Citiraj:
A sto se tice ove zadnje rečenice nemam kometar. Da ne bi opet dobio ban. Mada bi ti trebao da ga dobijes zbog rijecnika!
Ti nemas komentar, a meni govoris stvari tipa "Jbg milane ima li neka oblast da ti nisi expert. Mozda nuklearna fizika?". Ok, ja sam mozda malo juce pretjerao jer nekada zaista nemam zivaca objasnjavati neke stvari, ali sada sam smiren te mozemo fino diskutovati.
Citiraj:
Ja znam ljude sa rezultatima
Ja sam osoba koja se nekada (godinama) bavila fitnesom i evo ti moja prije/poslije slika, vremenska razlika je 4 mjeseca.

Citiraj:
I sta ispade da bicikl ne skida nista? Da trebas prelaziti 100km dnevno da bi bilo efekta.
Siguran sam da ko predje 300 400km da kalira jednu kilu ako ne i vise neko ko je masivniji. Ispade da je bicikl voziti od neke stvari dim. E jbg
Shvati da je kalorijski deficit najbitniji kada je skidanje kilograma u pitanju. Da, bicikl ili bilo koja vjezba nece pomoci ako se i dalje krka gomila slanine, piva ili ostalog (odnosno ako je osoba u kalorijskom suficitu). Sta mu znaci koliko ce voziti ako to poslije popuni kikirikijem, pivom ili slaninom ili bilo cime sto sadrzi kalorije? Mislim potrosis 600 kalorija vozeci 15 kilometara (u veljinom slucaju mozda i malo vise) i onda pojedes 100 grama kikirikija i bukvalno anuliras tu voznju.
A ovo sto si prije spomenuo i gdje je krenula ova "svadja", trosenje 2000 kalorija na dan, to je recept za samounistenje. 2 sata jake vjezbe je sasvim nepotrebno i uvod u pretreniranost organizma, vjeruj da to niko ne zeli okusiti na svojoj kozi.