banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 08:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Apr 2018, 20:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Dobro ti je i rekao. I meni je sve preterivanje u vezi te pravde za davida, al molim te vanja nemoj izmisljati gluposti

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 20:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
super_koza je napisao:
@Wrangler

Samo nisu saopštili šta su saznali.

Oni (policija) da ista znaju ili da imaju ikakvu smislenu pricu u koju bi bar neko povjerovao iznjeli bi je odavno da umire javnost...covjece vidis da su skloni nagadjanjima bez ikakvog dokaza a da bi presutjeli neki dokaz koji njima ide u prilog...ne budi smijesan. Npr iznijeli su pricu o slucajnom upadu a ni jednog dokaza nemaju vezano za kretanje po izlasku iz kuce a da je uopste bio na mostu da ne pricamo.
super_koza je napisao:
Budući da su rekli da su nepobitno utvrdili kretanje i da ima taj neki svjedok u pekari, koliko je upitno da je David bio u toj kući?
Onda i taj lik iz pekare laže?

Ako je i bio u pekari ne mora znaciti i da je bio i u kuci.
A i ne vjerujem da im je tesko naci svjedoka za bilo sta.
super_koza je napisao:
Tijelo nađeno u Crkvenoj, David se kretao prema mostu na Crkvenoj, David se utopio.
Kao što ste svi već rekli, taj mostić je slijepa ulica.

I to njegovo kretanje je nagadjanje policije, ako onaj sa maskom i jeste David taj snimak nikako ne dokazuje da se on uputio prema mostu vec ta ulica izlazi opet na Karadjordjevu a do mosta je mogao doci nekim puteljkom ali opet pitanje kud ce u slijepi sokak.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 20:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Ovaj Vasković stvarno nema granice...

https://slobodanvaskovic.blogspot.co.at/

Citiraj:
Prije svega bitno je navesti da je Neistina kako je David bio sklon opojnim drogama, teškim, a priča o LSD-u, koja je, navodno, nađena u njegovom tijelu, tokom obdukcije, najobičnija je Laž. Riječ je ili o podmetanju dokaza ili o “kljukanju” nečim sličnim tom opijatu tokom dvodnevnog držanja u zatočeništvu, što su činili Otimači.

Ajde odluči se, da li je nađen LSD ili nije...

Citiraj:
Video sa Trga Krajine, koji sam objavio 22.04.dana, je, sasvim realno i poslednji na kojem se David vidi kao Slobodan Čovjek. Koji hoda i sasvim je sigurno da nije drogiran.

Zaključio je to iskusni inspektor Borislav Radovanović, istjeran iz MUP-a RS, jer je Ubistva otkrivao, a nije ih prikrivao. Radovanović je moj kolega bloger.

ŠKK?
EDIT:
Čisto da znate pozadinu ovog Radovanovića, lik je nekoliko puta bio na odjelu neuropsihijatrije...
Evo malo više informacija...
https://www.nezavisne.com/novosti/hroni ... iti/389918

Citiraj:
Nisu smjeli udariti na Davida pojedinačno; Čak ni tri, četiri osobe, jer bi se uspio odbraniti; Zato ih je moralo biti mnogo mnogo više. I bilo ih je.
David je namamljen/odveden iza Metalske škole gdje je čekalo između 15-20 batinaša, koji su ga nemilosrdno pretukli.

Evo ga, David kao Spartakus. Kako se onda tako lako predao, da nije imao teške povrede? Jel ga tukla policija ili ova "vojska"?
Kako je otišao do Metalske škole?

Citiraj:
Nakon toga odvučen je automobilom na, zasad, Nepoznatu Lokaciju.

Automobil je na Mjesto Prebijanja dovežen ugašenih svjetala. Dovukli su Davida do automobila, otud pocijepane pantalone i rane na koljenima. Ubačen je i odvežen. Automobil ugašenih svjetala. A u njemu David.

Odvezen na nepoznatu lokaciju, ali je poznato da je tamo dovezen ugašenih svjetala. Čekaj malo, gdje je ono dovezen... :lol:
I da, kaže se dovezen, a ne dovežen. Ti si mi neki novinar... :evil3:

Citiraj:
David Dragičević udavljen je na Nepoznatoj Lokaciji 20./21. 03., nakon čega je još dva dana držan Mrtav, a njegovo tijelo je kasno noću 23.03. ili rano ujutro 24.03 bačeno u Crkvenu.

Gdje je bačeno u Crkvenu? Tamo kod kuće Đ. R. ili kod Kastela? :lol:

Pozdrav za Vaskovića uz note TBF-a:
https://www.youtube.com/watch?v=PBo63mS0lbM

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Poslednji put menjao Castra dana 24 Apr 2018, 20:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 20:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
@Wrangler
Ko o čemu ti o nagađanju. A milion teorija imaš.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 20:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Wrangler je napisao:
super_koza je napisao:
@Wrangler

Samo nisu saopštili šta su saznali.

