doslo 1500 ljudi,odavno se znalo da ce utakmica sa Posusjem biti prodana,a i znalo se da od navijanja nema koristi kad ce Zeljo dati Zepceu 3-boda kao i Rudar-Banovicima,tako da.......!!!

A i Balije ne trebaju davati komentare na ovo!!! :fist: :fist: :fist: 0X 0X 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2005, 10:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sergej je najveci covjek od svih njih u repki,,,A to sto je srbin to je njegova privatna stvar,,,
Druga stvar bilo je preko 1000 momaka,,to je provjereno....

A po ko gleda Borca,,,tokom cjele sezone skupi se 200-300 djece nalozenih poput Kneleta i jebu sve,,od uprave pa na dalje....Borac je oduvjek bijo bio klub otvoren za sviju,,,Sada je trenutno srbski klub,,i vidimo gdje ga je to dovelo nazalost,,,,,

Pa nije Zeljo kriv Borcu niti je Rudar,,,,,Pa Borac je par utakmica igro sa juniorima,na neke nisu htjeli ici,,,a te sto su igrali odigrali su ko da su manekeni..

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2005, 18:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2005, 10:49
Evo ti 1000 momaka pa broj(ali hej,jedan se broji kao jedan(1) a ne kao 86!)

Slika

Fakat sam ja gori sto se raspravljam :) !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2005, 20:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
a gdje sam ja na ovoj slici ?????? :( :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 54 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]