banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 19:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1398 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 70  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Okt 2017, 15:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Ma ovakve ekipe treba odmah izbaciti iz lige. Jedan sut i to van okvira gola. Cemu se igra fudbal ako se ne zeli pobjeda. O terenu da ne pricam. Zemun, Backu, Macvu, Javor, Surdulicu, sve to izbaciti iz lige. Smanjiti prvenstvo na osam timova i udri.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 15:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
vjeruj da sam isto razmisljao gledajuci ovih zadnjih par prenosa....dok god je u ligi,od 16 ekipa, pola ovakvih ekipa koje si nabrojao,dotad ce zvezda padat u kelnu od 70 minuta,primati pred kraj golove od arsenala,krasnodara,bate...ili partizan tri gola od dinamo kiew u drugom pol....itd

znaci,10 klubova i da svaka utakmica bude na skoro evropskom nivou!!

nadam se da je kokezi to sledeci potez...vidim da ima petlju,sto pokazuje i ovaj rezultatski iskorak klubova,plasmana reprezentacije na sp.....pogotovo ovo sto je od sledece sezone ukinuo ovo kretensko polovljenje bodova.....ako jos smanji ligu,ja zaista vise ne znam sta bi iko mogao tom covjeku zamjerit...

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 15:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa to je sustina. Na ovakvim utakmicama ti niti mozes dobiti nekog igraca, da se pokaze, niti kao tim mozes napredovati. Ovakve utakmice se prepjesace, malo je tu trcanja. Keln npr.svaki vikend igra jak mec. Juce protiv Leverkuzena, pa Dortmunda, Bajerna, Menhengladbaha, Lajpziga...
A sta mi radimo? Igramo protiv Lucana, koji samo znaju u noge udarati, Zemuna, Javora i tako tih koji kao da ne smiju preci centar. Pa draze mi je kad dobijemo mec, a da je protivnik natjerao nas da damo 200%svojih mogucnosti, nego da damo pet komada tamo nekoj Surdulici.
Vozdovac igra lijep fudbal, Spartak, Cuka, Vosa. Tu je i Napredak, Radnicki. Na tome treba graditi ligu, a ne na selima. U ligi nema Kragujevca, Uzica, a ima Lucane, Surdulicu, Ivanjicu.
Kao sto je ovdje Krupa, tako su tamo takve ekipe. To ce postojati par godina, dok bude para, a kasnije ti klubovi nestaju. Uvesti da je zabranjeno plasirati se u prvu ligu, klubu cije mjesto ima manji broj stanovnika od neke brojke. Ukinuti ovu podjelu bodova, uvesti cetverokruzni sistem i udri, pa makar i Spartak bio prvak. Ovako, da u prvoj ligi moze igrati svaki klub nekog malo jaceg cinovnika i politicara, ma hebes to.
Uostalom, iza Zemuna, nezvanicno stoji Kokeza, tako da o cemu ja pricam.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 15:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

naravno...

a i ne manje bitno...ta liga 10 bi bila duplo kvalitetnija nego da sad izaberes nekih 10 timova sa rosterom iz ove sezone.....jer kvalitet bi se maximalno skoncentrisao na tih 10 ekipa,a ne razvodnio na 16 kao sad...

mislim da cemo dozivjet to..

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 15:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Да држава хоће мало да уложи и у друге клубове а не само у своје близанце,онда би и остали стадиони широм Србије личили на нешто а и лига би личила на нешто.А док год држава улаже у близанце а остале ко јебе,нема ту напретка.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 15:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

U neko skorije vrijeme, tesko. Moguce je kad drzava postane normalna, kad se uspostavi sistem, a dotad, od toga nema nista. Sa ovim i slicnim njemu, svaka nada u boljitak je lazna. Ne mozes imati kupleraj, ici u Brazil po "ciste" pare od tamo nekih, da bi finansirao stranku, a onda kao nagradu, gospodar ti da igracku sa kojom se mozes igrati.
U omladinskoj ligi su namjestane utakmice kako bi njegov klub bio prvak i time igrao omladinsku ligu sampiona. Utakmice su se igrale dok njegovi puleni ne bi dali gol, a na poluvremenima bi se ulazilo u suparnicke svlacionice i argumentima razgovaralo.
Kad postanemo normalna drzava, tad je moguc i normalan fudbal, a sve dotad je zamajavanje.

A drzava je itekako i u drugim klubovima. Sad to sto je prisutna preko Tonceva, Bajatovica i slicnih njima, to je druga stvar.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 16:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ima i toga...radnicki je ove godine favorizovaniji i od zvezde i od partizana,cista SNS prcija,fuj :( :(

i po broju penala,po pomjerenim utakmicama i "otkazanim prenosima",navlacenju...

steta,bas mi je drag bio taj klub....sve do ovog zadnjeg gostovanja partizana,kad su proljetos igrali za prvaka i izdominirali domacina na tribinama,poredio sam ih sa borcem nekad....jedini stadion gdje zvezda i partizan nemaju glasniju podrsku od domacina...

ovo u sta su se ove godine pretvorili je vise nego gadljivo :(

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 16:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Apr 2017, 17:52
Sve vise sam ubjedjen da je jedini spas i nacin da se podigne kvalitet jadranska liga,ili balkanska svejedno...i to odmah prva i druga,priznata od uefa i sa prohodnoscu u evro kupove. Naci neke sponzore za ligu,nagradni fond i dede...

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 16:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sta vrijedi kad to Zvezda, a vjerujem ni Partizan nece smjeti prihvatiti?

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 16:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Apr 2017, 17:52
Ma sve ima svoju cjenu kod srba,zar ne? Ne treba na to gledati kao na neku jugo nostalgiju,vec na medjunarodno regionalno uefa takmicenje. U prvoj sezoni igrati bez gostujucih navijaca,podici maksimalno nivo bezbjednosti i moze to da bude kako treba...

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 18:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ako se nesto u Cacku ne desi u sledecih 6 minuta,mislim da Muslin nije jedini sa kojim se oprastamo ovaj vikend :D

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 18:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Istina :D
Bambi će ga koštati posla.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 18:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ipak ga sacuva :lol: :lol:

al bukvalno u zadnjoj sekundi 96-te minute!

Poslednji put menjao Schlager dana 29 Okt 2017, 18:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 18:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ahahahhaha

Ali kako sam samo ZNAO da će pogoditi s one pozicije. Zbog onoga ga je Mančester uzeo.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 19:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Kako Partizan igra bolje da ga nije dao...

Nek samo neko napise kako je sve protiv njih :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 19:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nećemo kupljeni penal, daj slobodnjak :D

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 19:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
vec 3 boda iscupase iz mrtvih jebem ih sretne

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 19:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Jedna klasicna KLS utakmica. Jadni smo :)

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 19:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne postoji srecniji klub. Stotine bodova su uzeli na ovakav nacin. Trebamo ove oduciti od fudbala na jna.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2017, 19:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Zašto na JNA? Možda na njihovom stadionu, ali koji je to pitam se :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1398 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 70  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]