banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 12:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 60  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 20:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
Lisa_Simpson je napisao:
Go chovjek lezi mrtav u pustinji i drzi shibicu u ruci... Ko je on i zashto drzi shibicu? I zashto je go? 8)

Taj isti covjek se vozio sa prijateljima u balonu iznad pustinje. Odjednom poceli su da gube visinu pa su prvo odlucili da sav moguci teret pobacaju. Kada ni to nije pomoglo onda su odlucili da svi skinu i bace odjecu, nadajuci se da ce to pomoci. I dalje su padali pa su odlucili da izvalace sibice i da onaj ko izvuce najkracu jednostavno skoci iz balona... Taj nesretnik je izvukao najkracu... :crybaby: :crybaby:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 21:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
stigmata je napisao:
ventilator je napisao:

Policajac stoji u jednosmjernoj ulici i naplacuje kazne svima koji udju u jednosmjernu iz zabranjenog smjera.Ne postoji nacin da se izbjegne placanje kazne - ni mito,ni poznanstvo,nista.Ali ipak,kad je naisao taksista i to iz zabranjenog smjera,policajac ga je asmo pozdravio i nije mu naplatio kaznu.
Zasto?

Zato sto je taj taksista isao pjeske! :D :D :D

Naravno. :D

Ima li nesto sto vi ne znate,sem kako je onaj lik znao da ima les ispod kreveta? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 21:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo jos jedan lak:

Lutalica sebi pravi cagare od opusaka.Za jednu cigaru treba mu 7 opusaka.
Nakon jednog cijelog dana skupljanja opusaka nasao ih je 49 i poceo da pravi cigare i pusi.
Koliko je lutalica ispusio cigara te veceri?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 22:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Nakon jednog cijelog dana...
Znaci da kada je to zavrsio nije bila vece, pa je ispusio 0.

Inace bi bilo 7.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 22:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

FLASH je napisao:
Nakon jednog cijelog dana...
Znaci da kada je to zavrsio nije bila vece, pa je ispusio 0.

Inace bi bilo 7.

Ma nije igra rijeci.
Da ne bi bilo zabune - nakon sto je preko dana skupljao opuske (znaci nije u medjuvremenu pusio,vec samo skupljao),navece je pravio cigare.

I nije ispusio 7. :wink:
A tih 7 je veoma bitno. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 23:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ispusio je 8, jer je od tih 7opusaka napravio jos jednu cigaru

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 23:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ventilator je napisao:
Ako neko ne napise rjesenje za onog mrtvaca pod krevetom pocecu da ujedam. :lol:

Ljudi,uticete negativno na moju psihu!
Legnem ja fino navece i umjesto da brojim ovce razmisljam o lesu ispod kreveta.

:lol: :lol: :lol:
Potpuno te razumem. Legnem i kontam kako bih provalila da je les recimo ispod mog kreveta??? Po cemu??? :drinking:

Kleopatra otkljucava sobu sa 1 vratima i bez prozora u kojoj je ostavila Antonija. Ostalo joj je samo da krikne: Antonije je lezao na sredini sobe mrtav, dok je oko njega bilo nekoliko komadica stakla. Soba je ako se izuzmu Antonije, staklo i drveni sto, bila prazna. Kako je i od cega umro Antonije???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2005, 01:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
stigmata je napisao:
Lisa_Simpson je napisao:
Go chovjek lezi mrtav u pustinji i drzi shibicu u ruci... Ko je on i zashto drzi shibicu? I zashto je go? 8)

Taj isti covjek se vozio sa prijateljima u balonu iznad pustinje. Odjednom poceli su da gube visinu pa su prvo odlucili da sav moguci teret pobacaju. Kada ni to nije pomoglo onda su odlucili da svi skinu i bace odjecu, nadajuci se da ce to pomoci. I dalje su padali pa su odlucili da izvalace sibice i da onaj ko izvuce najkracu jednostavno skoci iz balona... Taj nesretnik je izvukao najkracu... :crybaby: :crybaby:

