banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 23:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120099 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4616, 4617, 4618, 4619, 4620, 4621, 4622 ... 6005  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 07 Mar 2018, 19:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Na stranu sve,igracima cestitke na zalaganju sto je jedini nacin da nadoknade manjak znanja. Ne bih da mracim ali nekako mi djeluje kao da su nespremni.
Sudija je direktno uticaoa na rezultat.na stranu sitni prekrsaji,ali penal nedosudjen i nepostojeci faul nakon kojeg je pao go.....
Teren je nama odgovarao u svakom pogledu. Da se igralo npr za 14 dana,pitanje je kako bi prosli.

Golman je kriv za go bez spora ali i ne ocekujem nista od momka koji je doveden da bude rezerva trkulji pa greska kod jednog gola u bijeljini,danasnji go i nekoliko kikseva u toku igre i ne treba da cude.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2018, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Cestitke na bodu. Poslije Bijeljine ovi momci su trebali dobiti sve. Vratice se vec nekad.
A za teren meni se cini da je unisten nepovratno. Bravo. Treba i to znati.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2018, 20:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Sto Trkulja nije na golu

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2018, 20:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
bez obzira na opravdane kritike na racun igraca ipak sam misljenja da nasa publika, odnosno navijaci odavno nemaju zivaca da istrpe neke igrace a pogotovo mlade koji tek sto dodju iste stavljamo na stub srama, a samo se trebamo postaviti u njihov polozaj kako bi mi to sve dozivljavali, ovo se naravno ne odnosi na igrace koji imaju sto i jedan nastup a malo sta pokazuju na terenu

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2018, 23:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
subzero81 je napisao:
Sto Trkulja nije na golu

Повреда.

За викенд играмо можда и најважнију утакмицу сезоне са Челиком.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2018, 23:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Ова лига за опстанак биће прави показатељ каква је ова селекција играча. Свиђа ми се код Јанковића што храбри играче послије сваке грешке и активно учествује у игри док његове пресконференције су нешто што ми се не свиђа. Превише помиње фактор среће ( не кажем да нисмо заслужили пуно више бодова од ова 2 али и она су изборена у нехуманим условима).
Надам се да се утакмица са Челиком игра у недјељу да се терен добро исуши јер су најавили преко 15 степени за викенд. Челик је у распаду и већ су једном ногом у другој лиги. Нама послије Челика долазе још Витез(3 коло) и Гошк (4о) тако да је најважније да не изгубимо и задржимо минимум +13.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2018, 23:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jan 2017, 22:29
Cestitke momcima na velikom bodu, zasluzili su borbom i zalaganjem i tri ali to je visa sila i nazalost momci ispastaju zbog drugih tj rada uprave pa se ona Kariceva precka zakoprca u gol a ne izadje da je sredjeno sve i da se ljudski radi u klubu ali povedemo i ponadamo se pa nas ohladi. Golman jadan nije kriv, Trkulja operisao prepone, Vuklis povredjen i nema ko nego on. Nije kiks sa sampionom igrati egal, a da je bolji teren bio dobili bi nas, dobro ispade ovako :D .
Problem je sto ce se i Celik lakse braniti na blatu a mi teze dati gol. Samo da ne gubimo i dok se sabira dobro je.
Posebna bruka za klub, grad i seljacku upravu kakvu smo sliku poslali sa terenom, mislim da nas svako mrzi i da smo blizi zoni ispadanja da bi nas povalili.
Prije nastavka polisezone govorio sam da cemo u ove 4 utakmice uzeti dva boda i tako i bi mada sam pogrijesio sa kojim ekipama al pogodio sam. Nadati s da se nasi danasnji heroji odmore i da niko nije povredjen pa da dobijemo Celik.
Srecno momci

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2018, 23:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Dec 2017, 00:34
Je li se ko usudio pjevati uprava napolje?

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2018, 23:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Борили се јесу и тачно је да се напредује на спортском плану (само играма, а и то упитно, ова екипа до сад није играла на иоле нормалном терену, све по ораницама, још ће се навићи на ово па онда прц кад заиграју на трави :D ).

