banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 00:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 289 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća

Glasajte...
Glasanje se završava 19 Mar 2007, 01:01
Antidope 5%  5%  [ 2 ]
Balkan Express 15%  15%  [ 6 ]
Interfector 20%  20%  [ 8 ]
Jubbooko sa negrass 8%  8%  [ 3 ]
Karavan 5%  5%  [ 2 ]
Manessagra 10%  10%  [ 4 ]
Post Scriptum 3%  3%  [ 1 ]
Recall 8%  8%  [ 3 ]
Revolt 23%  23%  [ 9 ]
Tobbaco blues band 5%  5%  [ 2 ]
Ukupno glasova : 40
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2005, 22:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Apr 2005, 20:40
Ma ja bi "puko" cenera",ladno,da cujem Monument.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2005, 22:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Zna li iko potpun spisak od navodnih 7 bendova. Koliko ja znam bice:

1. Antidope
2. Manesagra
3. Revolt
4. Recall
5. Oblik
6. ?
7. ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2005, 22:47 
monument je napisao:
sviram u Monument-u i samo zelim da kazem da mi mozemo da snimimo nase pjesme ali nemamo opreme,pa ako nam neko ne vjeruje neka posudi cinele nasem bubnjaru i mi cemo to da snimimo.nije problem u nama vec u nedostatku opreme i novca da se oprema nabavi.
jos jedna stvar,na svim nasim koncertima u prosjeku bude po 200 ljudi,na koncertu u M.Hall-u je bilo nesto vise od 300 ljudi,nije da se hvalimo ili uzdizemo kao bend ali to je stvarno veliki broj ljudi za ove prostore.kad sviramo uzivo mozemo da se pohvalimo i samim live nastupom,nismo kao vecina BL bendova koji samo stoje i ne mrdaju na bini vec se trudimo da budemo sto energicniji na bini i da publika osjeti to sto mi sviramo,a do sad je osjetila,jer na nasim koncertima publika je uvjek divlja.mozete da pricate protiv nas kolko god ‘ocete ali vecina ovde nije adekvatna da prica o metalu jer ga ne slusa i zato nas tudje misljenje i ne zanima puno,dobili smo pohvale od ljudi sa BL scene koji odavno sviraju(oni znaju ko su) i to nam je dovoljno i naravno od samih fanova ovakve muzike.
jos samo zelim da pozdravim momke iz BL bendova Interfector,Antidope i Soul temple koji su do sada svirali sa nama,nadamo se da cemo ponovo svirati sa vama.

E u redu je monument-momce. Vec svi u ovom gradu znaju da ste se toliko naispadali kod Boleta na snimanju da je bilo neupotrebljivo za bilo kakvu produkciju.
Ali nema potrebe ni da te neko napada, a pogotovo da se pravdate. Samo radite i vjezbajte i ne sumnjamo da ce te uspjeti napraviti vise nego zadovoljavajuci materijal.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2005, 22:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2005, 16:44
Drragac je napisao:
10km??? :D :D :D
Dacu 10km ako budu svirali i Biohazard i Pro Pain.........čuj 10 km da gledam Antidope....ccc

niko tebe ne tjera da dojes na koncert,ako ti je to puno nemoj da dolazis,a imas jos bar 20 dana do koncerta tako da mozes svaki dan da ostavis po pola marke i skupices za ulaz.
po cemu jedan biohazard ili pro pain vise vrijede od Antidope-a ili Revolta,u redu poznatiji su,ali to ne mora da znaci da su bolji ili kvalitetniji,to znaci da oni zive u americi i imali su tu srecu da izdaju za dobre izdavacke kuce,meni ulaz nikad nije bio problem,ako mogu da platim ulaz za neki strani bend mogu da platim i za domaci

Tanker-Southern Sludge Metal

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2005, 22:57 
Početnik
Početnik

O kakvom snimanju kod Boleta je rijec?! Kako u ovom gradu uvijek postoje ljudi koji sve unaprijed znaju,cak i prije onih kojiu su u tome,mozda ucestvovali! Mis`im.... :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2005, 22:59 
Početnik
Početnik

Ma ovo za ulaz ti valja,svaka cast.Slazem se! 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2005, 23:01 
makres je napisao:
O kakvom snimanju kod Boleta je rijec?! Kako u ovom gradu uvijek postoje ljudi koji sve unaprijed znaju,cak i prije onih kojiu su u tome,mozda ucestvovali! Mis`im.... :cry:

Koliko sam ja upoznat, momci su tokom zime probali snimati par dana, vidjeli da nisu jos spremni, i odlozili dok se ne uvjezbaju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2005, 23:05 
Početnik
Početnik