Oni (policija) da ista znaju ili da imaju ikakvu smislenu pricu u koju bi bar neko povjerovao iznjeli bi je odavno da umire javnost...covjece vidis da su skloni nagadjanjima bez ikakvog dokaza a da bi presutjeli neki dokaz koji njima ide u prilog...ne budi smijesan. Npr iznijeli su pricu o slucajnom upadu a ni jednog dokaza nemaju vezano za kretanje po izlasku iz kuce a da je uopste bio na mostu da ne pricamo.

Koliko sam skontao po njihovim izjavama, rekli su samo da pretpostavljaju da je upao u Crkvenu negdje kod mosta.
Poslije svog prozivanja nakon konferencije, niko ne iznosi nikakve detalje u javnost, Tužilaštvo je objasnilo i zašto...

Wrangler je napisao:
super_koza je napisao:
Budući da su rekli da su nepobitno utvrdili kretanje i da ima taj neki svjedok u pekari, koliko je upitno da je David bio u toj kući?
Onda i taj lik iz pekare laže?

Ako je i bio u pekari ne mora znaciti i da je bio i u kuci.
A i ne vjerujem da im je tesko naci svjedoka za bilo sta.

Ako je radnik iz pekare rekao da momak sa snimka ima istu odjeću, a nije bilo više ljudi sa takvom odjećom na snimcima iz okoline...

Wrangler je napisao:
super_koza je napisao:
Tijelo nađeno u Crkvenoj, David se kretao prema mostu na Crkvenoj, David se utopio.
Kao što ste svi već rekli, taj mostić je slijepa ulica.

I to njegovo kretanje je nagadjanje policije, ako onaj sa maskom i jeste David taj snimak nikako ne dokazuje da se on uputio prema mostu vec ta ulica izlazi opet na Karadjordjevu a do mosta je mogao doci nekim puteljkom ali opet pitanje kud ce u slijepi sokak.

Tom logikom svi putevi vode u Rim. Gdje je taj prolaz prema mostiću? Da li je bliže mostu ili bliže Karađorđevoj ulici? Ako je tijelo pronađeno u Crkvenoj, da li je razumno pretpostaviti da je mogao upasti u Crkvenu, kad se već kretao tako blizu Crkvene?

Imam osjećaj da me stvarno pokušavaš ubijediti da je Zemlja ravna ploča. Oni isto imaju raznorazne dokaze...

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 20:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Kako to da Vasković pise xyz blogove a Puhalo se nije još izjasnio...možda zato što još nije našao vezu ovoga i Srebrenice...
A onaj iz Buke, što mu je život navodno svaki dan ugrožen, kako on da nema mišljenje o represivnom sistemu...
Zašto ćutite, čega se bojite gospodo blogeri?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 20:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Postoji prečica iz neke od tih uličica iza, ka Franca Šuberta i sama sam ju jednom koristila. Sem toga, to niko sem teoretičara ovdje nije negirao. Prvi bi otac rekao da je to nemoguće, pa čovjek živi tu.
Prepoznat je u pekari Zmijanje. Nisu ga sigurno prvi put vidjeli a dečko nije baš bio neupadljiv. A nije momak sigurno iz centra grada skočio da vjerovatno najgore pekare da pojede burek pa će se vratiti.
Ja shvatam roditelje, ne daj Bože nikom, ali ne shvatam ovo spinovanje.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 20:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Ja opet ponavljam, dajte da otac kaze sta on to konkretno zna! Ko je, po njegovom misljenju, ubio klinca, imenom i prezimenom. Garantujem kada bi to uradio da bi tek onda imao pravu podrsku citavoga grada i drzave u nastojanju da se sve istjera na cistac i to bi bila prava stvar.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 20:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Daa nek da još jedno ime na spisak. Već je isprozivao sve moguće, bez ikakvog dokaza, prozvao ih saučesnicima.
Kakvu podršku da dobije ako kaže neko ime bez ičega da to potvrdi?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 20:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:42
Džontra je napisao:
Kako to da Vasković pise xyz blogove a Puhalo se nije još izjasnio...možda zato što još nije našao vezu ovoga i Srebrenice...
A onaj iz Buke, što mu je život navodno svaki dan ugrožen, kako on da nema mišljenje o represivnom sistemu...

Vjerovatno zato što ipak Puhalo i ostali nisu toliki lešinari.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 20:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Blackrose je napisao:
Postoji prečica iz neke od tih uličica iza, ka Franca Šuberta i sama sam ju jednom koristila. Sem toga, to niko sem teoretičara ovdje nije negirao. Prvi bi otac rekao da je to nemoguće, pa čovjek živi tu.
Prepoznat je u pekari Zmijanje. Nisu ga sigurno prvi put vidjeli a dečko nije baš bio neupadljiv. A nije momak sigurno iz centra grada skočio da vjerovatno najgore pekare da pojede burek pa će se vratiti.
Ja shvatam roditelje, ne daj Bože nikom, ali ne shvatam ovo spinovanje.

