banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 04:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Maj 2018, 22:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Evo Vaskovic večeras na N1 pricao
http://ba.n1info.com/a258184/Vijesti/Vi ... vrdim.html

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2018, 22:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Jul 2009, 21:45
Kakav rijaliti na celu sa "iskrenim" vaskovicem i "objektivnom" bn televizijom (namjerno mala slova).

Pa ovi da dodju na vlast tek bi tada bili u qrcu hahaha

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2018, 23:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
markonato je napisao:
Kakav rijaliti na celu sa "iskrenim" vaskovicem i "objektivnom" bn televizijom (namjerno mala slova).

Pa ovi da dodju na vlast tek bi tada bili u qrcu hahaha

Ваљда "N1"? То ти је тек СиЕнЕн ниво објективности. :)

И шта каже Васке:

Citiraj:
On je kazao da vodi sopstvenu istragu sa svojim saradicima, čitavom mrežom ljudi, a jedan dio njih pripada zvaničnim institucijama koji, kako je rekao, ne mogu da gledaju sve što se dešava.

Ајде?

Citiraj:
On nije želio spominjati niti imena političara, jer ne želi da se slučaj ispolitizuje.

А иначе није исполитизован?

Аха, јесте, да...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2018, 23:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Jul 2009, 21:45
Kaze vaskovic grupa na fb ima 130 000 clanova, rekoh haj da vidim kad ima 89 000 clanova :)

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2018, 23:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Pa i u grupi su se prije neki dan hvalili da su dostigli brojku od 120.000. A i ovde je pisano da nekima razlicite brojke prikazuje.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2018, 23:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Ala sta nasra Vaskovic. Banjaluka opasnija od Beograda.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2018, 23:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Apr 2018, 05:10
Kazu u onoj emisiji sto vodi onaj Srbijanski detektiv,navodno bio faca za djevojke,pa ga namlatili,izgleda ko indijanac,izgleda da se niko nije s njim druzio.Ludo hrabar covjek,koji bi se suprostavio provokacijama vise ljudi je budala,mozes protiv jednog nemozes protiv vise njih,onda normalno moras popustit...

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2018, 00:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
markonato je napisao:
Kaze vaskovic grupa na fb ima 130 000 clanova, rekoh haj da vidim kad ima 89 000 clanova :)

Pfc88 je napisao:
Pa i u grupi su se prije neki dan hvalili da su dostigli brojku od 120.000. A i ovde je pisano da nekima razlicite brojke prikazuje.

Ako si clan grupe onda pokazuje oko 130000 jer odredjen broj ima privatnost pa se ne vidi javno. Ako nisi clan grupe onda prikazuje puno manje jer su neki profili podeseni da se ne vide javno.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2018, 01:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Nidje veze. Ja sam clan grupe i pokazuje nesto vise od 89000.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2018, 02:56 
Početnik
Početnik

Najnovija prica oca je da je prebijen kod metalske skole pa negdje odvucen dva dana pa ubijen i bacen u Vrbas ili Crkvenu,ali nismo mi amerika ili Meksiko,ko na filmu cisto sumnjam da bi se neko kod nas usudio na takvo nesto.Palo mi napamet ta modrica sto pokazuju na ledjima u predjelu bubrega da ga nije neko udario namjerno ili slucajno autom,sta bi ljudi tad uradili pobjegli ili bi covjeka povezli u autu,pa kad su skontali da mrtav ako je bio u komi,poslje kad su bili sigurni da jemrtav rijesili se tjela da ne odgovaraju,a ovi kad su vidjeli da ima vodu u plucima samo rekli da je smrt nastala gusenjem.Ako su namjerno ga udarili,pa ga pokupili jer je jos bio ziv,pa poslje,bacili tjelo to bi bilo ubistvo,al opet iz nekog razloga koji nije poznat.Da su odlucili da ga prebiju,cisto sumnjam da bi ga negdje vozili u autu,nego bi ga odma bacili u crkvenu.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2018, 05:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2018, 11:01
Ta grupa na fb je "nastimana" tako da nema onog standardnog pitanja "da li zelite biti u grupi?", vec svi oznaceni automatski postaju clanovi grupe.

Tako sam ja bio ubacen u istu cak tri puta, a da me niko nista nije pitao. I tri puta se isclanio.

Tako da postoje ljudi na fb koji ni ne znaju da su dio te grupe, jer nisu aktivni na fb.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2018, 06:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Kopernikus je napisao:
Najnovija prica oca je da je prebijen kod metalske skole pa negdje odvucen dva dana pa ubijen i bacen u Vrbas ili Crkvenu,ali nismo mi amerika ili Meksiko,ko na filmu cisto sumnjam da bi se neko kod nas usudio na takvo nesto.Palo mi napamet ta modrica sto pokazuju na ledjima u predjelu bubrega da ga nije neko udario namjerno ili slucajno autom,sta bi ljudi tad uradili pobjegli ili bi covjeka povezli u autu,pa kad su skontali da mrtav ako je bio u komi,poslje kad su bili sigurni da jemrtav rijesili se tjela da ne odgovaraju,a ovi kad su vidjeli da ima vodu u plucima samo rekli da je smrt nastala gusenjem.Ako su namjerno ga udarili,pa ga pokupili jer je jos bio ziv,pa poslje,bacili tjelo to bi bilo ubistvo,al opet iz nekog razloga koji nije poznat.Da su odlucili da ga prebiju,cisto sumnjam da bi ga negdje vozili u autu,nego bi ga odma bacili u crkvenu.

