banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 10:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 969, 970, 971, 972, 973, 974, 975 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jan 2018, 17:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 08 Dec 2016, 07:46
Svim forumašima sretna Nova 2018 :) i uposlenicima elta kabel :D

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2018, 18:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Moze li se Klasik TV otkljucati? Kao i Nova?

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2018, 18:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Vidiš da su zaključili da bi ljudi uzeli karticu, ne vidim drugi razlog.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2018, 18:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 08 Dec 2016, 07:46
Klasik TV, Novu TV otkljuca na osnovu toga jeli kartica u TVu ili resiveru ili nije. Ako nije crn ekran ako jest otvorit ce ti automatski TV kanal bez ikakvog PIN-a. Mene malo nerviraju zbog nebrike oko kanala a to je gdje treba da radi TTX ne radi, i EPG gdje izbacuje pogresno (netacno). Po tom pitanju ne vode brigu a mi korisnici im skrecemo paznju ali izgleda niko ne mari za tim. Pa tako imam slucaj da se mnoge kolege moje smiju na nekim kanalima kaze sta je ovo..neprofesionalnost eto sta je reko ljudi.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2018, 21:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Okt 2013, 18:53
novu tv otvori preko kartice a zasto klasik tv ne otvara preko kartice

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2018, 09:10 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 03 Sep 2014, 13:01
TamTam je napisao:
Kad smo kod Elte... kome je bitan mobilni internet (zbog mreža, mailova, youtube-a, neta uopšte) ... preporučujem 100% njihovu mrežu. Ja sam se preporodila, bila sam na mtelu godinama, a od prije 5-6 mjeseci sam u ljutnji prešla na Eltu (jer nisam znala gdje drugo) i nisam se pokajala uopšte!

svaka čast na postu, eltina mobilna je malo zapostavljena, treba malo osvježiti ove teme na forumu....ali moram da odgovorim ovo za kartice, po jedno stoti put, nazovite ljudi njihov korisnički servis da vam resetuju karticu i radiće klasik!

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2018, 12:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
Ne shvatam poentu da nakon toliko godina elta sada radi nekakvo petljanje sa karticama i stavlja na nju kanale koje ne mora... nije mi jasno zašto komplikuju ili je to dio nekakvog grandioznog plana najvećeg kablovskog operatera i lidera na polju novih tehnologija na ovim prostorima a i šire... :D

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2018, 21:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Citiraj:
MTV Europe umjesto MTV Adria

Slika

Od 1. januara 2018. godine regionalni muzički kanal MTV Adria prestao je da emitira pod tim nazivom. Kanal će i dalje biti lokaliziran na jezicima naroda bivše Jugoslavije, samo više neće biti lokalne produkcije iz regiona i emitirat će pod nazivom MTV Europe. Pozicija kanala ostaje ista u svim platformama.

MTV Adria je počela s emitiranjem 1. septembra 2005. godine, po uzoru na tipični MTV kanal, s mnogo projekata zabavnog i zabavno-informativnog tipa ciljanih na na mladu publiku, a popunjena i muzičkim video spotovima domaće i strane produkcije.
Izvor: Slika

Iako je praktično ovo već stara vijest sad je to postalo i službeno. Molim ekipu iz Elta-Kabela da nam promjene bolji satelitski feed za MTV Europe i izvrše ispravnu identifikaciju. Sad vam više ne treba titl za pokojni MTV Adria pa vratite više titlova na Viasat History kao što je ranije bilo.

Ima li kakve šanse da vidimo RTS 3 i HRT 5 (jer to je ekivalent RTS SAT za dijasporu) kao i EuroNews u ponudi?

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2018, 22:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2017, 20:46
miki977 je napisao:
TamTam je napisao:
Kad smo kod Elte... kome je bitan mobilni internet (zbog mreža, mailova, youtube-a, neta uopšte) ... preporučujem 100% njihovu mrežu. Ja sam se preporodila, bila sam na mtelu godinama, a od prije 5-6 mjeseci sam u ljutnji prešla na Eltu (jer nisam znala gdje drugo) i nisam se pokajala uopšte!

svaka čast na postu, eltina mobilna je malo zapostavljena, treba malo osvježiti ove teme na forumu....ali moram da odgovorim ovo za kartice, po jedno stoti put, nazovite ljudi njihov korisnički servis da vam resetuju karticu i radiće klasik!

