banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 19:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Apr 2018, 18:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Nisam siguran za to, ali svi kazu da mu je otac posten covjek. Kazu da je znao raditi po tri posla, samo da ih prehrani, dok je ona u Austriji bila.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2018, 18:53 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2018, 19:06
jellyfish je napisao:
CRC_1 je napisao:
Ako se brzinski pregleda profil ljudi koji po citav dan takve komentare stavljaju tamo u onoj grupi, vidjeces da su to ljudi koji su potpaljeni nepravodom ali ujedno i povodljivi i nasjedaju na sve i svasta jer neznaju nista.

Prema ovom komentaru koji nadjoh rekao bi da su ljudi pametni, a ne kao vi uhljebi da se prodajete za placicu i kilu pecenja. Evo jednog komentara tih ljudi sto ne znaju nista po vama uhljebima:

Citiraj:
Sta hoce vise koju picku materinu?Snimak sa kafice Baje i ekipe.
Pravdu,Baja,pravdu!
Ove ljude ne moze kupiti kila pecenja ispod vasarskog satora,100 maraka od stranackog kurira,20 metara asvalta prema vukojebinama niti zastrasivanja novim ratovima.
Pravda,smjene tvojih uhljeba,skidanje jarma sa javnog tv servisa ,otkazi priucenim sudijama,inspektorima,ministrima i ostaloj uvezanoj bagri.
Ovo nije samo spontano desavanje naroda koji se budi iz letargije ,ovde vam nece pomoci kontra mitinzi sa krezubom masom dovucenom iz pripizdina.
Ni gasenje mobilne mreze,ni struje,ni ignorisanje mase,vasa nesposobnost da uradite nesto pozitivno barem jednom u toj karijeri korupcije i lopovluka bice vas kraj.
Ni CIA,ni M5,ni Mosad vas nece srusiti,srusice vas ovo gazenje po zivotu,dostojanstvu i pravu na slobodu,zivot obicnog covjeka.

Jos bih dodao na ovaj komentar ovog komentatora koncert Cece placen narodnim parama dok ljudi skupljaju za lijecenje djece sms porukama i povecavaju se redovi pred javnim kuhinjama. Pih.

Ne mozes mene da nazoves uhljebom samo zbog osvrta na jedan tehnicki dio u kom se vidi da masa nije uvijek u pravu, meni ova drazva nije nista nikad dala, cak ponesto i uzela da bi dobio takavu titulu.

A sto se tice ovog citiranog komentara, ne znam u kom dijelu se vidi pamet, ja vidim usijanu glavu kojoj je dosta svega i koja u svom tom zaru moze da napravi glupost.
Treba sagledati cinjenice hladne glave, i kazniti odgovorne svakako, a onda nakon toga vratiti se politici i kad dodje vrijeme za to pokazati na izborima sta se zeli.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2018, 18:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
@Gazda1970

Apsolutno nije bitno zašto je majka u Austriji. Jeste vi normalni ljudi...

@jelly

Najbolje da sad mjerimo čiji je duži. Šta misliš koliko ima idiotskih, primitivnih i neosnovanih tvrdnji i izjava na toj grupi? Svuda ima i žita i kukolja.
Eto, taj tvoj što si ga citirala je isto napisao "Banjaluka se dijeli na one koji su danas bili na trgu i one koji su ostali gledati zadrugu na pinku."
Misliš da je on došao na Trg iz svog daleke Amerike? :D

Jesam ja sad uhljeb koji se prodaje za kilu pečenja, zato što mislim da je narod izrevoltiran i traži bilo šta kao povod da iskaže svoj gnjev? Ja mislim da narod vidi one dokaze, koje narod želi da vidi.
Da li me to čini uhljebom, poltronom, crvenim, stranim plaćenikom ili domaćim izdajnikom?

Ja se zalažem da se sazna istina i pravda, ma kakva ona bila. Vjerujem u ono što sve vrijeme pišem, ali ako vidim da sam pogriješio, priznaću to. Nije nikakav problem.
Vaš problem je što imate jednu verziju istine i dok se vaša istina ne prizna, nećete se smiriti. Iako ta vaša istina, možda i nije prava istina...

Previše ste subjektivni i isključivi...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2018, 18:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Prema ovom komentaru koji nadjoh rekao bi da su ljudi pametni, a ne kao vi uhljebi da se prodajete za placicu i kilu pecenja. Evo jednog komentara tih ljudi sto ne znaju nista po vama uhljebima:

To je to.
U onoj grupi se skupila intelektualna elita i kriticna masa za boljitak ovog drustva.
Sve na celu sa onim Vojvodom sto zove USA tuziteljicu da nadje pravdu za Davida.

