banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 22:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Apr 2018, 10:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Ja sam oduševljen. Da ovoliki napor i rad mozga usmjerite u nešto korisno,osim smišljanja raznoraznih SF teorija, možda bi i imali poslove.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 10:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Dejo. je napisao:
Stoka je neko ko radi za 200km mjesecno jer u tom trenutku nema mogucnost za nesto bolje. Sta on to zavrce i koga ostecuje na taj nacin?

Da ne citiram sve. Slazem se s tobom da vrse pritisci po raznim osnovama, ali jednostavno nije moguce da je dobio rjesenje u kom ne pise osnov za kaznjavanje. Nemoguce!
Mogu mu slati reketase, siledzije ili slicno ali ovo gore je nemoguce.

Nisam napisao da je tvoj drug stoka. Samo analogija.
Tvoj drug se snalazi kako moze, tako i ovi gore.
Ne zavrce tvoj drug vec vlasnik kafane. Zavrce prije svega onog koji ima prijavljenog konobara.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 11:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Pošteni Srda je napisao:
Ja sam oduševljen. Da ovoliki napor i rad mozga usmjerite u nešto korisno,osim smišljanja raznoraznih SF teorija, možda bi i imali poslove.

Daće Bog, Radoš Bajić će dobiti otkaz na RTS, pa da angažuju ove sve, jebo Westworld i HBO kakav bi to spektakl bio...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 11:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Maj 2013, 17:55
Pošteni Srda je napisao:

Nema svako poriv da slijepo vjeruje u sve što mu se servira.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 11:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Prvo da se osvrnem na tvoj nick, ne zaslužuješ ga ako nisi proveo godine u Sokolani.
Drugo, nema svako ni poriv da izmišlja bajke i da u njih vjeruje samo zato jer je to suprotno od onoga "što im neko servira".

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 11:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2018, 11:01
Do sad sam ćutao, ali ne želim više. Razlozi:

1. Prvi sam uzviknuo "momak je ubijen!" kad su ga pronašli. A juče sam se konačno i isključio iz grupe. Sve ono u šta se grupa pretvorila, sve sa bajkom koju je Vaksović napisao - nema veze sa mozgom.

2. Snimke kuće sa Lauša je donijela lično majka u policiju. Nije to nikakvo "policijsko podmetanje". Majka ima drugo prezime i živi sa drugim čovjekom u Austriji. Ima sa njim još i dijete.

3. Otac radi šta mu se kaže. Otac radi kako Vasković napiše. Vasković je američki čovjek, to već odavno znamo.

4. Ona bajka o tome kako su momka tjerali da dila drogu mi liči na onu priču "pazi se sine da ti neko ne ubaci drogu u piće kad izađeš". Lično ja ne znam nikoga, za sve ove godine izlaženja, da mu je neka rulja huligana nudila da prodaje drogu, a da se on tu kao nešto nećkao i eto oni ga ubili. Je li iko na ovome svijetu vidi koliko je ta priča ČUDNA, ili su svi toliko zadojeni u neku mržnju da ne vide ništa osim onoga što im Vasković napiše?

5. Objavljujući javno podatke i tjerajući masu koja na cijeli slučaj gleda kao na rijaliti - ubice su vam vjerovatno već odavno pobjegle. Prešli preko granice, bez ikakvih problema. I neće nikada biti nađeni. Znači - to nije SMJELA biti javna stvar.

6. Skup za Davida, na žalost, nije za Davida. Ono je skup za sve frustracije ljudi, kojima su se skupile neke njihove lične stvari. Rulja željna senzacije, krvi, bilo čega - što bi za trenutak skrenulo misli sa njihovih života.

7. Grozno je šta se momku desilo. Nije zaslužio sve ovo, da se ne znam čime bavio. Ali OTKUD MI ZNAMO čime se on bavio! I u šta je bio "upetljan".

8. Ne znam čemu onaj pozrdav "Heil Hitler!".

Toliko od mene.

Poslednji put menjao Mirat dana 25 Apr 2018, 12:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 11:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Maj 2013, 17:55
Moj nik isključivo moja stvar.
Oni koji sumnjaju i preispituju vijekovima mijenjaju svijet a svako ima pravo da vjeruje u šta želi.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 11:21 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Apr 2018, 18:24
Simpatizer je napisao:
Ne zavrce tvoj drug vec vlasnik kafane. Zavrce prije svega onog koji ima prijavljenog konobara.

Tako je, ali onda ne treba reci da je narod stoka, jer i u nasem narodu kao i svagdje ima postenih i nepostenih, ovakvih i onakvih, a ponasaju se u skladu sa onim kako im je omoguceno od strane te vlasti koja cesto zmiri na jedno oko u zavisnosti od podmicivanja, veza i sl.

