Da bi se nešto promenilo, “intelektualna elita” mora da odjebe
http://www.tarzanija.com/da-bi-se-nesto ... da-odjebe/nepokoreni je napisao:
Šta me to prozivaš, nisam te dobro čuo de digni glavu iz sudopera
BeckaSkola je napisao:
Kada si cuo od Srbina iz RS da pljuje drzavu - nikad.
Najviše je hvale i vole one hiljade što su nagulile iz nje zadnjih pet godina, nisi njih čuo?
Covjece shvati da se izmedju politicara jedne drzave i pojma drzave ne moze staviti znak jednakosti. Dodik nije isto sto i RS, Vucic nije isto sto i Srbija.
Dodik ako nije dobar, on se mijenja na izborima, ako nije dobra ni jedna postojeca partija ti napravis neku svoju.
Pa nisi ti jednom ovdje ne forumu pisao o "sumskoj republici"...
Schlager je napisao:
becka,mislim da si samo mlad,a da ne ides svjesno da nam ogadis srbiju...podsjecas me na mog starog,koji nije nimalo mlad,naprotiv,a u istom je fazonu kao i ti...da smo mi ovdje neka esencija patriotizma...srpstva...a u srbiji sve govna...beograd pogotovo!!!!
becka,znas kad sam ga prije par godina morao u bolecu na jednom porodicnom skupu,malo pozvat u stranu,da smanji malo dozivljaj sa tom pricom koju ti pominjes,da je jedino pravo srpstvo,patriotizam,ovdje preko drine...kod nas...
sjedim za drugim djelom stola,gdje nam je familija iz macve....jedan od burazera me zove da za 15 dana dodjem na 200-godisnjicu otvaranja crkve koja je podignuta nakon bitke na misaru u prvom srpskom ustanku....a drugi na stogodisnjicu cerske bitke
i cujem mog starog kako za drugim krajem stola prica isto to sto i ti..pomislim gdje su moji preci bili tada i zasto ja ne slavim tako nesto.......otac mi je...zamolim ga,nemoj stari bar dok sam ja ovdje,kad budes sam pricaj protiv srbije sta hoces...
a i ti..mlad si momak..stekao sam utisak da koliko,toliko,postujes moje rijeci...zato,povjeruj starom slageru da pocetak vremena nije 1992 godina...koliko god nama ovdje ta prica prijala uhu,kao i bosnjacima za koje 1992 pocinje vrijeme....
Uf... ti totalno otisao u krajnost.
Procitaj moj post jos jednom. Sve sto sam ja napisao je da u tim centralnim BG naseljima gomila ljudi ima misljenje o nama iz RS kao nekim otpadnicima, glavatim laznim Srbima, koji su ih uveli u rat, unistili njihovu buducnost, seljaci.. ja licno vise puta slusao.
Daleko je to od vecine i u Beogradu, a kamo li u Srbiji.
Pretjera i ti, pa i ja kao i svi mi imam familiju tamo, i idem tamo, sve normalno, nikakvo nadmetanje u srpstvu. Ja sam se samo osvnrnuo na jednu grupu ljudi iz glavnog grada.
Igrom slucaja, takav soj je u kompletu prisao jednom kandidatu. I ja sam samo rekao, da neko ko ima veze sa RS i ima pravo glasa u Srbiji, jednostavno ako ima zrna patriotizma u sebi, nema zasto glasati za covjeka tipa Sase Jankovica.
Citiraj:
Владимир je napisao:
Бечка је рекао да су говна у том фамозном кругу двојке и ту је у праву. Није он помињао Мачву, него Дорћол. Ја сам исто убјеђења да Јанкела и велика већина његових гласача има описане назоре. Јеби га, док су људи овдје крварили, ти су типови протестовали и пјевали неке пјесмице. Ти људи кажу да је супер што се Црна Гора отцијепила, сутра би исто и за Војводину рекли. Мени је једино жао што је та марва себи за право дала да својата Ђинђића и ставља га у исти кош с њима.
Gledam onog Djuricka, Trifunovica, Koju na tribini, no pasaran, teror, vamo tamo... i ja sam uvjeren da se o nama iz RS gaji standarno misljenje.