banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jun 2025, 14:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1835 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 92  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jul 2017, 23:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
Bitno se oznojiti. Ostalo manje vise

Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2017, 19:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Opet ista stvar, nijansu manje medjunozje zahvaljujuci ovoj navlaci, montirao sam i ergon gripove nista nisu pomogli, utrne da ne mogu kociti
Bio sam primakao volan na duzinu lakta, dalje necu primicati, sutra idem na odmicanje volana, icu da vise legnem na bicikl tako da vise visim na prsima nego sto se oslanjam na dlan, nesto se mora raditi ovako ne ide

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2017, 22:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Veljo brate, ti kao da vozis 100 kilometara pa nesto ustimavas, dotjerujes i zajebavas...
Sjedi na bajk i pedalaj...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2017, 06:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pedalam al kratko, volio bih duze voziti, otici do Novog, do Dubice, kondicije imam, bicikl sam sredio al ne mogu zato sto mi trnu ruke, moram nesto rijesiti

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2017, 08:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

To ti mislis da imas kondicije :) ruke trnu jer puno tereta nose. Napravi n3ki prirodniji stav. Tipa kaobda vozis gradski. Da su ledja uspravno. Ruke ti nose tjelo a dole uzak oslonac i na4avno da trnu. Zato sam ti rekao da vozis vise na rogovima. Da su sake uspravnog polozaja a ne da su uvjek vodoravno.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2017, 08:26 
Stara kuka
Stara kuka

Ne pomazu mi rogovi uopste, najugodnije mi je kad skupim ruke na guvernalu i savijem laktove prema sebi, da bih to izveo moram se nagnuti naprijed i tako mi je ok i tako idem 35km/h kao od sale al kontam ako tako budem vozio otice ledja sigurno
Evo odmakao sam se napred skroz ne pomaze, nista, ide opet rezervna varijanta, gledam ove sto rade turing, njima volan dobrano visi od sica plus imaju one guvernale sa savijenim ruckama prema sebi

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2017, 17:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Da...ali ako ides na tu touring varijantu onda zaboravi na brzine preko 25km/h...i to je cak puno....

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2017, 17:40 
Stara kuka
Stara kuka

Nisam mislio toliko da se podizem, i nemam toliko vremena, nego da skinem s ruku toliko da mogu bar 30 km odvesti, ovih 15 mi se oznoji celo ako udara sunce i to je sve, ako vrtim brze da drzim 30km/h i preko rade mi kukovi pa opet to nije to
Znam ja da ce to doci sve na svoje vremenom al eto, nemam s kim o tom pricati pa vas malo davim :)
Odoh na kafu pa cu jednu turu, opet sam nesto izmisljao, malo sam spustio sic,da vidim da hoce li bar stopala manje da trnu, dok sam bio nize na sicu mislim da nisu trnula al kad sam presao na amort sticnu ne mogu toliko da spustim, nisam je cijelu otokario bio pa sam visi, u boti pravilno visi ali trnu jbg

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2017, 18:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tour de france by veljo :)

Sic podignes toliko da sa pola stopala mozes da stojis ili eventualno na vrhu patike gdje se prsti lome. Rogove podesi kako treba i vjezbaj. Dakle predjib10km da ne pustas iste sem kad kocis.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2017, 18:11 
Stara kuka
Stara kuka

Ma ja sam sic dizao da ne mogu dohvatiti podlogu, skroz profi :)
Sad sam stavio sic skroz vodoravno i odmah za ovih 2km do kafane ima razlike na rukama ali jajima njje dobro, nema veze, necu vise davati za abortuse a djece nisam mislio vise praviti,eventualno ako ubode eurojackpot al u tom slucaju ih mogu kupiti :)

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2017, 19:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sic i treba da je skroz vodoravno. Ne znam kako ti je stajao. Nagnut prema nazad??? Previše ti je podignut ako ne dohvatas pod, zato istezes noge i tabani ti trnu. Otprilike noga kad je u zadnjem polozaju na pedali koljeno treba da pod nekim uglom oko 45 stepeni. Odokativno. Dakle nije udobno kad je sic previsok jedino sto je lakse voziti jer se koljena ne savijaju mnogo.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2017, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka

Ma sic je meni nagnut napred bio, evo odvezao 15ku, manje trnu ruke sa sicom vodoravno al jedva sam sisao s bicikla, ne mogu noge skupiti koliko me rastavilo, zato dam ga obarao napred
Nemam vise one dugacke rogove pa na rogove ne mogu, ovi mali su vise kao neki granicnici i izgled, stavio sam normalne gripove na gripshift mjenjace, tako sad imam vise prostora da mijenjam polozaj ruku, ruzno izgleda al ima efekta malo
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2017, 19:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nagib rucki ne ide prema gore nego prema sicu da dobijes ugao ugodnosti za ruke. Kupi udobne pedale. Baci ove plastikanere. Stavi v brake kocnice dok nisi negdje poginuo!

Nogara je za medalju :) apn 4 :)

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2017, 19:41 
Stara kuka
Stara kuka

Mislis rise volana prema sicu ili bas polozaj gripa, ako primicem rise dodje mi volan preblizu a gripovi su prema sicu i cak malo ispod tamo gdje se naslanja dlan
Nogara je zakon, mislim da je oko 70km ovakva kad se kupuje, ona ako ne proda bicikl nece nista
Pedale su original njegove a nisam mogao naci sire osim za bmx
Kocnice su mi ok, nema na njima sta da pukne sem sajle ili rucke, i stavicu one pakne sa vijkom

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2017, 21:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Polozaj guvernale. Rise je ok. Pedala ne mora da bude siroka. Bitno je da je udobna i da ima ležajeve.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2017, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka

To te pitam, mislis da okrenem rise prema sebi, bojim se da ce biti preblizu, samim tim dobijam 3cm blize sicu i nizi volan za 3 cm, da kompenzujem visinu moram povecati ugao lule a onda ce mi i ona skratiti rastojanje sic-volan, nisam mogao naci 25.4 teleskopsku lulu, to mi je velik minus, sa njom bih mogao podesavati kako mi pase, na ovoj cim mijenjam ugao mijenja se i rastojanje do sica

Trebao sam ici na one adaptere i praviti 28.6-31.8 tu bih imao puno opcija, ovako imam samo ovu

Folding bike stem riser front riser 25.4MM * 25.4MM aluminum lightweight double stem hollow design four colors
http://s.aliexpress.com/QRBJnMZR
(from AliExpress Android)

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2017, 22:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2009, 20:16
Skinem prednji točak da podesim ležajeve i promijenim mast, kad ono ležajevi oštećeni, a i konusne navrtke. Trknem do Capriola, kad ono uopšte nemaju niti osovine, niti ležajeve kakvi mi trebaju. Predjem kod Jose i kupim šta mi treba. Pišem ovo jer prije 2 mjeseca mi je trebao nosač za zadnji mjenjač i ni to nemaju, odnosno imaju, ali nijedan od ta 3-4. ne odgovara. Bio sam jednom prilikom navratio do Sokovića i ljudi imaju bar 50-ak vrsta nosača. Da ne pričam o radnom vremenu. Kobajagi radnja na Laušu i u Boriku rade od 10h ujutro, a bio sam ispred obe poslije 10h i nijedna nije otvorena.

šire grozu
a oblaci iz visina
gledaju u razvalinu.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2017, 06:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Poenta posta? Nadopuni se?

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2017, 05:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2009, 20:16
Poenta posta je da otvaraju nova prodajna mjesta, stalno mi na FB-u iskaču njihova bicikla i nude nekakve popuste, a nemaju osnovne dijelove za bicikl.

šire grozu
a oblaci iz visina
gledaju u razvalinu.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2017, 06:06 
Stara kuka
Stara kuka

Jest, meni dok odgovore na piku ja vec narucio kod drugih, stiglo i namontirano, nisu bas azurni
Ko su ovi drugi sto si ih spominjao, imaju li kakav web shop il profil, pukla mi jedna opruga na cantileveru a i meni se cudno cuju lezajevi prednjeg tocka, kad smo kod njih jel imaju razliciti standardi ili su ti lezajevi isti kod svih!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1835 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 92  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]