Si, certo...
Imam josh jedan... Ulazi chovjek u restoran i pita za jelovnik... Konobar mu kaze da je danas glavni specijalitet pecheni galeb, te ovaj to i naruchi. Medjutim, chim je pojeo prvi zalogaj, izashao je ispred restorana i ubio se... Zashto?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2005, 04:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
NE nemas pojma 8) to je samo scena da se ubio ustvari je igrao ruskog ruleta a znao je da je metak njegov pa je izashao iz restorana da drugima ne gadi veceru :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2005, 08:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

stigmata je napisao:
Ispusio je 8, jer je od tih 7opusaka napravio jos jednu cigaru

Naravno. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2005, 08:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

stigmata je napisao:
Kleopatra otkljucava sobu sa 1 vratima i bez prozora u kojoj je ostavila Antonija. Ostalo joj je samo da krikne: Antonije je lezao na sredini sobe mrtav, dok je oko njega bilo nekoliko komadica stakla. Soba je ako se izuzmu Antonije, staklo i drveni sto, bila prazna. Kako je i od cega umro Antonije???

Antonije je umro od maca.Izvrsio je samoubistvo,ako me sjecanje dobro sluzi. :lol:

U ovoj prici djeluje kao da se otrovao nekim otrovom koji djeluje trenutno i dok je padao,bocica u kojoj je bio otrov se razbila.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2005, 09:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2003, 22:23
a niko nece da se lati onog mog zadatka sa forumasima :(

Abra-abra-cadabra
Abracadabra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2005, 09:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2003, 09:31
Ako ćeš iskreno i mene vuče u tom smjeru... kao da je ispio otrov.. 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2005, 09:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
Lisa_Simpson je napisao:
stigmata je napisao:
Lisa_Simpson je napisao:

Si, certo...
Imam josh jedan... Ulazi chovjek u restoran i pita za jelovnik... Konobar mu kaze da je danas glavni specijalitet pecheni galeb, te ovaj to i naruchi. Medjutim, chim je pojeo prvi zalogaj, izashao je ispred restorana i ubio se... Zashto?

e ovaj i kad sam cuo rjesenje nisam mogao da vjerujem :roll: iako
ima logike...nastrane logike

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2005, 09:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
ventilator je napisao:
stigmata je napisao:

Antonije je umro od maca.Izvrsio je samoubistvo,ako me sjecanje dobro sluzi. :lol:

U ovoj prici djeluje kao da se otrovao nekim otrovom koji djeluje trenutno i dok je padao,bocica u kojoj je bio otrov se razbila.

mozda mu je nestalo vazduha :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2005, 10:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Antonije...vjerovatno staklena kuglica s otrovom . ( a on misliooooo da je u pitanju elixir ljubavi & zdravlja :lol: )

Kriva je Kleopatra... :(

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2005, 10:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Lisa_Simpson je napisao:
stigmata je napisao:
Lisa_Simpson je napisao:

Si, certo...

zato sto je bio vegeterijanac...ili je bio borac za zastitu ugrozenih vrsta, a taj galeb je bio ugrozena vrsta?!? :oops:

Abra-abra-cadabra
Abracadabra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2005, 10:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2004, 19:51
Ovaj lik sa galebom je skontao, nakon sto je probao specijalitet kuce, da galeb u stvari ima totalno drugaciji okus od onog koji je on probao prije...... A on je probao... svoju mamu, koju mu je tata dao da rucka jer su dozivjeli brodolom, i nekako se moralo prezivjeti na pustom ostrvu...(btw. otac je rekao sinu da je ulovio galeba :lol: )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2005, 10:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Ili nesto u tom fazonu. :lol:

p.s. Ovo postaje sve morbidnije...e moj chika Frojde... :( :lol:

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2005, 11:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Jabucni_Crv je napisao:
Ovaj lik sa galebom je skontao, nakon sto je probao specijalitet kuce, da galeb u stvari ima totalno drugaciji okus od onog koji je on probao prije...... A on je probao... svoju mamu, koju mu je tata dao da rucka jer su dozivjeli brodolom, i nekako se moralo prezivjeti na pustom ostrvu...(btw. otac je rekao sinu da je ulovio galeba :lol: )

ma ima tu logike crve...mozda je covijek bio u stvari Robinson Kruso ( i jeo samo galebove na pustom ostrvu), pa kad su ga napokon spasili, uvideo je da se ne moze prilagoditi normalnom zivotu ( i da vegeta i zacini po pecenom galebu nisu kao nekad), pa se ubio...ma jashta...a sta bi inace :D

Abra-abra-cadabra
Abracadabra

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 60  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]