banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 12:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 506, 507, 508, 509, 510, 511, 512 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Sep 2017, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Nije to toliko lose sem kuzmica, covjek ima neki problem i ne igra mu se, nema drugog objasnjenja zasto mu lopta onako ispada, ni kilavom stimcu ne ispada jes da ne zna kud sa njom kad je uhvati

Rusi su dali svoj maksimum i imali su srece sa odbijancima ajmo reci, mada kad dobro stojis i zatvaras ne moze im se odbijati al dobro
Mi onako, nesto u pola, bez zelje, bolji smo od njih samo nije bilo zelje da ih dobijemo

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2017, 22:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
enc0re je napisao:
Štimac da igra 4? Šta sve neću ovdje pročitati...
Šta si ti neki zajeban poznavaoc kosarke ili sta? Jel bircevic nesto bolji od stimca?

Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2017, 23:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Jul 2011, 14:24
Neki_to_vole_vruce je napisao:
enc0re je napisao:
Šta si ti neki zajeban poznavaoc kosarke ili sta? Jel bircevic nesto bolji od stimca?

Ne stvarno Stimac na cetri je malo smijesno.

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2017, 07:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
enc0re je napisao:

Za tebe jesam. Očigledno.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2017, 08:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
Nisi frajeru, ni do onr stvari nisi! Drzi se teme o tiketima. A ja znam šta i zasto napisah!

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2017, 09:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
Ma dobro, Stimac stvarno ne moze igrati cetvorku, neozbiljno je.

Od starta smo znali da smo slabi na poziciji 4. Nema Bjelice.

Jedna izgubljena utakmica, nije strašno, pogađali su spolja sve, Šved 22.
Idemo dalje, nema veze.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2017, 10:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Rusi sipaju trice, pa ulazilo ili ne, a kod naših kao da se neki strah uvukao. Ima ona situacija kada je Bogdanović sam na šutu, nekako se desilo to :) , i on iz skok šuta pokušava dodati i gube loptu. Pa i Gudurić koji može sa osam metara imao jedan pokušaj i to je kraj. Ali kada protivnička odbrana stisne Bogdanovića i Jovića, može se igračima iz drugog plana otvoriti prostor za šut. Nema Simonovića da to koristi. Možda je i do Đorđevića, jer je nakon prethodne utakmice rekao
Citiraj:
Očekujem mnogo više od klupe. Moraju da daju energiju, znanje, da ne ulaze ofanzivno orijentisani, već da razmišljaju o odbrani i o tome šta mogu da doprinesu

Mada mi tu prvi Micić na umu :)

Užasno fali Teo. Baš zbog Bogdanovića. Neće taj transfer odgovornosti preko noći da legne, ali se nadam da hoće kada dođe playoff :) Imam osjećaj da pokušava da bude Teo, a ne Bogdan. Pa čim napravi neku veću grešku, odmah se poljulja i povuče. Ona asistencija preko cijelog terena je prošla, druga bliža otišla u tablu kao da sam ja lijevom rukom bacio :) Ima još utakmica, to je dobro.

Poslednji put menjao danijell dana 03 Sep 2017, 10:10, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2017, 10:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Гудура одигра једну растерећено и одмах се у сљедећој стегну јаја. Треба шутати. Није Богдан једном покушао да асистира када је сам на тројци, него пар пута.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2017, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
enc0re je napisao:

Ni jedan ni drugi nisu ni za šta, bar ne na ovom nivou. Činjenica da ih se moralo povesti samo govori o magnitudi otkaza... Momci su jednostavno limitirani i nisu za veliku scenu, a isto važi i za Kiksilija Micića. Đe oni svi nabiše takve statistike, da se krsti čovjek... Čudi me samo što nismo i više potreseni, ali dobro, kao i obično izvlačimo se na kolektiv, a i Bogdan stepped up, naročito protiv Letonaca. Nije ovo nikakva katastrofa, a vidjećemo, možda se i malo "stisnu" nakon poraza. Nema se reprezentaciji šta posebno zamjeriti jer su nas otkazi potresli iz osnove. Da imamo samo Kalinića, osjetilo bi se, a gdje je Teo :(

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2017, 14:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
ma kakva ljutnja!? nije ovo EP 2005!