Aaaa,OK onda.Pa nema sta kad ne ide,ne ide...Ostavis za drugi put,sta ces.No,mislim da je dobra stvar to sto ima takav studio u BLAko se bude pametno radilo,mozda se nesto i napravi po pitanju bendova ,domacih,naravno.U svakom slucaju ne moze da skodi...sto rece Lane Gutovic. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2005, 23:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

xPAINx je napisao:
monument je napisao:
sviram u Monument-u i samo zelim da kazem da mi mozemo da snimimo nase pjesme ali nemamo opreme,pa ako nam neko ne vjeruje neka posudi cinele nasem bubnjaru i mi cemo to da snimimo.nije problem u nama vec u nedostatku opreme i novca da se oprema nabavi.
jos jedna stvar,na svim nasim koncertima u prosjeku bude po 200 ljudi,na koncertu u M.Hall-u je bilo nesto vise od 300 ljudi,nije da se hvalimo ili uzdizemo kao bend ali to je stvarno veliki broj ljudi za ove prostore.kad sviramo uzivo mozemo da se pohvalimo i samim live nastupom,nismo kao vecina BL bendova koji samo stoje i ne mrdaju na bini vec se trudimo da budemo sto energicniji na bini i da publika osjeti to sto mi sviramo,a do sad je osjetila,jer na nasim koncertima publika je uvjek divlja.mozete da pricate protiv nas kolko god ‘ocete ali vecina ovde nije adekvatna da prica o metalu jer ga ne slusa i zato nas tudje misljenje i ne zanima puno,dobili smo pohvale od ljudi sa BL scene koji odavno sviraju(oni znaju ko su) i to nam je dovoljno i naravno od samih fanova ovakve muzike.
jos samo zelim da pozdravim momke iz BL bendova Interfector,Antidope i Soul temple koji su do sada svirali sa nama,nadamo se da cemo ponovo svirati sa vama.

E u redu je monument-momce. Vec svi u ovom gradu znaju da ste se toliko naispadali kod Boleta na snimanju da je bilo neupotrebljivo za bilo kakvu produkciju.
Ali nema potrebe ni da te neko napada, a pogotovo da se pravdate. Samo radite i vjezbajte i ne sumnjamo da ce te uspjeti napraviti vise nego zadovoljavajuci materijal.

prva stvar:
mi smo kod Boleta u studiju proveli dva dana,prvi dan smo cijeli dan proveli stimajuci mikrofone i zvuk bubnja,nesto se iskomplikovalo oko kablova i nismo to uspjeli zavriti taj dan.onda smo dosli drugi dan i ponovo sve to krenuli da stimamo i poslije par sati stimanja nas bubnjar je sjeo i jedno 4 puta odsvirao po pola pjesme i to je bilo to,poslije toga vise nismo ni isli kod Boleta da snimamo jer je bubnjar morao da vrati posudjenu opremu,mi nismo nista ni snimali tako da ne znam otkud tebi informacija da smo mi ispadali na snimanju kad nismo ni pokusali kako treba

druga stvar:
je ne znam ni ko si ti,a mrzim kad me neko proziva a da ne znam ko je to

treca stvar:
ako si toliko ubjedjen u to(da ne mozemo da sniminmo nase pjesme) nabavi nam cinele i mi cemo to da odradimo,mi pokusavamo da nadjemo cinele vec neko vrijeme ali to ide veoma tesko

cetvrta stvar:
boli nas kurac za te price koje kruze po gradu o nama jer mi sviramo nasu muziku rani nas samih a ne zbog tebe i tih koji pricaju takve stvari,zbog takvih koji pricaju takve gluposti propada ova jadna banjalucka scena

eto toliko

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2005, 23:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

xPAINx je napisao:
monument je napisao:

prva stvar:
mi smo kod Boleta u studiju proveli dva dana,prvi dan smo cijeli dan proveli stimajuci mikrofone i zvuk bubnja,nesto se iskomplikovalo oko kablova(nesto nije bilo dobro spojeno) i nismo to uspjeli zavriti taj dan.onda smo dosli drugi dan i ponovo sve to krenuli da stimamo i poslije par sati stimanja nas bubnjar je sjeo i jedno 4 puta odsvirao po pola pjesme i to je bilo to,poslije toga vise nismo ni isli kod Boleta da snimamo jer je bubnjar morao da vrati posudjenu opremu,mi nismo nista ni snimali tako da ne znam otkud tebi informacija da smo mi ispadali na snimanju kad nismo ni pokusali kako treba

druga stvar:

treca stvar:
ako si toliko ubjedjen u to(da ne mozemo da sniminmo nase pjesme) nabavi nam cinele i mi cemo to da odradimo,mi pokusavamo da nadjemo cinele vec neko vrijeme ali to ide veoma tesko

cetvrta stvar:
boli nas kurac za te price koje kruze po gradu o nama jer mi sviramo nasu muziku rani nas samih a ne zbog tebe i tih koji pricaju takve stvari,zbog takvih koji pricaju takve gluposti propada ova jadna banjalucka scena

eto toliko

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2005, 23:14 
monument je napisao:
xPAINx je napisao:
monument je napisao:

