banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 20:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Maj 2018, 07:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Apr 2018, 10:54
wizzy_bl je napisao:
U vezi one price sa PUB LIFE i opsteg preseravanja rulje (ovaca) na FB , koje nam @dejo redovno prezentuje ovdje (drugacije ne bismo ni procitali)

http://poreskaupravars.org/SiteCir/Novo ... ajid=14089

Zakljucak.

Inspektori su dosli prvi put u lokal, sprijeceni u izvrsavanju svoje duznosti od strane vlasnice i gostiju, tj. vlasnica lokala oduzela i sakrila dokumentaciju (pretpostavljam jer je svjesna da nije sve po pravilu)

Sta ce biti dalje...vidjecemo

Medijska kampanja "Korak preduzmi, racun uzmi"? :D Ko im smislja te slogane?
Najbolje da ce napisati - da, mi vrsimo pritisak na pojedine poreske obveznike, kako da nece. Naravno da ce napisati ovako nesto na svojoj stranici. Nije uopste problem sto im je prvi put dosla poreska inspekcija, vec sto im je to n-ta inspekcija u zadnjih par sedmica.
"Разлог прекида контроле је што је власница тог локала („Pub Life“ Бањалука) на очиглед инспектора Пореске управе РС изнијела и није дала на увид дио документације" Kako sad pa to, sto je onda iznosila knjige ako im nece dati na uvid? Na snimku iz paba se jasno vidi da drzi otvorenu knjigu na stolu.
"и позивању на линч" - kakva je ovo retorika, ko je koga pozivao na linc inspektora, to valjda znaci da su gosti pozivali nekog da ih ubije?

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2018, 07:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
super_koza je napisao:
super_koza je napisao:
Ti sunce žarko šta je ovo. Ovo istraživačko novinarstvo?! Nit je istraživačko, a nit je novinarstvo...

a pa čekaj, jel' se stvarno od Karamele očekivalo nešto iole ozbiljno? od čovjeka koji je fejk sam po sebi?

apropo baletana, primijetio bih u onom tekstu 1 švajcarsku preciznost:
Citiraj:
Jedino sam ga zaboravio pitati da li je te noći, 18.03., od 2.52 časova do 3.42 časova pomalo snježilo, što se na snimcima kamera sa njegovog hostela to ne vidi.

Vujadine, da li je snježilo pomalo?

i tako je naš Vaske sjebo Vujadina preko nedostajućeg snijega koji je te noći dobrih 50 minuta snježio. pomalo, doduše.
đe si turio snijeg, Vujadine?
jer, kao što znamo, ne pada snijeg da...

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2018, 07:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Citirao si me za nešto što ja nisam pisao... ;)

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2018, 08:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ah 'zvini, sad vidim da je ovo oko Vaskovića otišlo kao tvoj citat.Slika

a i malo vam čudno funkcionišu ovi kvotovi, na jednom sličnom forumu na kom visim, to je malo drugačije riješeno.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2018, 12:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Valjda srdjkUrin a ne koin

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2018, 12:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Novcic, demunitiv...

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2018, 12:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Ne znam ja nista, ja sam samo prepisala od Danijella. :-D

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2018, 12:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Eto vam i koristite ga. Samo nemojte daleko. He he he

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2018, 12:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ja sam čuo da ako neko ko nije srda koristi srda koin forum ne dozvoljava, evo
Srda, n***** ** ****a
Ne dozvoljava server...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2018, 13:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
Džontra je napisao:
Ja sam čuo da ako neko ko nije srda koristi srda koin forum ne dozvoljava, evo
Srda, najedi se govana
Ne dozvoljava server...

Meni sve ispravno prikazuje.
Možda nisi instalirao fleš plejer....

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2018, 13:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne treba pisati "najedi se govana" već Srda polaže prava na "n***** ** ****a" evo opet ne radi...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2018, 13:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
Auuuu pa koliko taj server sranje pravi, nisam bio svjestan.
Toliko toga je možda pogrešno prikazao, da ja sada ne znam šta da mislim!!!11!!

