banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 19:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2004, 20:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2004, 19:51
Meni je Zaga isto predavala geografiju, a istoriju je predavala Grobarka,(valjda se Nada zvala). E te sam se bojala vise od svega:)

Franjo i Azra su predavali fiziku. Znam da je ona isla jednom na ciscenje grla, pricala previse dok je pisala na tabli i nagutala se krede :lol: :lol:
A Franjo nas je lupao po glavi kad kod je stigao. Milka Laganin nam nije dala da nosimo uske hlace, biciklisticke (cik pogodi sto),a sto je Rajna voljela da cistiiii nooos!!! To je vec duga prica :wink:

A mislim da je Medic iz biologije zamijenio nekog, tako da mu se ne sjecam prethodnika. Samo znam da je nekog lika koji se sakrio u ormar sa lenijarima zapisao u dnevnik sa rijecima "Davor se sakrio u ormar i pomalo proviruje" :lol: :lol:
Da, a Ruzica iz muzickog nas je stalno tjerala da pjevamo "Konjuh planino" dok ne usavrsimo :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Okt 2004, 18:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Mislim da je crnogorac bio ucitelj, a Smilja je umrla prije par godina. Kako mi je bar receno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2004, 11:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2002, 01:00
Smilja je umrla, to je tacno. Imala rak (kazu nacarali joj ucenici-mucenici :D)

A Franjo je bio legenda, uvijek pijan hahahah. Pogoto je gotivio mene, jel sto sam bila odlikasica ili sto mi je minic bio najvazniji dio garderobe hehehehe (ljudi, davno je to bilo) :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2004, 12:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2001, 01:00
zna li ko jel nam Nevenka matematicarka ziva?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2004, 12:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Uhhh ne znam zasto,al' ime ove skole mi je poznato :lol:
Slavko Sladojevic-svabo mi je predavao nemacki,posalje me svaki put po cetvrt hleba,100 gr parizera i jogurt i ja imam dvojku,tad sam bio presretan,a danas bi ga udavio,
Zagorka-predavala istoriju,(najmaleroznija zena,u veoma kratkom vremenu izgubi dete,a onda joj muza pregazi auto na trotoaru)
Stana Rokvic-rokva predavala geografiju,matora fuxa,nikad se nije udavala,
Vera Vukelic predavala matematiku
Vukas-fiziku
Andjelko Marijanovic mi predavao biologiju i hemiju,uhh kad se samo setim kako je Damiru Huskicu objasnjavao sta je srce,kaze mu da je to kao pumpa,a ovaj zinuo i ne moze da veruje,a Andjelko nastavi pa mu kaze:"Huskicu nemoj to bukvalno shvatiti,jer moglo bi ti se desiti da odes na kont,pa curi umesto srce moje,kazes pumpo moja pumpice.

Fadila Jahic ili Jahovic mi predavala srpski,zbog nje sam postao i legenda skole,jer sam kao jedini ucenik u skoli kao ocenu dobio "0".

I naravno najbolja uciteljica skole VIDA PAVLOVIC,zena velikog srca i dobre naravi,fenomenalna licnost.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2004, 12:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2001, 01:00
opet niko nista o Nevenki.. nije valjda da sam samo ja bila s njom kaznjena?? :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2004, 11:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Jel Nevenka bila prosijeda, kratko osisana, pepeljastog tena i pusila ko luda?? Ako je ta, sjecam je se, cak mi je nakratko i razrednica bila. Samo sto nesto nije bila toliko grozna :-? A inace nemam poooojma gdje je i sta se sa njom desava :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2005, 12:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2005, 11:42
@sara/sara
milka se vratila iz penzije i ostala je u skoli jos desetak godina. otisla je kad stvarno vise nije mogla drzati nastavu.

nevenka je predavala i meni. da li je ziva uz onolike cigare, ne znam.

od svih ucitelja i nastavnika, jos samo crnogorca vidim ponekad u gradu.
inace treba se sjetiti i mile, nastavnika srpskog koji je obozavao luk, profesora stranih jezika koji su se bas hrabro borili, cistacica koje su imale kultni status, smilje sa svojim suncanim, nastavnice matematike (no name) sa stvarno cupavim nogama koje ometaju nastavu. nezaboravno.

skola je po meni legendarna. mislim da nema ruznije i gore u banjaluci. skoro je obnovljena pa je zbog toga prekrecen i, po meni najbolji banjalucki grafit svih vremena VESNA M. POLITICAR, koji je stajao na zidu pored igralista, inace posvecen nasoj nastavnici biologije. stvarno steta jer je potpuno odrazavao karakter nasih nastavnika. na zalost, skola je renovirana zato sto je pored nje u zadnjih godinu dana podignuta ''deponija''.