Ja mislim da je ta prica oko metalske skole izasla dosta ranije. Nije to nista cudno da neko nastrada u marisani ili da te neko rokne prebijanjem, ja se sjecam prije nekih 15ak godina sta smo mi radili, makljali se pravo, bilo je potezanja nozeva i ostalih rekvizita i samo sekunda fali da nekom glava ode. Jebiga ko je u tim godinama razmisljao o posledicama, mlado pa ludo. Realno druze nismo mi bas Diznilend, kao i svuda ima raznih ludaka. Vidjecemo sta ce nova istraga pokazati.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2018, 07:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Kopernikus je napisao:

U svoj ovoj gomili gluposti sto si napisao samo bih pitao kako mrtav covjek moze uvuci vodu u pluca?

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2018, 07:11 
Početnik
Početnik

Ne znam,zar ne moze ?

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2018, 07:27 
Pripravnik
Pripravnik

Eh da - kao što je neko gore napisao - i moja prva pomisao je bila slična.

Klinci se potukli, pretjerali, David nezgodno pao ili podlegao povredama. Oni se prepali (nisu htjeli da ga ubiju svakako), nisu znali šta će - pa ga "bacili" u Crkvenu.

Da je "profesionalac" htio da ga baci negdje, bacio bi ga u Vrbas, a ne u Crkvenu. Plus, oni valjda znaju kad "udaraju" da tragovi uopšte ne ostanu.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2018, 09:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Citiraj:
Vasković je kazao da nije urađena ni mikroskopska analiza vode - jer bi se, kako tvrdi, otkrilo da to nije voda iz rijeke Crkvene.

ovaj čovjek prosipa bukvalno svaku moguću ideju na koju nabasa.

na ovo sa analizom vode iz pluća ("ima li hlora") naletio sam na BN portalu u par navrata, gdje su njihovi pacijenti ispisivali svoje detektivske analize. genijalna ideja je, valjda, da je dečko udavljen u sudoperu pa je poslije bačen u Crkvenu.
kad pokupiš sve to na jednom mjestu, mali je ubijen nekoliko puta, što batinama, što utapanjem u lavoru: jebeš ti to, sigurno je sigurno.
valja primijetiti kako baletan svaku tu verziju ispljune kao nepobitnu činjenicu o kojoj on ima sasvim precizna saznanja ("otkrilo bi se da to nije voda iz Crkvene").

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2018, 09:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Mirat je napisao:

Klinci se potukli, pretjerali, David nezgodno pao ili podlegao povredama. Oni se prepali (nisu htjeli da ga ubiju svakako), nisu znali šta će - pa ga "bacili" u Crkvenu.

Sve je to u redu, takve stvari se dešavaju svuda. Ali ako je tako bilo, čemu zataškavanje, i iznošenje totalno drugog scenarija. Nisam baš nešto čuo da MUP RS ima formular "Možete li moje krivično djelo prikazati kao nesretan slučaj?", ispuniš, i toe to.

Tako nešto se radi, ako je to slučaj, ako iza toga kao učesnik stoji neko i neko.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2018, 10:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
Mirat je napisao:

Da je "profesionalac" htio da ga baci negdje, bacio bi ga u Vrbas, a ne u Crkvenu. Plus, oni valjda znaju kad "udaraju" da tragovi uopšte ne ostanu.
Puno gledas CSI serije

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2018, 11:23 
Pripravnik
Pripravnik

Pa za CSI je više verzija da ga je neko negdje držao zatočenog. Da ne govorim o onim Vaskovićevim bajkama.

Čim je on završio u Crkvenoj ili ga je neko gurnuo ili je upao sam ili je stradao u tuči pa se ovi prepali.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2018, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
MuskoBre je napisao:
Mirat je napisao:

Sve je to u redu, takve stvari se dešavaju svuda. Ali ako je tako bilo, čemu zataškavanje, i iznošenje totalno drugog scenarija. Nisam baš nešto čuo da MUP RS ima formular "Možete li moje krivično djelo prikazati kao nesretan slučaj?", ispuniš, i toe to.

Tako nešto se radi, ako je to slučaj, ako iza toga kao učesnik stoji neko i neko.

Ma pazi zataskati mogu 2 ili 3 covjeka najvise. Ovo sto oni pominju 10-tak ljudi nema sanse jer bi neko vec popustio i nebi ucestvovao u tome.
Znaci slazem se da policija osim kontrole saobracaja neradi nista ali njihova tvrdnja da je policija nesposobna sto realno i jeste i onda ova teorija zavjere u kojoj ucestvuje njih 10 jednostavno neide jedno sa drugim. Jer za zataskati nesto ovako moralo bi se biti itekako sposoban.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]