Drugim riječima, postoji vjerovatnoća da "korisnik" nije totalan retard?

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2018, 13:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne, on je kreten.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2018, 15:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Jan 2007, 09:30
Zločinci i Ubice - Stvarni Kontrolori institucija sada pokušavaju likvidirati Davora Dragičevića, oca surovo ubijenog Davida, iscrpljivanjem, nečinjenjem, indolencijom... instituciija

piše: Slobodan Vasković

1.
Zločinci i Ubice - Stvarni Kontrolori institucija sada pokušavaju likvidirati Davora Dragičevića, oca surovo ubijenog Davida, iscrpljivanjem, nečinjenjem, indolencijom... institucija!

2.
Njihov cilj je da Davor prestane sa zahtjevima za otkrivanje Ubica svog sina i njihovih pomagača, zataškivača zločina.

3.
Njihov cilj je da Davor načini neku grešku, da ga napadnu, da ga iscrpe do granica neizdrživosti, da ga na taj način ušutkaju, sklone sa Trga i po cijenu uništenja.

4.
Njihov cilj je da rasture svakodnevni Protest na Trgu, da prekinu rast sve jačeg i jačeg Pokreta za Davida - Pokreta za Slobodu, u šta je prerasla FB Grupa - Pravda za Davida.

5.
Njihov cilj je da demonizuju svakog onog ko podržava nadljudsku borbu Davora Dragičevića da istraje na otkrivanju istine o Ubicama svog sina, njegovim mučiteljima, Nalogodavcima Svirepe Likvidacije i Jezivog pokušaja javnog, institucionalnog, zataškavanja.

6.
Njihov cilj je da Unište Davora, ponovo Ubiju Davida i zatru Pokret za Slobodu.

7.
Njihova oruđa su nečinjenje, ispcrpljivanje, opstrukcije, nerad institucija…, pokušaj pretvaranja Ubica i njihovih saučesnika u Žrtve, čemu svjedočimo poslednja dva dana!

8.
Zločinci i Ubice - Stvarni Kontrolori institucija u svojim planovima imaju i likvidaciju Suzane, Davidove majke, koja je izložena enormnim pritiscima.

9.
Njihovo najjače, najefikasnije, najotrovnije, najubilačkije i najopasnije oruđe je Vrijeme - njegov protok, što dalje odmicanje od trenutka otmice, mučenja, mrcvarenja, likvidacije Davida Dragičevića, bez ikakvog rješenja tog slučaja.

10.
Na osnovu čega se sve navedeno može tvrditi?

Na osnovu notorne činjenice da se ništa nije promijenilo od 26.03.2018., kada je pokušano javno zataškavanje Ubistva Davida i njegova kriminalizacija, do danas:

-Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova, kojeg je Davor Dragičević javno označio kao Ubicu i dalje je ministar unutrašnjih poslova.

-Darko Ilić, koji je Javno pokušao prikriti zločin Ubistva, prezentujući javnosti Izrežiranu scenu pljačke, sa svjesnom namjerom da kriminalizuje Žrtvu i dalje je načelnik Uprave za organizovani kriminal.

-Darko Ćulum, direkor Policije i dalje je na toj funkciji, iako je saučesnik u zataškavanju Ubistva Davida Dragičevića.

-Željko Spasojević, načelnik uprave Policije Banjaluka i dalje je načelnik, iako su inspektori iz te Uprave učestvovali u pripremi otmice, lažiranju pljačke Kuće na Laušu i likvidaciji Davida Dragičevića.

-Željko Karan i dalje je direktor Instituta, iako je Lažirao Vrijeme Smrti, kako bi omogućio zataškavanje Ubistva i eventulano prinošenje “Žrtvenih Jarčeva” na krvavi oltar Ubica i Nalogodavaca Likvidacije Davida Dragičevića.

