A kad ce vise ukloniti stvarno one silne svijece,trg Nocu izgleda sablasno,kako misle oprati onaj silni vosak? I na svijecama je Neko dobro zaradio,Nikad nizakog nisu tako dugo za nekog to drzali na trgu,a uopste nije tamo nastradao,trebali su tamo zapaliti na mjestu gdje nadjen ili na onom mostu.Ocigledno da njegov otac ima od ranije vjerovatno u opozicionoj nekoj stranci kao sto je SDS.Ako je ipak ubijen,a zlocin u vodi je skoro savrsen zlocin,jer voda brise tragove,moguce je da je I on pokojnik bio u toj nekoj stranci,da se protivio Vlasti tako sam ja cuo price i da su ga pristalice iz druge partije nalupale i gurnule u Crkvenu koja je tad bila izuzetno nabujala kao i Vrbas,ako je ubijen.E sad sto se tice droge koju je konzumiro,ako je dilovo,mozda je radio za sebe pa je vecim ribama bio konkurencija pa su ga nalupali,pa je ako je jos bio drogiran upo slucajno u Crkvenu,ako ga je voda odnijela u tunel ispod ceste,tesko je mogao isplivat.Poznajem rijeke licno dobro ,mislim da je ovdje vrlo lako mogao upasti i mogao ga je neko tu lako bacit jer tu nema osvjetlenja,mjesto izgleda uzasno tamo s jedne strane uopste nema ograde,iako su tu privatni posjedi ako je bjezao od nekog,mozda je presao preko onog mosta Gore u ulici Janjetovica,pa je isao uz kanal sa lijeve strane gledano na prilozenoj slici,a bio je snijeg i kisa,mislim da je lako mogao upasti.Ako tamo pogledate,prije tunela voda nije tako bezazlena ni kad je Crkvena skroz plitka,uvjerite se sami ko tamo zivi...

Trebao je Davor biti kandidat SDS za predsjednika Republike, ali ga je Vukota sjebao. Vjerovatno da je i on tu umjesan.
Ljeb ti jebem praznoglavi.