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2017, 15:03 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Meni je u jednu ruku drago sto nema Tea, htio sam vidjeti kako ce Bogdan nositi, s ovim protiv rusa nisam zadovoljan, mislio sam bice vise polaganja, navlacice dvojicu pa dodavati, ne znam, nisam zadovoljan za sad al vjerovatno ce mu Sale reci sta treba i bice to dobro
Nije ni Teo imao sve partije vrhunske na proslim turnirima, trosio je suteva hrpu na forsanje al je drzan ritam, a kad imas ritam imas ofanzivne skokove
Ajd vidjecemo sutra jel Sale odradio posao

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2017, 15:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

da, ali teo nikad nije igrao sa ovako osakacenom ekipom. uvijek je nedostajao neko od oslonaca, ali nikad nije bio sam kao sto je bogdanovic sada.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2017, 15:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Да су Тео и Бјелица овдје, ишли би и у финале без проблема.
Штимац је био ту, знало се да је инвалид, али једноставно Мицић и Бирчевић су на позицијама гдје резерва треба бити пристојна.
Јокић, Радуљица, Недовић и Калинић су мање потребни, не кажем да не би помогли, али без њих овај тим може.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2017, 15:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

jbga, jokica bi gurali na 4 :-?

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2017, 16:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Je ne bih Jokića u manje potrebne. Za razliku od ostalih u toj grupi, on je od onih igrača koji čine razliku. Pokazao je ove sezone kako može izmišljati poene i to protiv raznih životinja u NBA. A još može bez problema tricu pogoditi, asistirati i gledati kako drugi zakucavaju :)

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2017, 16:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Говорио сам, кад бих могао бирати од ових што нису отишли, изабрао би Теа и Бјелицу прије свих осталих. Теодосића испред Мицића и Бјелицу испред Бичевића. Наравно да би било лијепо да су сви који недостају ту.

Лазић, Штимац, Бирчевић, Мицић нису за репрезетнације ни изблиза и то се види. Они могу имати у својим клубовима одличне сезоне, али кад клуби има 80+ утакмица годишње, па ако на 20 буде лоше, то се занмери, ово је турнир, овдје од 9 могућих утакмица, бар на 7 мораш бити на нивоу на којем се очекује од једног репрезетнативног играча.
Болно је гледати Штимца како се пати, Мицића такође, Лазић који ни у сну не може помоћи као што је у ЦЗ, Бирчевића који је најсрећнији кошаркаш на планети, стално иде на велика такмичења ничим изазван. Ни Гудурић није за ово да се не лажемо, али он има талента, па се бар на нешто може ослонити, да погоди који шут, да пробије прву линују.

Да поновим што сам рекао прије старта такмичења, Ђорђевић ако донесе бар бронзу, доктор, тито, свети Петар, Исус, све у једном. Ми и ако испаднемо у 1/8, не би се љутио, ни секунде, али и ја мислим ко и ви да бар до 1/4 идемо.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2017, 16:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ја заборавих како ствари функционишу са пласирањем на такмичења, јел ми морамо да заузмемо неку одређену позицију да бисмо се пласирали на сљедеће свјетско првенство или ће бити некакве квалификације?

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2017, 16:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ddebilni sistem kvalifikacija za SP 2019 oko kojeg je nastao problem krece na proljece. igrace se kao u fudbalu, ono, grupe, pobjednici i sl, samo sto je veliki problem sto uleb (a o nba da ne govorim) ne je8u fiba kalendar takmicenja tako da se euroliga i uleb kup nastavlja igrati bez prekida. znaci, kvalifikacije ce se igrati bez nba i igraca koji igraju jedno od uleb takmicenja. sta ce biti sa aba, da li ce prekidati takmicenje, nisam upratio.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2017, 17:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Куку!

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2017, 17:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ovo za Stimca na 4 je jedna od jacih pošalica :D . Momak ne moze braniti ni petice.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 506, 507, 508, 509, 510, 511, 512 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]