banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jun 2025, 17:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216 ... 256  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Apr 2017, 09:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Nisam,šta kaže Vojvoda?

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2017, 09:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Погледај. Он је тих дана био у Сарајеву.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2017, 09:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Gdje da pogledam?

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2017, 09:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Владимир je napisao:
Коме се не свиђају колумнисти Данас-а, ево једног правог војводе.
https://www.facebook.com/24424251603226 ... 440128240/

Фасцинира кога је све Вучић ујединио против себе. Тако широк спектар људи који те не подносе није имао ни Милошевић. Да су против тебе истовремено Синиша Ковачевић и Сергеј Трифуновић, Владо Георгијев и Сека Алексић, Милојко Пантић и Љубица Гојгић...

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2017, 09:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

onda bih bio bijeli listić :D

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2017, 10:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Schlager je napisao:
onda bih bio bijeli listić :D

Poznavajuci tebe ti bi moro bar nesto dodati na listic , neki crtez ili neku duhovitu opasku :lol: :D garant

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2017, 10:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

NEMOJ KO DA MILORADA VRIJEĐA,TO JE JUNAK METAR PREKO LEĐA! 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2017, 11:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Eto , vidis .... :D

Sta ja rekoh ... :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2017, 16:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
vlakanje je napisao:
Hipoteticki, za koga bi glasali, za ovakvog lemija ili za ovakvog vucica???
Jedina 2 kandidata na listi, koga bi zaokruzili da danas morate glasati?

Između "dajem sinu par miliona da sadi jabuke, bolje nego da se drogira", i "ja radim 12 sati, ponekad 14, 15 da Srbiji bude bolje, mene ruše napadaju" definitivno ovo prvo. Prvi je kriminalac, drugi je mentalni bolesnik od dva zla prvo je manje.... daleko manje..

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2017, 16:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Mozemo pricati ovo ili ono, Vucic je devastiranoj drzavi i narodu vratio vjeru da sutra moze biti bolje, na nasu nesrecu mi smo ostali i bez te vjere...

Nije baš tako. Glasalo je 50% građana od toga 50% za Vučića(ugrubo25% Srbije). Dva glavna faktora su veliki broj članova SNS 600.000 ako se ne varam? Partijski zaposleni i podmićeni na ovaj ili onaj način + njihova familija, i stariji sloj stanovništa koji čini ogroman broj u Srbiji, koji sem Vučićevim nemaju pristup drugim medijima, a na kojima je on maltene superheroj. Opozicija razjedinjena vlast ujedinjena i eto rezultata...

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2017, 17:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Људи који не гласају су за власт. Сва друга објашњења мачку о реп.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2017, 17:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Na njih sam zaboravio, tačno ako šutiš odobravaš... ili te baš boli dupe.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2017, 17:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Moram se ispraviti, jako sam malo pratio izbore. Gledam osobe koje su se okupile oko Jankovica. Srbin iz Republike Srpske ovdje stvarno ne bi mogao da podrzi Jankovica.
Okupio je tu urbanu gradsku elitu iz kruga dvojke, koja ce u 90% situacija za nas imati ukalupljeno misljenje "glavati bosanci, poceli rat, oni i njihovi lideri krivi za nase patnje, izbjeglice dosle uzele nam poslove" i ta prica.
Pazite, prvo se poziva da se obavezno izadje na izbore. A kada se izadje, ako njima ne odgovaraju glasovi, krece se sa pricom seljaci izglasali predsjednika, krezubi, nemaju skole i sl gledanje sa visine. Znaci njima je samo dobro ako se izglasa kako oni hoce.

Pratite li medije. Glavna tema je potenciranje te seljaci protiv gradjana podjele.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2017, 18:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Zbog toga volim BL. Kod nas je broj autosovinista mnogo manji, i ako se koji pojavi, opsta situacija gdje nam patriotizam mnogo vise znaci nego ovima u Srbiji ga izjede i ta osoba postane nebitna. A pogledajte sa druge strane sabirne centre srpskog autosovinizma u vidu naselja kao sto su Dorcol, Vracar, Senjak i Dedinje. Haos, najveci procenat govana po metru kvadratnom. I to onih najzilavijih govana, udbasko-jugoslovenskih iz komunistickih stanova kruga dvojke. Znate vi svi kakvo oni misljenje imaju o nama iz RS.

U redu je pljuvati po politicarima, ali drzava se ne dira. Kada si cuo od Srbina iz RS da pljuje drzavu - nikad. A u Srbiji je taj nacionalni moral mnogo nizi, kao ono iz nekog ocaja kad kazu smrdija, pa zeludac mi se okrene. Ne mozes govoriti te stvari.

