banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 16:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4605, 4606, 4607, 4608, 4609, 4610, 4611 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 25 Feb 2018, 23:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jan 2017, 22:29
http://sportske.ba/incident-u-pl-bih-ce ... -batinama/

Krupa seljaci? Ja bih rekao da su oni gospoda za nas a nasi maniri su za dzungle. Vico seljacino

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2018, 23:14 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 25 Feb 2018, 22:26
Mi smo seljaci, ko god dodje izigra se ovdje na stadionu i kada ne zna sta ce s loptom gurne nama u go.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2018, 23:30 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2018, 18:53
Vjerujem da vise ljudi prati ovaj forum, nego sto pise. Dosta ljudi se registrovalo danas i pise ovdje, pa samim tim i ja, ali niko nije poceo ovdje pisati sa 1000 postova. Stvarno je tuzno ovo danas sto se desilo i vjerujem da se zato dosta ljudi i prikljucilo ovdje. Pod tuzno mislim prije svega na nedostatak navijaca na sjevernoj tribini kao sto je vec neko rekao, stvarno je zalosno. Da li se ovo ikada desilo otkada postoje Lesinari da nisu bodrili svoj tim, osim ako su u nekom najavljenom strajku protiv uprave? Kako je moguce da jedna osoba zabrani ulazak 700 ljudi na stadion ako vec kazete da je problem u tom Deli?! Ko zna sta se medju njima desava, valjda ce rjesiti probleme koje imaju i vratiti se na stadion. Druga stvar koja mi takodje tesko pada je poraz od Krupe iako su stabilan klub u odnosu na nas i imaju bolju ekipu, ali da nismo mogli izvuci barem bod na ovom oranju, to ne mogu skontati. Gdje smo krenuli sa ovim snsd-ovcima i gdje cemo zavrsiti je glavno pitanje! Mozemo mi pjevati UPRAVA NAPOLJE svaku utakmicu, ali bojim se da nece ovi nigdje, pogotovo sada kada nema Lesinara.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2018, 23:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Laganica je napisao:
http://sportske.ba/incident-u-pl-bih-celnik-kluba-sudiji-prijetio-batinama/

Krupa seljaci? Ja bih rekao da su oni gospoda za nas a nasi maniri su za dzungle. Vico seljacino

Savez ce nas spasiti, daj mu zabranu dolaska na stadion

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2018, 23:52 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 25 Feb 2018, 23:11
Zasto policija okrece glavu dok se udara maloljetnike danas na stadionu????!!!!

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2018, 00:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
А шта мислиш зашто...
И добродошли сви који сте овдје са добром намјером, надам се да ће убудуће бити и љепших тема да заједно о њима дискутујемо.

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2018, 00:21 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Feb 2018, 18:17
Кад се сјетим да се на нашим трибинама скандирало "Дамир Шпица наркоман" и "Фишеру одлази" срамота ме. То нам је неки вид казне за све ово што нам се данас дешава. Ако Вицо воли више Борац од Шпице и Фишера попишам се и на Борац и на Бањалуку!!!

Борац је велики клуб и мора се окренути својим људима. Сељаци су нас довели до ДНА!!

Није ово само моје лично мишљење. То што мислим слушам сваки дан од људи широм града, а није истина да се о Борцу брине само 2000 људи у овом граду. Борац је Бања Лука, а кад Борца нешто боли онда и сваког бањалучанина душа боли. Није ничија до зоре па неће ни њихова! За Борац навија 100 000 људи!

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2018, 07:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Laganica je napisao:
http://sportske.ba/incident-u-pl-bih-celnik-kluba-sudiji-prijetio-batinama/

Suđenje jeste bilo loše, ali obostrano. Bilo je nekoliko nepostojećih faula koje nam je svirao, mislim da je Raduloviću i još nekome dao čak i žuti karton za ništa bukvalno. Ali treba biti iskren i reći da je i Krupi svirao nekoliko nepostojećih faula i gluposti.
Uopšteno, suđenje je jako loše u cijeloj Premijer ligi BiH.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2018, 15:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Čemu nervoza? Eto GOŠK-a iza ćoška.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2018, 15:57 
Početnik
Početnik

Борац је окупиран клуб. У Борцу нема никога више ко му жели добро. Зашто полтрони Малбашић и Билбија шуте? Треба им сузавац сваку утакмицу бацати док не оду.

Лопови марш из Борца!

