banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 20:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8750 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 438  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: NBA
PostPoslato: 08 Jun 2017, 09:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Тешко да то ко зна без гуглања :lol:
Ја се не могу сједити да је уопште неко почичћен у финалу 4-0 у овој модерној ери.
Али надма се да ће плачипичка ле коњина бити први који ће то доживјети.
Чуј он бољи од Кобија :roll:

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2017, 09:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Ne znam kako neko ko iole prati košarku može biti na strani GSW ove sezone.

Takođe ne shvatam ni vrijeđanje najboljeg igrača na svijetu, bez konkurencije.

Što se tiče priče s Kobijem, ne kažem da je definitivno bolji, ali se o tome može diskutovati. 7 uzastopnih finala nije slučajnost.

S druge strane, kad počnu spominjati MJ i LBJ u istoj rečenici to je, najblaže rečeno, neukusno.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2017, 09:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ja samo kada vidim kada Kari žvaće ono zubalo, meni muka :) Ali za razliku od nekih, pogodi trojku :)

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2017, 09:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Iako su i ovi iz GS za ne daj bože...radost je što će pičkica Lebron biti počišćen, pa makar i od strane ovih

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2017, 10:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ako je osvoje već u subotu, kad je na programu četvrti meč, postaće prva ekipa u istoriji profesionalnog američkog sporta (košarka, hokej, NFL i bejzbol) koja je to učinila bez poraza u plej-ofu. Trenutno su na 15:0.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2017, 10:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Kad vidiš kakve ojebine komentarišu najbolje igrače u istoriji igre... tuga...

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2017, 10:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Izvini Dudo, nisam te prepoznao

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2017, 10:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Meni ce u tom klivlendu jedino biti zao kajrija irvinga. U moru glupavih i jednolicnih crnaca, on djeluje bas pametno i drugacije :D
A ne znam da neko navija za gsw?! Ima li takvih na forumu?

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2017, 10:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
A da nije iz Dervente :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2017, 10:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ja ne znam nikog starijeg od 15-16 godina da navija za GS...al' bolje i oni da uzmu nego Lebron, tako da...

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2017, 10:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Нисам ја спорио кошаркашко знање Леброна, него његове људске идиотлуке. Оде будала подржавати Хилари Клинтон, први је испо шупак кад је отишао у Мајами не би ли јадан са Бошом и Вејдом узео титулу, ове сезоне кукњава нема шутера нема резервног плеја, ето му Корвера, за резервног плеја му доведоше Вилиамса. Дајте му још Дејвиса под кошем, можда неће плакати.
А да не причам око тога што је кумовао смјењивању Блата па их овај несрећни Лу води, а не зна куд удара.

Што се тиче ратника та је екипа без Дурента склепана са драфта и слободних играча, и зато су мени драги, а да не причам што играју вансеријску кошарку, нападачки прије свега, а и одбрану кад затегну изгледа перфектно.
Дурент јес пизда јер је побјегао у најјачу екипу и без њега, али није га остатак тима тражио него га менаџмент довео, шта је требао Кари, изаћи и рећи "немој њега не воли фета сир". Шта га брига, пристао Дурент на мања примања да узме титулу и узеће је. Ускоро ће се и њихова екипа распасти, неће моћи селери кеп то издржати.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2017, 11:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pristao na manja primanja :lol: 27 miliona po sezoni... koliko je primao zadnju sezonu u Oklahomi? Jedina mu je sreća što je Curry još zarobljen u ugovoru od 12 miliona (sledeće seozne ide na 30) i što su Thompson i Green produžili ugovore prije ovog povećanja Salary Cap-a, inače ne bi bilo mjesta za njegov maksimalan ugovor u ovoj ekipi...

Na stranu sve što je prešao u ekipu protiv koje je ispustio 3-1 u finalu zapada, ovaj GSW igra nestvarno... Ne samo taj ubitačan napad, čak i bez Duranta ih je teško braniti, ali oni igraju i strašnu odbranu...

