НВ, не знам ко савјетује тј. чија је идеја. Право питање је, да ли је то важно уопште? Гњев је навучен, овако или онако, шта год да се деси, исте ствари ће се причати изнова и изнова. И даље стојим иза сваке своје написане,
хирошима за мене каже да лажем, а није имао муда да каже име и презиме играча којем се дуговало 5-6 плата. Нека било ко докаже да сам то или било шта друго слагао, нећу слова више написати овде. Ево провјерите ових дана, са новембром (неко ми рече са децебром!?!?!), ће бити све исплаћено укључујући и премије. Лаганица је један од играча, нека каже кад сазна.
Што се тиче спортског резултата, који још увијек није изостао, и даље сматрам да се све урадило како треба (на папиру) изостала је хемија и игра на терену, складно квалитету ростера. Разлога много, управа сноси одоговорност, рекао сам и коју. (избор играча по "глави") и свлачионица, која је опет, свачија заслуга по мало.
Поздрав за форумаша који се слаже 95% са мном. Оних 5% је око сугестија или "сугестија". Нека на томе остане, задовољан сам. Сугестије су биле да се проба неко млађи афирмисати и продати, како би се продисало, а чланови управе макар нешто вратили себи, на основу, за ове услове, брда пара својих које су дали у клуб.
Послије овог потреса или "потреса", ствари би могле да се лијепо посложе, ако се све одради како треба на паузи. Увијек сам оптимиста, па и овог пута.
Кад сам прије пар дана гледао тестове које је Киза радио кад је дошао... Прво сам се добро исмијао, а онда ми је било неугодно.
4-5 играча се удебљало 5-6-7 а један и 9 килограма од љетних припрема!?!? А сви били стартери. Сунце ти...
Стварно не покушавам скинути одговорност са Управе, овим реченицама, али стварно, оволико непрофесионализма и клошарства у једном ростеру, није било баш дуго. Е ту је одговорност код избора, али и та се школа морала проћи. Нажалост.
Чуј купљена утакмица. О мајко мила...
Сви играчи који остају су збили редове и изборили се на терену. Жалосно је да то неком смета.
Бод до циља, 4 утакмице, плате, тренер нови... Управа напоље!
Necu reci da lazes vec da ne govoris istinu....ko shvatio shvatio a hirosima je STRIC jednom nasem igracu i od njega je cuo to sve..u glavu....iskreno....5 plata plus neke rate za sta nisam skontao ,vjerovatno ostatak iz proslih godina sto mu dugujete..... a posto u upravi vlada seljakluk i primitivizam i jebena kolicina sujete ne bi o imenima ,nikad ne znas sta dan donosi a sta noc......
ako BAS hoces dokaze pokusam ti i to donijeti ali iskreno i pored svih prica ne bi zelio da prekines sa pisanjem ovde...