Nismo ni nista bolji ili losiji ljudi da ko krivo ne shvati, nas je opsta situacija natjerala da budemo vece patriote od ovih iz Srbije.

Pa pazite na primjer ovaj forum. SNSD se vecinom kritikuje, kao sto i treba, ali tu je granica, drzavu ne diras. Jedan od rijetkih koji tu liniju prelazi, dira drzavu, pljuje je kroz taj neki zal o boljem zivotu protkan kroz sjecanja na komunizam, banjalucki beeeeehar, staaaaaru banja luku i rostiljanje pored Vrbasa je Nepokoreni, koji je opet totalna manjina i dobro je dok je tako.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2017, 18:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Aj Becka ne seri.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2017, 18:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Šta me to prozivaš, nisam te dobro čuo de digni glavu iz sudopera :oops:
BeckaSkola je napisao:
Kada si cuo od Srbina iz RS da pljuje drzavu - nikad.

Najviše je hvale i vole one hiljade što su nagulile iz nje zadnjih pet godina, nisi njih čuo?

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2017, 18:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

becka,mislim da si samo mlad,a da ne ides svjesno da nam ogadis srbiju...podsjecas me na mog starog,koji nije nimalo mlad,naprotiv,a u istom je fazonu kao i ti...da smo mi ovdje neka esencija patriotizma...srpstva...a u srbiji sve govna...beograd pogotovo!!!! :( :(

becka,znas kad sam ga prije par godina morao u bolecu na jednom porodicnom skupu,malo pozvat u stranu,da smanji malo dozivljaj sa tom pricom koju ti pominjes,da je jedino pravo srpstvo,patriotizam,ovdje preko drine...kod nas...

sjedim za drugim djelom stola,gdje nam je familija iz macve....jedan od burazera me zove da za 15 dana dodjem na 200-godisnjicu otvaranja crkve koja je podignuta nakon bitke na misaru u prvom srpskom ustanku....a drugi na stogodisnjicu cerske bitke :( :(

i cujem mog starog kako za drugim krajem stola prica isto to sto i ti..pomislim gdje su moji preci bili tada i zasto ja ne slavim tako nesto.......otac mi je...zamolim ga,nemoj stari bar dok sam ja ovdje,kad budes sam pricaj protiv srbije sta hoces...

a i ti..mlad si momak..stekao sam utisak da koliko,toliko,postujes moje rijeci...zato,povjeruj starom slageru da pocetak vremena nije 1992 godina...koliko god nama ovdje ta prica prijala uhu,kao i bosnjacima za koje 1992 pocinje vrijeme....

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2017, 20:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Бечка је рекао да су говна у том фамозном кругу двојке и ту је у праву. Није он помињао Мачву, него Дорћол. Ја сам исто убјеђења да Јанкела и велика већина његових гласача има описане назоре. Јеби га, док су људи овдје крварили, ти су типови протестовали и пјевали неке пјесмице. Ти људи кажу да је супер што се Црна Гора отцијепила, сутра би исто и за Војводину рекли. Мени је једино жао што је та марва себи за право дала да својата Ђинђића и ставља га у исти кош с њима.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2017, 20:21 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
apokalipto je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Mozemo pricati ovo ili ono, Vucic je devastiranoj drzavi i narodu vratio vjeru da sutra moze biti bolje, na nasu nesrecu mi smo ostali i bez te vjere...

Nije baš tako. Glasalo je 50% građana od toga 50% za Vučića(ugrubo25% Srbije). Dva glavna faktora su veliki broj članova SNS 600.000 ako se ne varam? Partijski zaposleni i podmićeni na ovaj ili onaj način + njihova familija, i stariji sloj stanovništa koji čini ogroman broj u Srbiji, koji sem Vučićevim nemaju pristup drugim medijima, a na kojima je on maltene superheroj. Opozicija razjedinjena vlast ujedinjena i eto rezultata...

Nemam pojma koliko si imao srecu ili nesrecu da odes u neke juznije dijelove Srbije, Uzice ili tako neka mjesta, pa to je upropastena drzava, devastirana, narod mentalno razvaljen, pa tamo je vrijeme stalo 1975 godine, e sada se desava to da se polako pokrecu i ti devastirani krajevi, drzavna kasa postaje stabilna, desava se niz uspjeha na nekoliko polja, pogledaj samo bum u vojnoj industriji itd itd, da ne spominjem kako Srbija ubrzano grabi ka EU... Dakle covjek radi, e sada sto je malo zastranio na tom svom putu, jbg desava se...

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2017, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

https://www.vice.com/rs/article/neki-kl ... icu-pederu

Никад ниси довољно послушан.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216 ... 256  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]