GTK_Marko je napisao:
Vladimir RUS je napisao:
Gazda1970 je napisao:
Jel moze u Mtelu samo IPTV se uzeti ? I kako ide prikljucak?
Kod M:Tel-a ne, moras uzeti Open ako hoces televiziju, dok kod BH Telecoma moze samostalno. Sad barem znas zasto je M:Tel-ova televizija najbolja i zasto je spajaju u Open, da uvale i krs net i satro besplatnu televiziju na mobilnom. I ja sam htio da prikljucim net i tv kod njih o jednom trosku, ali preskupi su, 52 KM za duo paket neta i televizije.
Pričaš gluposti, može se uzeti i samo IPTV. Velika većina ljudi već ima fiksni telefon pa im to u startu ulazi u duo i u konačnici izađe jeftinije nego samo IPTV, ali bez obzira na to - može i samo IPTV.
To gazda što ti tražiš je Open Duo IPTV fiksna standard - 34,98 KM (sa PDV-om).
Ja imam fiksni na dopunu kod M:Tel-a i nebi da ulazim u pretplatu zbog iptva posto sam odatle i otisao prije nekoliko godina. Ja bi da zadrzim fiksni na dopunu zbog kontrole fiksnih troskova i uz to uzmem osnovni paket interneta i televizije, ali ocigledno to ne moze, pitao sam ih preko Facebooka. Mogu uzet trio, ali cijena im je astronomska. Placam telefon 10 KM, ja bi dao jos 25 KM za net i 18 KM za iptv, a trio izadje jos vise. Skuplje je uzeti objedinjeno kod njih nego da uzmem uslugu po uslugu. Zato sam odlucio da ih izbjegavam i zadrzim samo telefon na dopune. Kod BHT-a duo net i tv 36 KM, a kod M:Tel-a 52 KM. I kod jednih i kod drugih internet 10 megabita. Dva Telekoma istog tipa, a dvije razlicite cijene. Ako uskoro M:Tel ne uvede Duo net i tv da bude 36 KM, odoh ja kod BHT-a. 52 KM, sto je mnogo mnogo je.