banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 20:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 277 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2005, 15:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Jabucni_Crv je napisao:
Meni je, ponavljam, Izrael bio najbolji.

I meni je Izrael bio najbolji...
Grcka pjesma mi nije nesto, proslogodisnja je bila bolja, kada se uporede sa konkurentima.
BiH - pjesma mi je bila OK i mislim da je trebala visi plasman imati.
SCG (odnosno CG) - pjesma mi je tako-tako, ali kada sam cuo ovu novu verziju, onda su stvarno sve uprskali... Kad krenu ono svoje 'Ojha!'... :roll:
Cro - ok pjesma i ok mjesto.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2005, 23:19 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Sep 2001, 01:00
nisam gledo finale u subotu al sam do kraja pratio plasiranje za finale onih deset sto su upali na finale....mogu reci da su polufinalisti napravili dobru muzicku scenu ali sam se iznenadio ka je novkovic i jos njih par uslo a ostali nisu.....grcka nije losa u svemu tome a nije najbolja....al je zato preedsjedavajuci mandat za evropsku uniju...................evropa je popizdila u otvorenim radio medijima gdje zemlje poput sta ja znam nisu uspjele u tom sarenilu i cirkusu................dobra je to furka ...a tek prije
.....prije su ljudi tako ozbiljno pjevali na evrovizijama svako svojoj zemlji
a sad kad je doslo do marketinga i mobilne telefonije kao zirija svako pjeva ravnopravno ......cestitam ovim novim evropskim zemljama poput
estonije ,letvanije...ona fosna desetka a narocito na profesionalnosti ucesnika bivse juge.....slovenije hrvatske bosne i hercegovine ,srbije crne gore ...hajd sta ima veze pa crnogorci su u ratu sa japanom jos od 1903 godine i jedine dvije zemlje koje se jos oficijelno vode da su u ratu..
i makedonije naravno jer su makedonci bili jedni od boljih naroda u pjevanju.....neka evrovizije ali meni je draze nekad pogledati san remo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2005, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Citiraj:
...hajd sta ima veze pa crnogorci su u ratu sa japanom jos od 1903 godine i jedine dvije zemlje koje se jos oficijelno vode da su u ratu..

:lol: ...i dobro im ide... 8) :lol:

Cula Grcku pjesmu - Tragedija ! :evil: ( sreca nije u nastavcima :lol: )

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2005, 13:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
meni su se najvise svidjele pjesme Madjarske i Grcke, Albanija je bila takodje ok, SCG, odnosno CG ocaj zivi likovi kao skakucu i vicu ojha, koja sramota, BiH nezasluzeno nisko al` ionako se na Eurosongu ne glasa po kvalitetu pjesme vec po politici, zato Italija nece da se vrati na to takmicenje i zbog cinjenice da GB i Fra imaju status stalnih clanica tj. ne mogu ispasti (ove godine su ubacene i Svabija i Spanija - mali uvid na to sta je Europska unija)
mislim da je najgora pjesma bila iz Moldavije, spoj rocka, reggae-a i etno motiva - jednom rijecju sranje

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2005, 17:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Još uvijek ne mogu prežaliti loš plasman Feminnema :cry: :lol:
Da, Albanija je bila stvarno dobra. Ali su Norveška i Švica najbolje :)
Ma totalni promašaj ove godine, prve tri su očajne pjesme.

Vrh

Tema posta: Moje misljenje...
PostPoslato: 29 Maj 2005, 22:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
Feminem je čista kopija ABBE, a sve u svemu najbolja je švicarska.:D Hrvatska je mogla bolje proći, jer sa - BORISOM - nece daleko dogurati. Od kada hrvati pucaju na etno stil i kada je zadnji put u javnosti predstavljena gajdama? Čista kopija pjesme- Lane moje... Sve u svemu mogli su se bolje potruditi... :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 13:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

heh cuj kopija abbe
vidi se da se abba nije nikad slusala

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 18:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da pravo kažem i nisam je slušala dok su bili bend, ali imam stare ukućane, pa sada protiv njih...ne mogu :(
Al ipak preslušaj po koju pjesmu pa ćemo vidjeti ko je u pravu :D 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2005, 13:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

preslusao sam ja hitove ABBa-e jos davno a i sad ih slusam
ima slicnosti sa stilom muzike ali nema slicnosti sa ABBA-om

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2005, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:lol: To svakako, u Femminemu su dve cure, a u Abbi dve curi i dva momka. A u ostalom ja sam i rekla za muziku... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2005, 13:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

hahahah nisam ni ja mislio na te slicnosti/razlike
mislio sam na stil pjevanja prevashodno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2005, 13:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Onda se razumemo 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2005, 16:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
eurosong je malo manje sranje od budvanskog festivala.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2005, 17:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ovdje se prica o EVROVIZIJI a ne o festivalima i izborima za pjesme koja ide na Evroviziju... Ili nisam u pravu... :roll:

Uostalom ko te tjero da gledas budvanski festival? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2005, 20:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:28
Nisam skontala ranije ovu temu,ali evo nekoliko komentara!Za mene su najbolje bile one Estonka koje su predstavljale Svicu,cure su fantasticne!Odmah iza njih stavljam Rumuniju!Pa Norvesku!Grcka mi je bila beyye,cista kopija Jenifer Lopez,No name su bili no koment,kao da su na nekom zboru u Crnoj Gori,jos kad zaigrase ono njihovo oro!!!Boris je cista kopija Joksimovica i Ruslane u kombinaciji sa bubnjevima!Nije stavr losa,ali je prelagana!Ove nas su bile prave fufice,svedski melos,kao da su zastupale Svedsku a ne BiH!makedonac je bio cista kopija Sakisa Ruasa od prosle godine!Sve u svemu,svi su se trudili da nekoga kopiraju,jedino su Svicarci,Norvezani i Rumuni bili cisto svoji i svaka im cast na tome!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2005, 13:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ne znam da li je istina ali kolala je prica da ako svica pobjedi da ce se reimenovati u swisstonia posto su cure estonke :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2005, 10:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2005, 13:20
sto se tice bivsih nam republika
makedonija-kopija sakisa od prosle godine,katastrofa..
hrvatska-ok pjesma..dobar text scenski nastup...al neuspio pokusaj kopiranja zeljka
bih-oke cure su mlade...na sceni su izlgedale svjetski...pjesma je bila na fazon abbe i waterloo to im je i bio cilj.....

od favorita grci od pocetka....i rumunija...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 277 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Sva vremena su u UTC [ DST ]