95% ljudi u onoj grupi ne zna sta tamo trazi.
Zeli senzaciju i zeli pricu.
Ovog momenta da se pojavi snimak kako neko davi Davida i da taj isti dodje i kaze "jeste, ja sam to uradio", svi bi nastavili tandrkati "PRAVDA ZA DAVIDA OVO JE PODMETNUO BAJA".

Citava ta grupa je jedna Black Mirror epizoda, more dokonih polupismenih ljudi, koji bi svoj zivot da oplemene praveci od smrti djeteta reality show.
Zali Boze toga sta se radi.
I kamo puste srece, da se te gluposti ne nadju na putu stvarnom rasvjetljavanju ovog slucaja.

Citiraj:
Ne mozes mene da nazoves uhljebom samo zbog osvrta na jedan tehnicki dio u kom se vidi da masa nije uvijek u pravu

Nema on dodir sa realnim svijetom.
Njemu je svako ko otvoreno ne mrzi Dodika, SNSD, komplet ovo drustvo i sve sto ima veze sa njima - uhljeb i prodana dusa.
Pusti kraju.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2018, 18:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Potpis.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2018, 19:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Citiraj:
more dokonih polupismenih ljudi, koji bi svoj zivot da oplemene praveci od smrti djeteta reality show.
Zali Boze toga sta se radi.
I kamo puste srece, da se te gluposti ne nadju na putu stvarnom rasvjetljavanju ovog slucaja.

Mora se odnekud poceti. Vec 20 godina vlada sivilo jer sta god ko pokusa da se bori za neku pravdu odmah je izdajnik ili reality show. Svugdje ima svakavih, ali da je 90% losih tamo to je tvoje privatno misljenje. Ali svako ima pravo na svoje misljenje.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2018, 19:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2017, 23:20
Kozo, nije bitno što je majka u Austriji, bitno je da nije bila uz svog sina, kako negdje pročitah 4 godine. Jesam ja jedina koja u tome vidi problem?

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2018, 19:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
jesi...jeste oboje...za konkretan slucaj to je potpuno irelevantno

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2018, 19:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Profil Davida je nebitan? Ok. Neću više.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2018, 19:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ja sam imao,hvala Bogu jos imam,oboje roditelja...ali sve to sto je nadjeno u pokojnom Davidu,jedno konzumiram i danas...uostalom,svi koji me duze znaju,znaju da nema poroka kojeg ne konzumiram,od pomenutih,do alkohola,kocke,kladionice,cigara...i cega sve ne i dan danas..u njegovim godinama sam probao i to teze sto su mu nasli...ogradjujem se,ako se nesto promjenilo,vremena se mjenjaju,ali u moje vrijeme LSD je bio kao neki komadic papira koga sazvaces....na mene je uvijek uticao na nacin da mi probudi kompletnu podsvjest...nesto cega nema sansi da bi se cist sjetio...kako te otac vodi na tvoj prvi sladoled kad si imao dve godine...drugi efekat je bio,da mi je jednom u stanu kod harisa u boriku,bilo ultrazanimljivo nekoliko sati gledat kroz prozor stana i ono kako semafor fino mjenja ono zeleno,zuto,crveno...cini mi se da me nijedan orgazam nije cinio tako srecnim kao kad se zuto promjeni u crveno!...ali nije mi suicid padao napamet,pobogu....bio sam presrecan i ostao bih tu do kraja zivota da taj hebeni papiric ne djeluje samo 12 sati...prelijepo je nele to opjevao u onoj svojo pjesmi “proslo je 12 sati mala,carolije su prestale...konji postase misevi a kocije bundeve”...zato zaista ne mogu percipirat da bi se u toj nirvani,necemu vanvremenskom,iko mogao pomjerit,a kamoli ubit :(

Poslednji put menjao Schlager dana 23 Apr 2018, 19:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2018, 19:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Apr 2018, 18:24
Tesko da je bas 95% ljudi u toj grupi polupismeno i da ne znaju sta traze, ima svakako i takvih ali i takvi se prikace svakoj ideji i pokretu, nismo mi bas drustvo intelektualaca a i u svakoj drugoj situaciji bi ih bilo...u kulturnoj Francuskoj je prije 13-14 godina izbila masovna pobuna sa sve spaljivanjem javnih objekata i automobila kada su dva mladica provalnika sprzena u trafostanici bjezeci od policije, ovde se odrzavaju mirni nenasilni protesti, pa mozda neki od tih ljudi i jesu polupismeni, ali nisu divljaci.

Mozda nije dobro ni reci da su polupismeni, vec da jedan dio zeli "da se nesto desava", ali mislim da su takvi u manjini, pogotovo medju ovima koji dolaze na okupljanja na trgu. Vjerovali ili ne, ali ljudi saosjecaju sa tom porodicom i pored toga imaju sopstvene probleme, nezaposlenost itd, pa im ovo dodje kao nekakav izduvni ventil, a i moralna potreba da se da podrska tom covjeku.

