banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 280  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Maj 2018, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
Mozda je pisao Nedzad Klicic aka krajiski/bosanski rambo.

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 13:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Silvio Dante je napisao:
StigoStriko je napisao:
Kako bi se zvao da su mu dali ime po cukundjedu?

Очко :lol:

:lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 14:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
U najnovijim orgijanjima dijaspore i handzar nacizma, zlocin u Dobrovoljackoj ima 99,9% podrske, pozivaju se na zrtve Sarajeva i agresiju.
Evo, javno pitanje za posjetioce s Klixa, koliko je to tacno bilo zrtava u Sarajevu do tog 02.05.1992?
Postovani Bosnjaci, odgovor je: Stari svat i pet vojnika JNA.
Samo Mile, do smrti.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 14:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Samo pročitaj ovaj članak i komentare. Ova prva rečenica fenomenalna.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/armija- ... /180415027

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 15:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

danijell je napisao:
Samo pročitaj ovaj članak i komentare. Ova prva rečenica fenomenalna.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/armija- ... /180415027

To je to, pisu sranja kao lobotomirane protuhe, IQ kod novinara na razini tronozca

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 15:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Moje omiljeno pitanje na te genijalne stavove je: koliko je Bosnjaka zbog tog zla izgubilo glavu izmedju 1945. i 1992.?

Ili ce biti da su Bosnjaci (kao i drugi) u tom periodu koliko toliko priblizili civilizaciji.

Pravda za Druga Tita!

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 15:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
manitu uci da svira je napisao:
U najnovijim orgijanjima dijaspore i handzar nacizma, zlocin u Dobrovoljackoj ima 99,9% podrske, pozivaju se na zrtve Sarajeva i agresiju.
Evo, javno pitanje za posjetioce s Klixa, koliko je to tacno bilo zrtava u Sarajevu do tog 02.05.1992?
Samo Mile, do smrti.

nije baš tako bilo..al nema veze...

bilo je i skoro mjesec dana prije toga žrtava u borbama za školu mupa na vracama,čini mi se mile i milorad...pa ona olga i suada,na vrbanja mostu već 5-6 og aprila,koje se vode kao prve žrtve u sarajevu...i nakon toga bar još stotinjak do tog 2 maja...

nisam od tebe naučio na tako paušalne informacije,da se svide nekome...

a ovaj Mile do groba ti veze sa tim svim nema :D ..on ti je tad već zadnjim Kikašem letio za Srbiju..

Poslednji put menjao Schlager dana 04 Maj 2018, 15:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 15:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Samo Mile, do smrti.

E jbg, nisam vidio ovaj post :-D

Schlagzi, ne shvataj sve bukvalno.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 15:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Dobro :D
Al znam da su Momo Mandić ili Milenko Karišik (zaboravio sam tačnno detalje) vodili tu akciju na Vracama,dok je Mile pakovao stvari za let u Beograd...kasnije je tokom rata živio uglavnom u Srbiji,nešto kratko bio plavac na aerodromu,dolazio uglavnom samo na sjednice NSRS kao opozicioni poslanik i radio sa akciznom robom usput

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 15:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Samo Mile, do smrti.

nije baš tako bilo..al nema veze...

bilo je i skoro mjesec dana prije toga žrtava u borbama za školu mupa na vracama,čini mi se mile i milorad...pa ona olga i suada,na vrbanja mostu već 5-6 og aprila,koje se vode kao prve žrtve u sarajevu...i nakon toga bar još stotinjak do tog 2 maja...

nisam od tebe naučio na tako paušalne informacije,da se svide nekome...

a ovaj Mile do groba ti veze sa tim svim nema :D ..on ti je tad već zadnjim Kikašem letio za Srbiju..

Stvar je upravo u karikiranju, jer da sam napisao da je bila samo jedna zrtva opet bi bila sustina napisana. Kakve vise zrtve, popisi ih sve po imenice i po naciji i okaci ovde. Poenta je da se zlocin pravda sa 11.000 mrtvih u opkoljenom Sa. Nije problem to nazvati zlocinom, al necemo izmisljati picka mu materina, i pun mi je kurac i Bosne i Mile i Alije i Karadzica i SDA i gonte se svi u tri pizde materine, ja kad osnujem partiju imace dva cilja, da razgovorom rasturimo ovo govno od drzave i da zatrem SDS u crnu zemlju kao leglo nakratkovidijih Srba u XX vijeku. Sve sto ste napravili posrali ste zlocinima.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 15:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Koje zločine zamjeraš SDS-u?

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 15:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Koje zločine zamjeraš SDS-u?