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2018, 16:30 
Voajer
Voajer

Ljudima iz Uprave je bitno da nema navijaca na stadionu da mogu raditi sta hoce, jadno je to da je nekolicona ljudi uspjela da podjeli JEDINSTVENE LESINARE. Ali svima mora biti jasno !!! LJUDI Borac posle ovolikih dugovanja i zaduzivanja mora da krene od najnizeg ranga FK BORAC 1926, jer ne vidim izlaza ja ovdje.

Uprava napolje

Zivjeli pravi i najvjerniji navijaci LESINARI

Aj Borac !!!

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2018, 16:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Nov 2017, 22:23
Istok Borac je napisao:

Mislis pokojni Lesinari, nazalost.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2018, 16:57 
Voajer
Voajer

disidentbl je napisao:
Istok Borac je napisao:

Mislis pokojni Lesinari, nazalost.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2018, 17:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Нису никакви Лешинари покојни, немојте бесмислице причати кад очито нисте упућени.

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2018, 18:08 
Početnik
Početnik

Umetnik je napisao:
Нису никакви Лешинари покојни, немојте бесмислице причати кад очито нисте упућени.

Нису покојни али су у дубокој коми! Шутили су кад је момку који је водио навијање у Приједору речено да му мјесто више није на трибини. Момци са брда су шутили кад су им пријатељи отјерани са трибине. Шутили су сви за све те отјеране и шиканиране људе из групе. Клинце који су за њих измислили навијање су лажно оптуживали и тукли по кафани и просторијама, оптуживали су остале момке за наводна друкања годинама уназад и крађе пара. Сами себи су копали јаму и остали су немоћни. Сви су претходни били лоши по групу и наводно непријатељи групе. Ето сад по први пут имају човјека који је стварни непријатељ и групе и клуба па нека га отјерају. Није ни на нама симпатизерима који 20 година посматрамо све са запада да се тиме бавимо али није ни да ништа не знамо. Мален је ово град. Вратимо се ми на тему управе и Борца. Зар је могуће да сви озбиљни медији шуте и очи затварају на лоповлук? Ајде да се о томе расправља. Ко је тај Вицо и какве намјере има тај човјек? Чиме се бави? Чиме се бавио? Шта он зна о фудбалу? Лоповима се мора стати у крај!

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2018, 18:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Одгођено коло у сриједу.

И да, фокусирајте се на то како да извучемо Борац из гована, немојте да се бринете око Лешинара, изаћиће они јачи од свега, као што су и увијек излазили. Тема је Борац.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2018, 22:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
http://mondo.ba/a790726/Sport/Fudbal/Sl ... rtona.html

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2018, 10:08 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 25 Feb 2018, 23:11
Zar prazan sjever nije jasna poruka?!

Protiv Sirokog ako se ne varam su bii podjeljeni na dvije tribine, sada koliko vidim da se svi slazu jer niko ne dolazi, i svama im cast na tome, jer ce oni ostati uz Borac a uprave ce doci i proci...

Meni se cini da je ogromna vecina navijaca ujedinenjena po pitanju ljudi u klubu, makar to pokazuju na najjasniji mogući način.

Moram vratiti na jedno pitanje, nadam se da neko iz organa za sigurnost prati forum pa da mi moze odgovoriti ...
Inace vodim klinca sa sobom na utakmice, zbog hladnoce ga nisam htio povesti. Kako je moguće da jedna osoba tuce djecu po zapadu, a policije okrece ledja i pravi se luda?

Hoce li moje dijete sutra neko tuci zato sto je doslo na utakmicu, platilo ulaz i govori svoje misljenje?
Hocete li i tada okretati ledja i praviti se ludi da se nista ne desava?

Sjecam se jednom davno nekada, bez obzira ko je prvi poceo, da su neki ljudi sa pistoljima u dvoranu usli medju banjalucku djecu. Sjecam se koliko me pamcenje sluzi, izborna je tada kao i ova godina bila.
Ja sam dovoljno vidio, a do oktobra ima dovoljno vremena da jos maski padne ...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2018, 10:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Nisam u toku, ko je koga tukao i zasto ?

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2018, 10:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2010, 10:09
Tukao taj o kome se prica na predhodnoj strani,policija okretala glavu i nikom nista.ispred mene je covjek neki sugeriso policajcu u fazonu sta je ovo,on samo slijeze ramenima..to je nasa realnost

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4605, 4606, 4607, 4608, 4609, 4610, 4611 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]