Odlično su iskoristili priliku što ostale ekipe čekaju novo povećanje Cap-a, pa ih se dosta nije reorganizovalo ove sezone, ali ne treba se čuditi ako Curry na kraju sezone pređe u LA, New York... Bilo ko od njihove "velike četvorke" da napusti GSW, ponovo će 50 godina biti kante za nabijanje... Jendostavno nemaju "ime" da konstantno privlače velika imena, a Splash Brothers se na draftu pogode jednom u 100 godina...

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2017, 11:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kakvaje razlika izmedju lbj koji otisaou majami kod bosa i vejda i duranta koji je dosao iz istog razloga u gsw?!

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2017, 11:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Na prvu i nema neke razlike...

Razlika je što je James sa Boshom prešao kod Wade-a u Miami i oni su oformili veliku trojku, a Durant je došao u gotov prozivod i dodatno ga pojačao... Pored toga, Oklahoma je bila kandidat za najviši plasman, dok su se Cleveland iz tih dana i Toronto mogli nadati finalu, a tamo nisu imali šanse protiv SA, Dallasa pa i Durantove Oklahome... Treće i najvažnije, prešao je u ekipu od koje je prethodne sezone doživio najgori poraz u karijeri... To mu košarkaška javnost nikad neće oprostiti... Da daje po 50 poena u ovom finalu, zna se ko je gazda u Warriorisima...

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2017, 11:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U tome što LBJ nije izgubio vodeći 3-1 protiv Majamija i onda odlučio da im se pridruži i u tome što Majami nije i prije njegovog dolaska bio "super team".

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2017, 11:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2011, 15:27
Razlika je u tome što je Durent oko sebe imao ''Boša i Vejda'' u OKC-u. u vidu Vestbruka i Hardena pa nije uspio uzeti prsten. Imao si 3:1 protiv ekipe GSW i onda kad je trebalo najviše zapeti ne pojaviš se sledeće 3 utakmice, i onda pređeš u tu ekipu sledeće godine... Mislim, to je njegov izbor i imao je pravo na to... I eto uzet će prsten i sve pet. Gledao sam 2 od 3 utakmice finala, meni je fascinantno da se Kavsi uopšte nađu u prilici da dobiju utakmicu. GSW je ekipa 3 puta jača ekipa, počevši od prve petorke pa preko klupe, trenera itd... I onda kad to vidim, vidim koliki i kakav je igrač ustvari Lebron.
Lebron je najbolji igrač koji se pojavio u košarci poslije Džordana, vjerovatno i kompletniji od njega, ali nema tu gracioznost i šminkerstvo, uz naravno svo znanje, koje je ovaj posjedovao i zato ga non stop osporavaju. Kobe je vrhunski igrač, jedan od najboljih napadača lige, rame uz rame sa najvećima. Ali, ali Lebron... ja se divim svake večeri kad ga gledam. Ne mogu vjerovati da neko posjeduje sve, da neko tako igra napad, odbranu, čita igru, skače, asistira, poentira, prepoznaje situacije, od prosječnih igrača napravi sjajne šutere i poentere. Pa on da igra umjesto Durenta u Voriorsima, oni bi davali po 150 poena po utakmici... Vidim gospoda novinari pišu da je Durent trenutno najbolji igrač na svijetu, ne razumijem da neko ko se ozbiljno bavi time može tako nešto napisati...

Sve u svemu, uživajte u utakmicama koje igra Lebron dok još možete, 33ća mu je na pragu. Kad se povuče tek onda će ljudi shvatiti šta je i ko je bio Lebron.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2017, 11:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

zdero je napisao:
Sve u svemu, uživajte u utakmicama koje igra Lebron dok još možete, 33ća mu je na pragu. Kad se povuče tek onda će ljudi shvatiti šta je i ko je bio Lebron.

amin

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2017, 12:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Slazem se, ovo sto ste napisali je tacno i zbog toga je bezze trpati LBJ da je povukao pickast potez prelaskom u Majami. Ne mogu on i Durant u istu recenicu, ni po kojem osnovu.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2017, 13:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

LeBron played 46 minutes last night. Cavs were +7 in those 46 minutes. In the 120 seconds he rested, Cavs were -12, 3 foul, 2 TOS & 0 FGs...

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2017, 13:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bilo je tužno gledati ih onaj minut kad je izašao pred kraj 1/4...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8750 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 438  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]