prva stvar:
mi smo kod Boleta u studiju proveli dva dana,prvi dan smo cijeli dan proveli stimajuci mikrofone i zvuk bubnja,nesto se iskomplikovalo oko kablova i nismo to uspjeli zavriti taj dan.onda smo dosli drugi dan i ponovo sve to krenuli da stimamo i poslije par sati stimanja nas bubnjar je sjeo i jedno 4 puta odsvirao po pola pjesme i to je bilo to,poslije toga vise nismo ni isli kod Boleta da snimamo jer je bubnjar morao da vrati posudjenu opremu,mi nismo nista ni snimali tako da ne znam otkud tebi informacija da smo mi ispadali na snimanju kad nismo ni pokusali kako treba

druga stvar:

treca stvar:

cetvrta stvar:

eto toliko

Nabavi ti sebi kompilaciju "tupilo ludilo crnilo" snimana otprilike 1997 - bl bendovi, na opremi na kojoj bi se ti popisao i otisao se zaliti kako nema cinela - tesko da mozes naici na neki veliki propust sto se tice sviranja (produkcija je vec druga stvar).

Inace, interfector je npr. snimio citav bubanj za album za 1 dan. Sto onda vi ne mozete 2 pjesme za dan (sa cinelama koje su posudjene)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2005, 23:16 
Početnik
Početnik

Ma ljudiii...nema scene!!! Nije je nikad ni bilo! Sam dokaz je to sto se nije jos do sada pojavio iole normalan lik koji bi bio bar jednom bendu menadzer!? Po ko ce da radi sa "ludjacima i amaterima"?! A svi smo takvi.Evo polazim od sebe...Jebiga,takva je istina,a boliiii u p.... materinu.Posljedice:gdje,kad,kome,koliko,zasto??? :cry: :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2005, 23:17 
Cuj ti ovoga "nabavi mi cinele"... ta ti je prejaka izjava! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2005, 23:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

cuo sam za tu kompilaciju

nama je veoma bitno da snimamo na dobroj opremi,da to sve dobro zvuci,mi radje necemo ni snimati nego da snimimo nesto lose,nadam se da me razumijes.
interfector jeste snimio bubanj za jedan dan ali nas bubnjar je snimao otprilike 35-40 min,a mi ostali nismo ni pokusavali jer nije bilo vremena

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 00:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
monument je napisao:
Drragac je napisao:

niko tebe ne tjera da dojes na koncert,ako ti je to puno nemoj da dolazis,a imas jos bar 20 dana do koncerta tako da mozes svaki dan da ostavis po pola marke i skupices za ulaz.

Ajoj, preskupo je cener... Jeste vi normalni...? Ti svi bendovi sviraju inache besplatno i vecinom se zna njihov repertoar... Smijeshno je traziti 10 km za bendove koje svakodnevno mozemo slushati... Inache, nachula sam da ce biti 5 km, a to ce biti itekako dovoljno da se isplate svi izvodjachi... Mada, vecina raje ce vjerovatno biti na zidicu... Previshe je bilo i cener za Urbana jer ljudi nemaju para ako hoce da idu na 2-3 koncerta... Da su stavili 5 km, bilo bi 5 puta vishe ljudi, a ne duplo... Al pohlepa ih je zaokupila...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 00:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2005, 12:01
monument je napisao:
Drragac je napisao:
Dacu 10km ako budu svirali i Biohazard i Pro Pain.........čuj 10 km da gledam Antidope....ccc

po cemu jedan biohazard ili pro pain vise vrijede od Antidope-a ili Revolta,u redu poznatiji su,ali to ne mora da znaci da su bolji ili kvalitetniji,to znaci da oni zive u americi i imali su tu srecu da izdaju za dobre izdavacke kuce,meni ulaz nikad nije bio problem,ako mogu da platim ulaz za neki strani bend mogu da platim i za domaci[/qu

Izjava godine "po cemu jedan biohazard ili pro pain vise vrijede od Antidope-a ili Revolta" stvarno nisi normalan ili neznas ko su Pro Pain i Biohazard.
Realna vrijednost karte je 5 km i to zahvaljujuci revoltu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 00:43 
po cemu jedan biohazard ili pro pain vise vrijede od Antidope-a ili Revolta...JEBIGA...SAD OVO JE MALO PREVISE...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 00:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Drragac je napisao:
Realna vrijednost karte je 5 km i to zahvaljujuci revoltu

Upravo. Nisam neki ljubitelj te vrste muzike, ja idem zbog Manessagra (ako ne budem na zidicu)... Daj Boze da se budu mogle proshvercati neke karte preko uchesnika... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 08:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
hohoho...
BOY SETS FIRE,Tibia, 36 Daggers - u Bg mozete pogledati za 400 din - 10 KM...
u Zagrebu za 20 KM - Napalm death, Most precious blood, Diescast...
u BL za 10 KM...
Nema smisla... Pogotovo sto smo sve te bendove gledali mnogo mnogo puta, a bila je ona svirka na Trgu Krajine, nedavno...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 289 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]