I sta su to polupismeni ljudi, oni koji ne citaju Kafku pred spavanje i ne posjecuju galerije da bi komentarisali slike? Oni koji nisu zavrsili fakultet ili oni koji ne znaju sva slova, vec samo pola azbuke? Ok, mozda onaj sto je pisao americkoj tuziteljici i jeste polupismen u svakom smislu, ali vjerujem da je i on dobronamjeran. :)
Oni koji pisu gluposti u fb grupi svakako nece uticati na istragu, bitno je da sto vise ljudi bude na tim okupljanjima.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2018, 19:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Da je majka uzela djecu i odvela sa sobom, onda bi otac bio taj koji je napustio djecu. Onda bi otac bio grozan...

Stvari koje se iznose u javnost su sve više i više naučna fantastika...

Šta sad ovo znači:
Slika

Što se niko nije izjasnio na pisanje Filipa Ćuluma? Samo su rekli da je bio problematičan, da se tukao prošle godine sa Davidom i prije mjesec dana sa nekim drugim.
Čak i da jeste tako, da li je to ikakav dokaz?
Zašto nisu komentarisali navode da se Filip javio Davoru odmah nakon što su ga optužili? Da je htio doći na Trg, ali je tražio odobrenje Davidovog oca? Da li je trebao na svoju ruku doći, pa da ga masa napadne kao novinara RTRS-a?

Sjetite se samo proteklih dokaza. Šta je bilo sa nožem, onim momkom što je toliko žarko želio da svjedoči, čistačicom?

@ Schlagzi
Mislim da ne mora značiti da je tad bio nadrogiran. Tragovi droga ostaju duže vremena u organizmu.
Nemam iskustva kao ti, ali znam da alkohol utiče na ljude na najrazličitije načine. Imaš onih koji bi da jedu kao krmci, da spavaju, da skaču i plešu ili da se tuku...
Pretpostavljam da je tako i sa drogama.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2018, 19:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

na mene alkohol utice na nacin da malo vise pricam i smijem se,a da da mi potpuno snizava kriterijume kad su zene u pitanju :D ...cak mi se cini da i nema kriterijuma...sve ono sto bi me trijeznog odbijalo,fizicki izgled,neurednost tipa izrasti u kosi...neuredni nokti,cipele...i sl...izgubi se :D ...ali zaista mi se cini da bih mogao 6 dana i 6 noci piti a da nikog ne uvrijedim,a kamoli da trazim kavgu prvi...ali u pravu si...imam jako bliske ljude koji bi se i sa mnom tukli kad ih prebaci :angry4:

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2018, 19:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Tesko da je bas 95% ljudi u toj grupi polupismeno i da ne znaju sta traze, ima svakako i takvih ali i takvi se prikace svakoj ideji i pokretu

OK .. nek' nije 95%, jeste veliki procenat.
To je moj utisak, svaki put kad udjem da procitam bilo sta u toj grupi.

Bog dao da sam ja 1/1 u krivu.
Najsretniji bih tada bio.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2018, 19:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
super_koza je napisao:
Šta sad ovo znači:
Slika

Ovo je ono sto je od samog nalaska tjela najlogicnije.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2018, 19:51 
Veteran
Veteran

V@nja je napisao:
Citiraj:
Tesko da je bas 95% ljudi u toj grupi polupismeno i da ne znaju sta traze, ima svakako i takvih ali i takvi se prikace svakoj ideji i pokretu

OK .. nek' nije 95%, jeste veliki procenat.
To je moj utisak, svaki put kad udjem da procitam bilo sta u toj grupi.

Bog dao da sam ja 1/1 u krivu.
Najsretniji bih tada bio.

Takav i ja imam osjecaj kada zadjem ovde.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2018, 19:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

To i jeste jedna od priča koja kruži gradom.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2018, 19:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ali na osnovu čega su došli do takvog zaključka? Na ovom snimku se ne vidi apsolutno ništa...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2018, 19:54 
Veteran
Veteran

kutak je napisao:
To i jeste jedna od priča koja kruži gradom.

Kada hladne glave sagledas sve cinjenice i iole poznas rad policije taj zakljucak se sam namece.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2018, 19:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Wrangler je napisao:
super_koza je napisao:
Šta sad ovo znači:
Slika

Ovo je ono sto je od samog nalaska tjela najlogicnije.

Samo se postavlja pitanje, zašto bi policija likvidirala momka.
Nema ni jednog razloga.
A ta priča da su pretjerali pa je nesto izmaklo kontroli ne pije vode.
A i suprotna je tvrdnjama da je momak drzan par dana na nekoj lokaciji ziv.

Послато са LG-D605 уз помоћ Тапатока

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]