banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 13:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1398 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 70  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Maj 2017, 18:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
BeckaSkola je napisao:
Slika

cijela brt

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2017, 18:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
skeva je napisao:
enc0re je napisao:
Mladost počinje sa nekoliko standardnih na klupi. Zanimljivo.

Farsa jos traje, polako. Tek poslije zavrsetka krenite filovati sa "Mladost počinje sa nekoliko standardnih na klupi. Zanimljivo", da svi odmah zaboravimo na ovaj fini prelaz :D

Imate vi većih briga od naše utakmice :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2017, 16:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2010, 10:22
enc0re je napisao:
Mladost počinje sa nekoliko standardnih na klupi. Zanimljivo.

Zašto ne spomeneš bez koliko standardnih je počeo Voždovac juče? Širenje nogu u kupu, premiranje, novi prelaz uz idiotski penal, još zanimljivije.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2017, 17:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Što idiotski? Nije vama jedan sviran na na igranje rukom u šeanaestercu. Ja sam bar dva puta ovde raspravljao o tomr sa skevom i zirijem.

Послато са Lenovo A6020a40 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2017, 17:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Au kakvo saopštenje :lol:. Ovi su i Lukića zajebali.

Otjerali Toleta i doveli čovjeka iz svoje uprave, ali i on namješta Partizanu titule. Koliko je jak taj Partizan jebo te, ljudi otimaju a i vlast i savez sve zvezdaši.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2017, 18:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Apr 2017, 17:52
Suzdrzavam se komentarisanja njihovih saopstenja jer je i nasa uprava od slicnih govanjaca sazdana,ali ovo
sto oni pisu vrijeđa inteligenciju. Transfer blama. Mislim da je najbolje ignorisati ih jer se grcevito bore da sacuvaju fotelje pa donekle razumijem. Citam sta se desava u Pazaru,definitivno ova FSS garnitura
Nije sposobna ni ovakvu smjesnu ligu da vodi na iole normalan nacin. Cirkus.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2017, 18:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Predsjednik saveza :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2017, 18:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Što idiotski? Nije vama jedan sviran na na igranje rukom u šeanaestercu. Ja sam bar dva puta ovde raspravljao o tomr sa skevom i zirijem.

Penal je svakako bio, ali način na koji ga je skrivio je debilan, nije to bila napucana lopta da ne može skloniti ruku.

enc0re je napisao:
Au kakvo saopštenje :lol:. Ovi su i Lukića zajebali.

Otjerali Toleta i doveli čovjeka iz svoje uprave, ali i on namješta Partizanu titule. Koliko je jak taj Partizan jebo te, ljudi otimaju a i vlast i savez sve zvezdaši.

Daj ne zajebavaj, Kokeza je zvezdaš koliko sam i ja Eskim, zna se ko ga doveo u Zvezdu i na čelo FSS. Nije se rastao u ljubavi sa pojedincima iz Zvezdine uprave, pa sada očigledno iz revanšizma radi to što radi.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2017, 18:10 
Administrator
Korisnikov avatar

Partizan je kriv što je igrač Voždovca loše reagovao?

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2017, 18:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Najjaci dio mi je za ovih 640 dana. Stvarno sram nas i stid bilo, ljudi prvi 640 dana i sad mi to sjebemo.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2017, 18:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Partizan je kriv što je igrač Voždovca loše reagovao?

Nije, ali simptomatično, uz ovo što sam spomenuo u pretprošlom postu.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2017, 18:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
enc0re je napisao:

Slika

Njegovi omladinci iz fk Brodarac prvaci Srbije :D

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2017, 19:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
_зока je napisao:

Vecina penala svirana za ova dva govneta od fudbalskih klubova su diskutabilni i svirani su na ime. Ali to nije nista novo, godinama se to dogadja.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2017, 20:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pfc88 je napisao:
Najjaci dio mi je za ovih 640 dana. Stvarno sram nas i stid bilo, ljudi prvi 640 dana i sad mi to sjebemo.

Da, da. Mi bili prvi a sad nismo. Kmeee :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2017, 20:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
enc0re je napisao:

Slika

Бог те јеб'о!

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2017, 21:24 
Administrator
Korisnikov avatar

Koliko puta su igrali za tih 640 dana sa klubom koji optužuju za krađu i koji im je glavni rival za titulu te kako su prošli?

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2017, 09:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Nakon ovih cak i za nase pojmove nerealnih lazi oko Nikolica, papira iz Slovenije....
Bukvalno sam misljenja da i oni najokorjeliji navijaci CZ, oni sto jos misle da KKCZ postoji, Kairatov budzet veci od pola Evrope, Vujosevic kradljivac slika, zvezda srbija nikad jugoslavija hu ha i ta prica.. da je cak i njima preko kurca ove uprave.