dobro je. jos se sjecam necega. sve vas pozdravljam.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2005, 10:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
Komso, jel' ladno u Svedskoj? :P

Sem da ti kaľem - ne udaraj me nisko...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2005, 20:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Avg 2004, 00:53
Jel' Esad Midzic ona skola u blizini Rebrovacke crkve ili je to ona na Mejdanu?Uvijek brkam :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jul 2005, 09:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
Esad Midzic je ona blizu Rebrovacke, a u Mejdanu je bila Kasim Hadzic..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jul 2005, 19:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
Ejs, pa nije jedina skola u Mejdanu Kasim Hadzic :P

Niko Jurincic je u istoj ulici ( bivsa Danka Mitrova) gdje i Esad Midzic :wink: Cak su jedne godine par razreda iz E.M. poslali u N.J. Neki su, cak, ostali u toj skoli do kraja skolovanja :-?

Sem da ti kaľem - ne udaraj me nisko...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jul 2005, 00:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Avg 2004, 00:53
cosma je napisao:
Esad Midzic je ona blizu Rebrovacke, a u Mejdanu je bila Kasim Hadzic..

Hvala (sa zakasnjenjem) na informaciji :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2005, 15:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
takodjer, sa zakasnjenjem - molim :D

meni je Miladin bio sladak 8) :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2005, 17:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
kako se te skole i te ulice sada zovu?

Gdje ste vi meni, nego Cosma jesi li ti isla u skolu dok si u Boriku zivjela?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2006, 15:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
cosma je napisao:
takodjer, sa zakasnjenjem - molim :D

meni je Miladin bio sladak 8) :oops:

Generacija 77 ( rođen).

Miladin ( ako misliš na nastavnika fizičkog) sada je yamjenik direktora u toj školi. Neko je pitao za Nevenku Kokanović, ( matematika) mislim da je živa ( vidio sam je ljetos, šetkala se po gradu), biologičarka ( Vesna Majstorović) još uvijek radi. Onaj nastavnik što je stanovao u onoj montažnoj kući uz školu ( mislim da je predavao tehničko ili šta već ) je umro proljetos.

Meni je razredna bila Smilja Karajica.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta: Ima li ko
PostPoslato: 15 Dec 2006, 12:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2006, 16:58
Ima li neko da mu je bila razrednica Ruzica. 78` A nastavnici, Azra-fizika, Nada (grobarka) - historija, Zagorka (Geografija), Smilja (srpski), Ruzica (muzicko), Halida (OTVO), Desa (matematika), Natalija (biologija). itd.

Starcevica rules :lol:

PS. DELL sra.je od kompjutera :mad: , izvinite me na izrazu al nisam mogao odolim.

Vrh

Tema posta: Re: Ima li ko
PostPoslato: 26 Dec 2006, 10:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

LostInTime je napisao:
Ima li neko da mu je bila razrednica Ruzica. 78` A nastavnici, Azra-fizika, Nada (grobarka) - historija, Zagorka (Geografija), Smilja (srpski), Ruzica (muzicko), Halida (OTVO), Desa (matematika), Natalija (biologija). itd.

Starcevica rules :lol:

PS. DELL sra.je od kompjutera :mad: , izvinite me na izrazu al nisam mogao odolim.

Sta ti znas :fist: :fist: :fist:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Dec 2006, 02:07 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2006, 16:58
Ne samo da je sr.nje vec pravo sr.anje. Pogotovo Inspiron model i Dimension, sve im fali, vec na samom startu dolaze neprovjereni i pokvareni, sa najjeftinijim i najgrom komponentama od ploce, graficke itd.

Nikom nikada nebi preporucio DELL, ako mogu da biraju nek uzmu ASUS, bilo kakav, HP bilo kakav, Toshiba bilo kakav bilo sta drugo osim HELL-a. Cak i kucno sklepane komponente mogu da rade bolje i stabilnije od Dell-a, s toga oprez.

A ti se hellBoy nemoj ljutit sto neko zna vise. :wink:, ako zelis vise info o sta je sr.anje a sta ne, evo ti link za dell forum gdje se ljudi zale za greske kao sto vidis nema modela a da nema loseg komentara, lopovska firma.

evo samo problem sa zvukom na novim Dim:
http://forums.us.dell.com/supportforums ... =dim_audio

evo malo i Insp serie, sve modele zeza baterija i napajanje;
http://forums.us.dell.com/supportforums ... insp_power

e sad opet pitanje vezano za topic:

Starcevica rules

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Dec 2006, 09:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mogli bi ovako do sutra. Ja znam malo bolje od tebe šta je DELL. Za razliku od tebe imam DSCE.

Ali gubimo se u temi.
Tema nije DELL

[/quote]e sad opet pitanje vezano za topic:

Starcevica rules[/quote]

I nije HISTORIJA već ISTORIJA.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]