Bravo Ružo. Ja razumijem i spinovanje.
Roditeljima je jednostavno daleko lakše prihvatiti da je neko ubio njihovo nedužno, čestito dijete, nego da on nije bio baš takav i da je spletom glupih odluka završio tako kako je završio.

Kutak je ranije spominjala Davidov profil.
Šta mislite kakav može biti ako su im roditelji razvedeni, otac stalno u nekim kreditima i radi i po 2-3 posla istovremeno?
U takvoj gadnoj situaciji sigurno Davidu nije moglo biti posvećeno dovoljno pažnje, a šta mislite gdje je David tražio izlaz iz problema?
Ne tvrdim ništa, samo postavljam pitanja...

vlakanje je napisao:
Ja opet ponavljam, dajte da otac kaze sta on to konkretno zna! Ko je, po njegovom misljenju, ubio klinca, imenom i prezimenom. Garantujem kada bi to uradio da bi tek onda imao pravu podrsku citavoga grada i drzave u nastojanju da se sve istjera na cistac i to bi bila prava stvar.

Ma otac ne zna toliko koliko govori da zna, puca ćorke. Sad nude nagrade za bilo kakve informacije o onim momcima sa Trga Krajine. Mislite da će se oni dobrovoljno javiti da kažu šta se desilo, nebitno da li su nešto krivi ili ne?

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 20:51 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Apr 2018, 11:24
vlakanje je napisao:
A valjda je jasno da otac, ustvari ne zna to što tvrdi da zna. Pusti čovjeka na miru!

Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 20:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
@dzontra proziva on, ali kurvanjski... sve nesto okolo, da p(r)ozvani kazu sta znaju... On bi da stisne i da pr'ne a to ne moze nikako.

@ BHeretic78 neka onda on ne zavarava narod i ne dize tenzije sa obmanama i supljom pricom!
Tu ima elemenata i krivicnog djela, nije zajebancija!

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 21:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Sass Drake je napisao:
Džontra je napisao:

Vjerovatno zato što ipak Puhalo i ostali nisu toliki lešinari.
Ha ha.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 21:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Džontra je napisao:

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Acin (buka)ćale je dugo godina bio inspektor za krvne delikte, kasnije i načelnik krim službe. Jako, jako inteligentan čova. Pretpostavljam da mu je objasnio kako se te stvari rade pa ne želi trčati pred rudu.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 21:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Nalaz dva patologa....nije moguće da obojica griješe oko uzroka smrti.Poenta je da toksikološki nalaz nije isti kod utapanja čovjeka koji se bori za život kod nasilnog utapanja i čovjeka koji se utapa jer ne zna plivati,čovjeka u besvjesnom stanju i sl.Mislim da to ipak struka treba da riješi a ne mi ili devijantno društo, masa kao što je ovo naše...Žalosno je što je nestao još jedan mladi život....ali tragedije se dešavaju....majka se ubila nakon saznanja o smrti djeteta....otac ostao sam...i to smo samo propratili kroz medije....

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 21:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Apr 2018, 11:24
vlakanje je napisao:
@ BHeretic78 neka onda on ne zavarava narod i ne dize tenzije sa obmanama i supljom pricom!
Tu ima elemenata i krivicnog djela, nije zajebancija!

Otiđi do njega i kaži mu lično. Nisam na vezi s njim, podržao sam grupu, ali nikada neću ni slova tamo napisati. Zašto? Pa zbog toga jer smatram da su rulja, a ja dijelom rulje nikada neću biti. To sam se zarekao. Inače, nisam iz bl, a čak ni iz RS. Ima elemenata krivičnih djela, to da. Lično mi žao ovog momka ćuluma, koji je kolateral. Dalje, moje je mišljenje da ne zavarava otac narod, nego javno tuguje uz varljivi vjetar s leđa od strane rulje, koja će mu, kako neko već napisa, prvom prilikom okrenuti leđa. Još će dobro proći ako ga ne prozovu za pronevjere jer rulje to rade. Zašto? Pa zbog toga jer rulje ne žele pravdu nego linč. I ako im otac ne podari linč, za sada nepoznatog trećeg lica - linčovati će njega. I konačno, lično smatram da ne diže otac tenzije nego se tenzija nataložila između mase (još uvijek ne rulje) i vlasti, kako u fbih, tako i u rs, iz različitih ali sličnih razloga. I sada ustvari masa klizi u rulju, uz naravno, političko lešinarene (reality show), čemu je doprinijela polivija, u početku, ali su oni kasnije definitivno poboljšali svoj rad pod pritiskom. I samo još da kažem da me ništa tu ne začuđujuće mnogi. A razne moguće odgovore na tvoja pitanja sadrže, sada već brojne stranice ove teme,

Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 21:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Inače, nisam iz bl, a čak ni iz RS.

Kakav šok!!!

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2018, 21:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Stagod da se otkrije na kraju, jedna ce cinjenica biti neupitna - da je Slobo Vaskovic kompletan idiot.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]