-Dalibor Vrećo, tužilac, koji je zataškavao i zataškava zločin, pripremao “Žrtvene Jarčeve” i dalje je postupajući tužilac u predmetu koji se u Okružnom tužilaštvu ne zove “Ubistvo Davida Dragičevića”, već ga to Tužilaštvo, na čijem je čelu Želimir Lepir, vodi kao “Smrt Davida Dragičevića”.

-Saša Labotić, tužilac, koji je šest dana nakon pronalaska tijela Davida, proslijedio Sudu na potvrđivanje optužnicu protiv surovo ubijenog Dječaka i dalje je Tužilac!

-Oni koji su Naredili Ubistvo, Ubice, Vojnici - Rađeni, Ćulumi… i dalje su na slobodi.

11.
Šta se promijenilo u odnosu Institucija prema Ubistvu Davida Dragilčevića? Ništa!

12.
Istina, promijenio se Tim za istragu, ali šta taj Tim može da uradi, čak i da sve otkrije, kada je Tužilac i dalje Vrećo, kojeg štiti Lepir?!

I koliko taj Tim može uopšte da otkrije kada ima nad sobom Lukača, Ćuluma, Ilića…?! I one koji stoje iza njih. Jer, Lukača, Ćuluma i Ilića Neko štiti veoma istrajno.

13.
Nalogodavci Ubistva i Ubice ponovo djeluju, maksimalno su angažovani, strpljivo čekaju da Davor klone, posustane, iscrpi se do granica nekretanja, napravi i najmanju grešku… Da bi dejstvovali protiv njega!

14.
Za to vrijeme njihovi podređeni, kriminalci raznih kalibara, atakuju na one što podržavaju Davora u njegovoj borbi za Istinu i Pravdu.

15.
To su činjenice, kao što su činjenice da Tužilaštvo ćuti, MUP ćuti, Karan ćuti…

16.
Tužilaštvo i MUP ni dalje se ne izjašnjavaju o karakteru smrti Davida Dragičevića - da li je Ubistvo ili ne; Ne izjašnjavaju se o saučesnicima zločina, koji su se sami predstavili javnosti, ne izjašnjavaju se o učesnicima u zločinu, Egzekutorima…

17.
Čekaju da Davor posustane, da građani koji ga podržavaju posustanu da se Grupa Pravda za Davida počne osipati…, čekaju da adaktiraju još jedno ubistvo, novom likvidacijom.

18.
To nije slučajno, već pomno planirano: To je Organizovano zločinačko djelovanje u kojem se Institucije RS koriste ponovo za pripremu nove Likvidacije. Njeno sprovođenje i novo zataškavanje.

19.
Vrijeme, njegov protok, je njihov Rafal. Metak, Bejzbol palica, Metalna Šipka, Pendrek za Davora, Pravdu za Davida i stotine hiljada drugih koji podržavaju otkrivanje Istine i traže Pravdu.

20.

Ako uspiju na ovaj način da Ubiju Davora zauvijek su ubili Slobodu. Istina i Pravda bi bile samo kolateral te Likvidacije!

https://www.blic.rs/vesti/politika/dodi ... im/szjxs4h

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2018, 15:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znači sad ne ubica iz "ugledne banjalučke porodice" koji ima veze sa "kriminalnom organizacijom koju vode Ministar Lukač i Naser Orić"
Pa ljudi ko koga jebe ovde?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2018, 15:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:42
FSB sve nas.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2018, 15:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Што ФСБ (КГБ)?

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2018, 15:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

taman kad pomislim da je baletan iscrpio sve najluđe iz sebe, on me zajebe.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2018, 15:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:42
sinip je napisao:
Што ФСБ (КГБ)?

CIA nije više u modi.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2018, 15:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
А и то што кажеш. Ја мислио да имаш неке конкретне информације (за разлику од већине). :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]