Blackrose je napisao:
Da li ono danas napadoše (doduše, verbalno) Milijanu Kos pred tužilaštvom, a bilo ih cca 100tinjak??
I onda je mali Ćulum trebao izaći pred nekoliko stotina njih na trgu i ne brinuti se za svoju sigurnost???
Da li ono i ovdje na forumu i na FB svaki dan pozivaju policiju, tužilaštvo da izađu s detaljima a sad otac koji "aktivno" učestvuje u istrazi kaže, ne može iznositi detalje istrage??
Ja se zaista nadam da će se ovaj slučaj riješiti, ali ako je to bila zadesna smrt, a ne mognu to crno na bijelo dokazati (tipa snimka kako se David sapliće i pada u crkvenu) teorije zavjere će se i dalje plesti i protezati..a ko će nadoknaditi malom Ćulumu?
Bravo.
ferdinand je napisao:
Wrangler je napisao:
kutak je napisao:
To i jeste jedna od priča koja kruži gradom.
Kada hladne glave sagledas sve cinjenice i iole poznas rad policije taj zakljucak se sam namece.
Koliko se sjecam neki dan se sam nemetao neki petnaesti zakljucak...
Bravo.
Dejo. je napisao:
Neko ko trenira borilacke vjestine tesko je mogao dobiti onakvu masnicu preko bubrega, jer valjda na treningu niko nije lud da sa ledja udara sparing partnera u bubrege.
Ne vjerujem da je to od treninga. Možda jeste jednim dijelom, ali ne sve.
Međutim, mi nismo patolozi i ne znamo kako izgledaju promjene koje nastaju poslije smrti. Neke takve stvari mogu nastati i prirodno, kao na primjer mrtvačke pjege.
https://en.wikipedia.org/wiki/Livor_mortisJa nikad nijedne nisam vidio, ali eto znam da postoje. Da li je to ono što se vidi na slici - pojma nemam. Vjerovatno pametniji ljudi od nas mogu više reći o tome...
Šta piše u obdukcionim izvještajima o tim felama na leđima?
Wrangler je napisao:
Ja sam blizi prici da je on za muriju po malo dilao pa ili je zaprijetio da ce propjevati ili prilikom "ubjedjivanja" nisu bili u stanici sto je vec ubistvo pa su slucaj morali zataskati...takve metode smo vec vidjeli u slucaju Stijaka i ostalih inspektora koji su batinjali i na nekom groblju samo sto se njima situacija nije toliko otela kontroli da preraste u ubistvo.
Oba patologa rekla da su to lakše povrede od kojih se ne umire. Oba patologa lažu? Ili ovaj sa VMA samo ponekad laže?