Резултата, наравно, засад нема, пола бода по колу од паузе. Ајд бар ни Челик не скупља бодЕве. :)

Саватовића, након што се Тркуља опорави, зацеметирати на клупу и да не устаје ни кад хоће да прослави кад наши дају гол ;)
А за терен не знам шта да кажем. Блаж је био у праву, нека је то рекао, нека критика. Само надам се да се зна да то није критика на Борац као Борац већ одређену гамад у клуб, јер Борац као Борац ово не би допустио. Само ћу се сложити са колегом Ветераном, трава више не расте кад ископаш земљу 15 цм у дубину. Толико ни корјен неких младица не иде, камоли трава. Само посути земље гдје треба и изглачати, покрити терен нечим да не кисне и ето. Играћемо на земљи са понеким жбунићима траве...

Сад Челик у суботу, опет без семафора и на ледини...

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2018, 00:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Na sta smo spali kad nam oranje i livada odgovaraju, tad igramo najbolje kao. :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2018, 06:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Koliko god da sam, jednim poganim dijelom sebe, želio da izgubimo, SAMO zbog ove uprave, toliko mi bude drago kad vidim igrače da se bore, i nadigraju, i uzmu bod najboljoj ekipi u ligi. Momcima na terenu svaka čast za trud i borbu, a ovoj "gospodi" iz uprave samo jedno pitanje: Znate li za riječ SRAMOTA?

Suđenje u BIH ligi je svake godine, svakog dana, sve gore i gore. Rade li ti magarci foteljaši u Savezu išta?

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2018, 07:41 
Početnik
Početnik

Treba da bude sramota nas sve sto pisemo ovdje a na stadionu sutimo ko picke ne prozivam nikog krecem prvo od sebe

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2018, 12:24 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 03 Mar 2018, 09:07
Треба да буде срамота Лешинаре, један човјек разнесе читаву трибину. 30 година се градила група и важила за озбиљнију у региону, нема шта није преживила, а ви се испишасте по њој, угасиште је без "испаљеног метка" пиздурине једне. Гади ми да одам на стадион.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2018, 13:20 
Početnik
Početnik

U pravu si nema sta reci za mene borac bez lesinara nije borac a to sto su lesinari izgledali ozbiljno to je bila na zalost lazna slika cim je jedan covjek to sve rastjerao

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2018, 13:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Jul 2011, 14:24
Slika

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2018, 14:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
momci. mladi ste, pametni, puni energije, izaberite izmedju sebe novog vodju i nastavite tamo gdje ste stali, nemojte dozvoliti da vas zahvati letargija jer ce biti tesko kasnije da se organizujete, zelim vam srecu i da uspijete u svojim planovima

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2018, 15:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Feb 2018, 18:17
То се ради на једноставан начин. Састанак 3 екипе и 3 насеља са ставом Борик, Мејдан и Старчевица. Скупити 250 људи и ући на исток или сјевер у групи и рећи гласно шта се има за рећи. Па против Широког тај исти чувар управе није могао ништа направити оним момцима што су бројали 30 људи. Питање је само има ли ту вишка жеље или страха. Зар неко очекује од симпатизера да се отјерају ова говна? Онај дефекташ Уда се шпрда са људима и прозива навијаче индиректно преко постова на званичној фејсбук страници. Долијаће све један члан управе јер дрско, подло и безобразно провоцирају људе који су године живота дали Борцу! Запамтите да вас чувају криминалци док не напуне џепове колико им треба.... А онда тражите азил у Љутице Богдана!

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2018, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Јел' може да се престане са гласинама о групи?

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2018, 22:57 
Početnik
Početnik

Ne moze se pisati o Borcu a ne spomenuti grupu jel to je uvijek jedno a desavanja u grupi su zbog ljudi u klubu ako se ne varam i ljudi koje su oni doveli sva ta desavanja su jako bitna i za klub i treba i o tome raspravljati

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2018, 23:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Feb 2018, 18:17
Изгледа да нико не схвата да је СНСД управа клуба купила криминалце који ратују са групом. Док нема групе којој је јединој стало до здравог Борца они из дана у дан спроводе план гашења Борца. То ће им ићи док не дође до задњег потеза, а тад ће већ главе крваве бјежати из Бањалуке на челу са Вицом. Не знам јесу ли они свјесни да се никада више неће чути пјесма Борцу са трибина док они не оду? Нико им никада ово неће заборавити јер ово је Борац први пут у историји свог постојања доживио.

И нека ни не покушавају ови плаћеници са форума говорити да ово што пишем није тачно! Све се зна, а град је због Борца постао темпирана бомба. КРИМИНАЛЦИ И ЛОПОВИ,
ЧЕКАЈУ ВАС ОКОВИ!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120099 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4616, 4617, 4618, 4619, 4620, 4621, 4622 ... 6005  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]