Trener CZ je najbolji moguci. Haha, kako sam ga skinuo na prvu cak i prije predstavljanja. Alkoholicarski pogled, pasivan, mase salom, bice nasa zvezda opet prvak sveta, dodvoravanje turskoj lakoj konjici... svega ima, vecinom sve u futuru, sem fudbalskog znanja.

Danas se odredjuju sudije. Ako se tim uspije do kraja oduprijeti ovoj CZSNS posasti, ova titula ima da se pamti za sva vremena.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2017, 10:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Hoces ti odgovoriti na necija pitanja ili ces samo nastaviti srati? Npr na Nitrov post?

I sta su nerealne lazi oko Nikolica? Jel kaznjen 7 utakmica? Jeste, samo sto slovenci nisu trazili da se ta kazna prenese. Ako se kojim slucajem vrati kao trener u Sloveniju, morace odmoriti tih 7 utakmica, znaci tu nista nije laz.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2017, 11:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Nikolić je kažnjen 7 utakmica zbog rasističkog ispada. Otpušten je poslije jedne odrađene utakmice. Da li se u tom slučaju kazna prenosi na naredni posao, pitanje je za nekog ko bolje razumije pravilnike... Znam sigurno da fudbaleri i nakon promjene lige, odnosno kluba, izrečenu suspenziju, moraju da odrade i u novom klubu. Everton je baš po dolasku u Partizan, preskočio utakmicu ili dvije, zbog suspenzije u prvenstvu Švajcarske... Ne znam tačno, ispravite me ako griješim...
Evo ovdje ne zauzimam ničiju stranu samo iznosim činjenice... I da, naši su ispali mentoli što su čekali da izgube prvo mjesto i onda izađu sa ovim prigovorom. Tajming je očajan, ali pitanje jeste legitimno i neko bez problema može da ga rastumači. Ali ne pravne službe naša dva kluba, gdje sa jedne strane imamo nekog koji traži djelovodni broj i pečat na saopštenju FS Slovenije, a sa druge strane onog doktora prava, koji daje izjavu za medije i gađa se latinskim izrazima.

Najbolje konsultovati disciplinsku komisiju UEFA, koja može dati konačan sud. Ili ko ima vremena da čita UEFA pravilnike... Slovenci su izdali saopštenje u kome piše da se u njihovom savezu ne vodi disciplinski postupak, to bi trebalo da bude dovoljno, pošto vjerovatno smatraju da je kazna odrađena time što je otpušten iz Olimpije. Sa druge strane UEFA ima nultu stopu tolerancije na rasizam i ako bi neko gurao tu priču do njihovih organa, epilog bi vjerovatno bio drugačiji, jer njih ne bi zadovoljilo to što je samim optuštanjem Nikolića kazna automatski poništena... Sa druge strane UEFA niko neće konsultovati vjerovatno. Zvezda i Partizan, zbog mogućnosti da druga strana bude u pravu, a nesposobni FSS pogotovo neće, baš zato što je nesposoban. Ne žele vjerovatno da se blamiraju dodatno time što ne mogu (ili ne smiju) da riješe takav problem, bez uplitanja treće strane... Jednostavnije se gađati saopštenjima, izjavama, blatiti drugu stranu i iza toga sakriti svoje propuste. Navijači, naviknuti da po tim pitanjima funkcionišu sa pola mozga, progutaće tu priču o uzetoj tituli u najtežim okolnostima u istoriji, u trenutku kad je druga strana "ukrala/namjestila 90 odsto utakmica"... Ovo važi obostrano, za naše "najveće klubove"...

Pitanje Vlahovića je isto legitimno... Da li je ili nije imao ovjeren ljekarski pregled i pravo nastupa? Opet kažem Zvezda ej izabrala loš tajming i ispali su idioti, pogotovo što su u isto saopštenje ugurali ostale penale, navlačenja, povlačenja, širenja nogu, premiranja i ostale stvari za koje nemaju materijalne dokaze.

Prve dvije stavke se mogu istražiti i utvrditi dosta lako, ali je to pitanje trebalo potegnuti ranije...

Poslednji put menjao Nitro dana 15 Maj 2017, 11:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2017, 11:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Zašto niko nije potegao pitanje Nikolićeve suspenzije dok je Zvezda imala 6-7 bodova prednosti? Ovo je samo blamiranje i jad.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1398 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 70  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]