pinkara je napisao:
Cekaj bigman,pusti danasnje eventualne isplate.ovdje vec danima traje prepiska izmedju vas 2 gdje on kaze da se duguje 5 plata a ti tvrdis suprotno.jedan od vas 2 citavo ovo vrijeme nije govorio istinu i na sve to ste bili toliko tvrdi u svojim stavovima da sam za trenutak pomislio da postoje dvije istine

Jbg,ako je covjek u mjesec napisao koje plate nisu isplacene onda je stvar prilicno jasna. Opet kazem danas sta ce biti nije bitno.bitno je ono sto si pisao zadnjuh dana da je laz da se nekome kasni 5 plata i da su oni koji to pisu u neku ruku lazovi.
Све је јасно као дан. У новембру, кад смо о томе причали и рапсрављали се, никоме се није дуговало 5 или 6 плата. Новембар се не рачуна, логично јер је у току. Његов играч има једну плату из 2016. и тада 3 из 2017. То је 4, али је и једини такав (евентуално још један играч, и то провјеравам управо). Свима осталим играчима, септембар и октобар, само некима и јун 2017, рекао сам којима. Е сад, ако од цијелог ростера, 1 се дугује 4, некима 3, осталима 2. Наравно да не бих сваки пут ово набрајао да сам говорио ТАДА да се у просјеку дугује 2 плате или 3 за ове из РС лиге. Што је тачно и стално то говорим. О ратама нисам никад говорио, то су договори са клубом и зна се ко то има.
Расправа је почела оног момента кад је речено овде да су до новембра исплаћене САМО 2 плате, гдје сам попиздио и нудио ауто своје ако ми неко докаже да је то тачно, јер како и сам видиш, сам је навео да је исплаћено 5 плата (кад је набројао неисплаћене у 2017).