Ајд мало реалности. Мали Даниловић никако не може бити синоним за катастрофу, нити може у исти кош са слијепцима типа Губерац, Ојданић између осталих. Дијете од 18 године се на силу гура, први на зуб ухваћен, сматра се да је он крив за све, а то и није баш тачно. Био је и он на клупи 1-2 утакмици, па је исти епилог био. Мали је изгорио, нема се ту што додати, али што би њега тјерали? Јел имамо ми кога бољег од њега од млађих играча? А главни одговорни су у ложи, они који су крив што мали изгледа ко пробушен куртон.
Наша екипа од доласка кизе дјелује као Титаник, ни до тад нисмо нешто специјално играли, али смо се борили, тукли, па и неке шансе правили. Послије пораза у Ширком, гдје редовно добијамо по глави, одједном клупирани неки играчи, Карић на крило, и остали бравурозни потези алкохоличара из Србије потпомогнутим грађевинским магом, злобници би рекли, пропалим, и балканским Мином Раиолом.
Још смо сазнали да касне плате, ајд што касне, него селективно касне (изгледа), то је можда и највећи проблем.
По мени, најбоља утакмица је она кад смо изгубили од Младости, са играча мање их надиграли, публика бодрила одлично, ниједног звиждука ни погрдне псовке ка играчима. Ако дозволите, рекао би ко су наши најбољи појединци коло прије краја јесењег дијела првенства, то би био Јаничић, па Карић. А можда се многи неће сложити самном. Што Јаничић? Одиграо је већину одличних партија, пуно пута крпио за Боком, Илијом, Ојданићем. Био на вјетрометини, у недостатку квалитетног везног реда. Карић је оних пар првих кола био најбољи на терену, и послије кад је пребачен на крило је давао све од себе, али не иде, просто није брз човјек.
Ова управа је већ је сад сигурно, бар код форумашке публике изгубила повјерње, и што се мене тиче лично, треба ће се насадити на главу да опет стекну повјерње.
Да одмах кажем, да не будем генерал послије битке, и ако изборимо лигу 6 за шампиона, то неће опрати у мојим очима Вицу и друштво.
Такође, јануарски прелазни рок, мислим да нас очекује спектакл....Нажалост.
Видимо се у недјељу на стадиону.
БОРАЦ БАЊА ЛУКА, РЕПУБЛИКА СРПСКА
|