ББЛ je napisao:
sinip je napisao:
ББЛ je napisao:
Циркус, жао ми само младих људи који су свој живот дали да би нам се ови мајмуни свима у лице смијали,фуј.
Који нам се мајмуни смију и зашто?
Смије нам се миле и његова компанија.Човјек који је од рата профитирао, а људи који су стварали нашу РС, данас једва крпе крај са крајем и њима је најмање до славља, док је таквима као што је миле супер.
Борци који су се борили за нашу Републику Срспку,они су се борили да будући нараштају нормално живе у свој земљи, а не као што је данас, да људи мојих година масовно одлазе из РС јер им тате и маме нису на великим позицијама.
Тако да је мени пун курац патриота, као што су миле и њему слични.
Фулаш поенту, ал скроз...
У сваком рату неко профитира, увијек било и биће, нажалост, што се Дудека генерално тиче, пошто је тад СДС држао све конце у рукама везано за "шверц-комерц" економију, зна се ко му је то омогућио.
Знаш шта би се десило да сам ја запуцао са шлепером цигарета из Србије за овамо? Знаш сасвим сигурно.

Борци се нису борили да будући нараштаји нормално живе, него да уопште могу да живе, примјети малу али битну разлику.
Што се тиче одласка, то је добро како год окренеш. Одлазило се и 60-70-тих из оне државе, није то сад измишљено. С друге стране појединим послодавцима већ долази из гузице у главу да ако не повећају плате неће имати ко да им доноси профит. Јер не могу сви да раде за касом у маркету за 400 КофолМарака.
А иначе "патриота" и "патриотизам" су јако растегљиви термини, и патриотизам не попуњава стомак.
Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.