Ratne

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 15:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa,onako,zanima me na šta konkretno misliš....ako si pratio ova suđenja,radovanu se sve zamjera osim srebrenice....tu je naš ratni načelnik opštine bratunac (pušten je transkript),rekao beari...doslovno "danas si ubijao zarobljenike na teritoriji opštine bratunac (kravice) sutra idi u p.m ,ubijaj gdje hoćeš,ali ovdje više nećeš!!..i oni snimci onih jadnika ubijenih,uplašenih,svezanih što ih škorpioni iz šida ubijaju s leđa i još viceve pričaju :( .....što je nataša kandić objavila....i to je bilo negdje oko trnova..a to je 100-200 kilometara od srebrenice

u okolini prijedora je zaista bilo svašta,sa čim se ne ponosim ni najmanje,naprotiv....iako je to uglavnom bilo u genetskom kodu kao osveta za drugi svjetski rat gdje je sve srpsko u potkozarju poklano od kolijevke do starca...
i tu najmanje krivi ljudi leže 40-godišnje kazne,dr milomir stakić predsjednik prijedosrskog sds,npr...i tu je bilo svakakvih paralelnih struktura,nebbitno....ali i zato smo u hagu oslobođeni da nije bilo genocida u sedam krajiških opština...leži i dan danas žigić,i neki od stvarnih egzekutora,odležali su kvočka,tadić....pokojnom Simi Drljači čast nije dozvoljavala da se preda Sforu,pa su ga ubili...i dr Milomir Stakić leži tih 40g,jer nije htio da se nagodi pa dobije manju kaznu....

pa zato me zanima,šta nam ti najviše zamjeraš?

Poslednji put menjao Schlager dana 04 Maj 2018, 15:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 15:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Trebalo je mnogo vise misliti, a mnogo manje se oslanjati na vojnu nadmoc, ne dozvoliti da narod koji je bio simbol slobode na Balkanu, bude pretvoren u zlocince i osvetnike. Nisam ja komandovao. Ti pricas istu pricu kao i Bosnjacki nacionalisti, tako i oni sad sanjaju osvetu, a taj krug, ili spirala, nema kraja.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 16:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nema tu rješenja...slažem se...oni su se mnogo više ogriješili u WW2...mi više sada u zadnjem,ali opet smo u 20-vijeku ubjedljivo najveća žrtva mi srbi ...

Šta je rješenje po tebi?

Lijepo kaže onaj musliman u filmu nož "da je između srba i muslimana,ne samo sve osvećeno,nego i presvećeno"...

Ali i to nam ne znači ništa..treba spremno dočekat novi krug "osvete",ovih koji se sad smatraju više oštećenim,ili otići u Njemačku..ja trećeg ne vidim...

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 16:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Moje omiljeno pitanje na te genijalne stavove je: koliko je Bosnjaka zbog tog zla izgubilo glavu izmedju 1945. i 1992.?

Ili ce biti da su Bosnjaci (kao i drugi) u tom periodu koliko toliko priblizili civilizaciji.

Pravda za Druga Tita!

To je poseban par opanaka, usprkos složenosti situacije, šepo je ispravno shvatio da moze mirno upravljati samo ako iza njega stoji vecinski narod. I tako je i bilo, no Srbi nisu znali izvlaciti korist iz te klackalice, dapace, nisu ni trebali jer su vecinom vjerovali u jugoslavensku ideju. I to je bilo ok. Drugi su prilicno jeli govna dok se i srpska casa nije prelila. Nema opravdanja ni za jedne, šepo je htjeo napraviti ljude od njih, no falilo mu je jos 50 godina zivota. I onda bum po bum. Dan kada je 64 % matematički postalo 2/3. I na takvu vjecnu laz ti dozvolis da te neko proziva za zlocine. Mulci

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Nema tu rješenja...slažem se...oni su se mnogo više ogriješili u WW2...mi više sada u zadnjem,ali opet smo u 20-vijeku ubjedljivo najveća žrtva mi srbi ...

Šta je rješenje po tebi?

Lijepo kaže onaj musliman u filmu nož "da je između srba i muslimana,ne samo sve osvećeno,nego i presvećeno"...

Ali i to nam ne znači ništa..treba spremno dočekat novi krug "osvete",ovih koji se sad smatraju više oštećenim,ili otići u Njemačku..ja trećeg ne vidim...

Ratovi su rezultatski sve neizvjesniji, devedesete i unipolarnost globalno vise se nece ponoviti, niko nikada nece garantovati rezultat od sila, iako te moze mrtvo ladno gurnuti u sukob. To su Ameri uradili vec jednom Bošnjacima i pokusavaju ponovo, no kako rekoh, konstelacija snaga je drugacija. Po svoj prilici Bosnjaci ce traziti drzavnost bar na ovome sto trenutno imaju od BiH, kroz politicku borbu, kao i Srbi. Hrvati ce popusiti.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 18:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Samo da se vratim na svoj post. Ako je istina onaj tekst ispod slike onda ispada da Srbija finansira bošnjačku antisrpsku propagandu koja se štampa ni manje ni više nego u Beogradu, ja sam to želio da naglasim a ne primjećujem da se to tako i shvatilo. Toliko od mene na tu temu.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 18:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Manitu, mene posebno zalosti sto sam u godinama u kojima si ti bio kada smo te zezali za godine :-D

E sad... Ko dir'o? Nesto si goropadan zadnja dva tri dana :-D

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 18:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Kako je ono TNS imnao običaj reći Apokaliptu?

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 280  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]