Isto sam pomislila... Non stop čujem od prijatelja nezadovoljstvo, svi se nešto bune na "postojećeg" operatera, kao da nemaju opciju za promjenu... recimo... mi smo u firmi napravili dogovor da svi pređemo na Eltin VPN jer se isplatio generalno i za pozive van VPN-a jer su u čitavoj mreži pozivi besplatni (pa ću i familiju prebaciti na Hallo). Ja sam nedavno sve te info prikupljala za šefa pa ako vam bude trebao neko za info tu sam da ne trošite vrijeme. :D

SREĆNA NOVA GODINA
:D :D :D

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2018, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Ne razumijem Elta postpaid je skuplji nego pripejd ,cijena poziva 0,21 dok je pripejd 0,18KM. Na pretplati od 30KM dobiješ 150min i 2GB interneta.Šta tu valja? Bolje uzeti Haloo i nemati nikakvu obavezu.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2018, 23:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Hm... vidiš pripaid nisam ni razmatrala jer mi je trebala opcija za službeni VPN zbog 0,00 poziva u našoj internoj mreži + telefoni +
baš jeftini paketi do 6,00 KM bez interneta za kolege kojima net i ne treba + prenos postojećih brojeva (isključivo smo tražili postpaid).

Ovo sa pripaidom ima smisla za priključivanje familije na Hallo mrežu ALI opet ne zadržavaš svoj broj, jel' tako? Znaš li može li se prenijeti (nekako) broj i ako je pripaid?

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 00:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Može se prenijeti broj u Haloo.

VPN nude i drugi.

U suštini, bez neke ponude da padneš s nogu, neće Elta mobilna privući neki značajniji broj korisnika.
A s obzirom da je mali operater (doduše, čak ni "prava" mreža) moraće se dooobrooo potruditi.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 10:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Ma TamTam je bot.Sada čitam postove i na drugim temama, nevjerojatno šta ljudi rade , treba ignorisati ovu ili ovog :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 10:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ne razumijem, jesam li nešto pogriješila? Ovo mi je prvo učestvovanje na forumu pa mi slobodno sugerišite ako griješim. Još uvijek ne znam i na koje teme da se uključim, da me pogrešno ne shvatite, pišem o temema koje me lično interesuju.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 10:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Sep 2012, 23:07
Bot da, i ja sam to rekao. Ali ajde, svi cemo preci u eltinu telefoniju i uzeti optiku, jer ona kaze da je super :D.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 10:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

E sad mi stvarno niste jasni... zašto vi imate pravo da kažete svoje mišljenje o nečemu, a ja nemam - a na forumu smo. Ako pogledate i ostale poruke (a ja sam ih sve pročitala prije uključivanja) ima i drugih koji hvale optiku pa ih ne vrijeđate. Ako je smisao da na forumu pišu samo "stare kuke" onda zatvorite mogućnost registracije novih korisnika... Sad mi je žao što sam se i registrovala, kontala da je ormalna atmosfera ali vidim da kompleksi pucaju na sve strane (i u offline i u online svijetu). Ćao i uživajte!

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 10:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Nije smisao života sve hejtati, nego pronaći i nešto pozitivno.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 10:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Sep 2012, 23:07
Kompleksi od cega? Od Elte? Hahahahaha zivjela djevojcice.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 10:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Kompleksi od tog da je bitno sve popljuvati kako bismo sebe uveličali, generalni problem naše države. Svi su krivi i Mtel i Elta i Dodik, grad, klubovi... muzičari ... ljudi...
Ja ako sam nezadovoljna nečijom uslugom, prelazim u drugu firmu, supermarket, kod drugog frizera... sa Mtela na Eltu i slično... Suština života je dragi moji ljudi da pronađemo onon što nam paše, a ne da koristimo usluge firmi koje ne podnosimo i samo širimo loše vibracije... Valjda možemo pronaći nešto što nam odgovara. To je moj način razmišljanja, a i vama isto preporučujem... LJUDI ŽIVOT JE LIJEP! :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 11:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
ЕВо ти једна јако конкретна пљувачина контра смећара из Елте (прије него Ентер или ко год скоче на брисање, имам СВЕ ПАПИРЕ који поткрепљују ово, тако да немој да неком падне на памет).

Елем...

Одлучим да пуницу прешалтам са Елте на м:тел како је дошао Спорт клуб а стиже и оптика.

Оде жена у Елту направи захтјев за искључење 30. новембра.
Било је неког дуга, оде плати то и покаже им уплатницу након пар дана. И тако, пролази вријеме...

Након неких 14 дана, зову из Елте да дође и потпише "Изјаву о раскиду уговора" (ШКК?!?) и да плати рачун.

Какав рачун?!? Па за тих 14 дана што им је требало да се накане да искључе!

Нажалост, плаћено је и то, јер је прикључак некад урађен на име подстанарке а пуница то никад није превела на себе, па није било смисла да жени правимо проблеме, иначе би добили једно велико ништа. Овако су добили каблове са сплитером у најлон кеси, лична испорука.

Значи какав ниво смећарлука неопјевани. Надам се да ће Кабаница те паре да потроши на лијекове.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 969, 970, 971, 972, 973, 974, 975 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]