Ovi sto spominju SF teorije, valjda je dovoljan argument da posto slucaj nije zakljucen nakon vise od mjesec dana stvari nisu tako jednostavne kako je u prvi mah saopsteno, inace bi ga vec zakljucili.
Niko od nas ne zna kako je bilo, ali normalno je da ljudi raspravljaju o raznoraznim teorijama i da sumnjaju u policiju koja se do sada nije pokazala kao najsavjesnija institucija u mnogim drugim stvarima.

Mirat je napisao:

6. Skup za Davida, na žalost, nije za Davida. Ono je skup za sve frustracije ljudi, kojima su se skupile neke njihove lične stvari. Rulja željna senzacije, krvi, bilo čega - što bi za trenutak skrenulo misli sa njihovih života.

Da, frustracije sto se mala grupa ljudi obogatila na racun vecine, sto se zivi po jako niskim standardima i sto narod nije sklon nasilnim promjenama, pa na ovaj nacin izrazavaju neki minimalni bunt protiv sistema.

Mirat je napisao:
8. Ne znam čemu onaj pozrdav "Heil Hitler!".

https://en.wikipedia.org/wiki/Raised_fist
The raised fist, or the clenched fist, is a symbol of solidarity and support. It is also used as a salute to express unity, strength, defiance, or resistance.

Ne mjesati sa rasirenom sakom i sakupljenim prstima :)

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 11:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Mirat je napisao:
Do sada sam cutao

Sinko bolje da si nastavio cutati.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 11:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Kao i ti

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 11:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Wrangler je napisao:
Mirat je napisao:
Do sada sam cutao

Sinko bolje da si nastavio cutati.

Поново ти са својим схватањем туђег мишљења и поштовањем права на исто.
Константно то радиш од почетка теме и онда упућујеш вапаје кад неко од ових зумбула нападе тебе и твоје мишљење.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 11:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Дошла је вода до грла, кад се велики Тале морао почети оглашавати по форуму, а да није притом теме о "тенкићима".

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 11:59 
Početnik
Početnik

Simpatizer je napisao:

Da ne citiram sve. Slazem se s tobom da vrse pritisci po raznim osnovama, ali jednostavno nije moguce da je dobio rjesenje u kom ne pise osnov za kaznjavanje. Nemoguce!
Mogu mu slati reketase, siledzije ili slicno ali ovo gore je nemoguce.

Da, ovo sam napisao ali mozda nisi obratio paznju.
Dakle oni su njima pisali kaznu od 4000 km zbog neprijavljenog radnika, iako je taj covjek dao izjavu koju je i potpisao da je on kao prijatelj vlasnice kafica uskocio za sank da pomogne jer je bila velika guzva i nisu mogli sve goste da posluze sa ta dva konobara koji su radili u toj smjeni.
Znaci covjek nije neprijavljen radnik, dao je pismenu izjavu o tome.
Ok, mozda oni i lazu da im je za mjesec dana 4 puta bila komunalna, 4 puta isti inspektor i dva puta racija, ali kakve koristi imaju da lazu? Ako neko ne vjeruje moze da pita ljude koji tamo rade.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 12:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Znaš li ti koliko je puta inspektor čuo ovaj izgovor? :D

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 12:08 
Početnik
Početnik

Ne usudjujem se ni da zamislim koliko puta, ali igrom slucaja znam ko je taj covjek, lik ima stalni posao u drugoj bransi i zivi solidno, bas bi radio na crno kao konobar za ispomoc :D

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 12:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
shakal je napisao:
Znaš li ti koliko je puta inspektor čuo ovaj izgovor? :D

Usao samo da isprazni pepeljaru jer konobar nije mogao da stigne :D

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 12:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Ташко je napisao:

Поново ти са својим схватањем туђег мишљења и поштовањем права на исто.
Константно то радиш од почетка теме и онда упућујеш вапаје кад неко од ових зумбула нападе тебе и твоје мишљење.

Nabijem na qurac svako misljenje koje se ne poklapa sa mojim. :lol:
Eto da otklonim svaku dilemu. :bootyshake:

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 12:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Oni kad se nakace na neku kafanu, stvarno se nakace. I uvijek nadju razlog, mada u ovom slucaju cak i ja mislim da je tajming malo previse "slucajan".

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 13:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Dejo. je napisao:
[
Znaci covjek nije neprijavljen radnik, dao je pismenu izjavu o tome.

Znači bilo koji neprijavljeni radnik na gazdin nagovor ili nalog može dati izjavu da je "prijatelj" i sve ok?

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2018, 13:12 
Početnik
Početnik

Ne znam sta i kako moze, pogotovo ako se inspektoru stavi vreca kikirikija u dzep, ali ovaj tip nema veze sa konobarisanjem...bilo je 50 ljudi u kafani i dva konobara, taj lik i jos dva gosta su se ponudili da pomognu. Jasno je da ce ih kazniti jer imaju pravo i jer su sa tom namjerom i dosli, ali malo je neobicno da u tu kafanu svaki drugi dan dolazi komunalna, inspektor ili racija.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]