banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 23:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Feb 2017, 12:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
U jednoj seoskoj birtiji gdje cesto zalutam povela se rasprava sta bismo uradili sa milion maraka da ih imamo.Vecina bi prvo zakrpila svoje rupe,podjelila sa prijateljima i rodjacima i slicne trice i kucine.Na kraju je na red da se izjasni dosao Soco,stariji momak narusenog dusevnog zdravlja.On je svoju fantaziju iskazao u rijecima da bi sa milion maraka sve nas natjerao da mu ljubimo cipele.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 13:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
BeckaSkola je napisao:
Toliko pozitivnih komentara sa svih strana na ovu ispovjest, i da se niko ne dohvati u jednoj jedinoj rijeci dokazanog ogromnog lopovluka ovog covjeka... pa filmovi su snimljeni o kriminalu ovog covjeka. :roll: bez komentara.

Steta sto je svaki prethodni protest vodjen od strane karikatura od ljudi. Jednog dana, kada nezadovoljnih bude vecina (a to jos nije), obicni mali narod ce se organizovati i onda ce biti krvi do koljena.

Ovo nikad nemoj prizivati! :(

Vlast se ne mijenja i ne bira na ulici.

Vlast se bira na izborima.

Bar kod nas tih politickih subjekata ima na stotine...Od kojih vecina nikad nisu ni bili na vlasti

Jednostavno je....vecina naroda je za njih!

tj za ove koji vladaju od 2005 konstantno...U tu vecinu spadaju i oni sto ih iskreno vole...i oni koji imaju koristi od njih....i oni koji pricaju svi su isti.....i oni koji govore "kad vidim opoziciju kakva je,zelim da Dodik vlada jos 200 godina"....i oni koji ne izlaze na izbore jer su prepametni za tako nesto....

Znaci,niposto ulica, a pogotovo krv!!!!! :( ...Nismo se borili za to da se srpska krv prolijeva i vlast bira na Ulici....

Ni ovi sto vladaju cetvrti mandat uzastopno,nisu tu dosli na silu. Niti nekom revolucijom!!!!

Niti im je ovo prvi mandat,pa da se neko moze osjecati prevarenim ako ne ispunjavaju obecanja...Tacno se znalo sta i koga se bira...

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 13:44 
munja.alex je napisao:
Ne bih rekao, ima nas i koji ne bismo...

X2

Normala...meni sve sto treba da mogu zaraditi za sebe i to je to...ko zeli milione i skupa auta odnosno da bude iznad drugih ima opasne komplekse...na zalost to je kod nas na balkanu posebno izrazeno...

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 14:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 23:49
BOLJE CITAV ZIVOT BITI BOGAT NEGO ZIVJET 7 DANA U BIJEDI

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 14:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
"...Nismo se borili za to da se srpska krv prolijeva i vlast bira na Ulici...."
Niste, naravno, no isto tako, većina koja se tad borila sad se ne bori protiv iste vlasti (naše) koja ne želi nam dobro .

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 14:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Upravu je šlager, izbori su jedini način nekakve promjene.
Ništa nema od lupanja zgrade vlade, i ostalih objekata dražave.
Eno u SArajevu su onomad sve popalili pa im je isto ostalo sve kao što je bilo.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 14:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

NV niko nije ni spominjao lupanje imovine (sve je to krvavo napravljeno, narodnom grbačom radnika i seljaka), već lupanje glavurina!

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 14:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Schlager je napisao:
BeckaSkola je napisao:
Toliko pozitivnih komentara sa svih strana na ovu ispovjest, i da se niko ne dohvati u jednoj jedinoj rijeci dokazanog ogromnog lopovluka ovog covjeka... pa filmovi su snimljeni o kriminalu ovog covjeka. :roll: bez komentara.

Steta sto je svaki prethodni protest vodjen od strane karikatura od ljudi. Jednog dana, kada nezadovoljnih bude vecina (a to jos nije), obicni mali narod ce se organizovati i onda ce biti krvi do koljena.

Ovo nikad nemoj prizivati! :(

Vlast se ne mijenja i ne bira na ulici.

Vlast se bira na izborima.

Bar kod nas tih politickih subjekata ima na stotine...Od kojih vecina nikad nisu ni bili na vlasti

Jednostavno je....vecina naroda je za njih!

tj za ove koji vladaju od 2005 konstantno...U tu vecinu spadaju i oni sto ih iskreno vole...i oni koji imaju koristi od njih....i oni koji pricaju svi su isti.....i oni koji govore "kad vidim opoziciju kakva je,zelim da Dodik vlada jos 200 godina"....i oni koji ne izlaze na izbore jer su prepametni za tako nesto....

Znaci,niposto ulica, a pogotovo krv!!!!! :( ...Nismo se borili za to da se srpska krv prolijeva i vlast bira na Ulici....

Ni ovi sto vladaju cetvrti mandat uzastopno,nisu tu dosli na silu. Niti nekom revolucijom!!!!

Niti im je ovo prvi mandat,pa da se neko moze osjecati prevarenim ako ne ispunjavaju obecanja...Tacno se znalo sta i koga se bira...

Schlager ja sam ti vec jednom rekao da si produhovljen.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 14:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
munja.alex je napisao:
NV niko nije ni spominjao lupanje imovine (sve je to krvavo napravljeno, narodnom grbačom radnika i seljaka), već lupanje glavurina!

Nema to ko, a ni to ništa ne bi promjenilo sve i da se desi.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 14:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne treba to da se desi jednom, NV, nego da se konstantno dešava dok ne shvate svi pa i oni koji govore da se ništa neće promjeniti, da ne može se tako ponašati i živjeti.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 14:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Da citiram Marfija: Novac i bogatstvo ne mogu kupiti sreću, ali je opet bolje plakati u Mercedesu nego na biciklu.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 14:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Не схватам зашто је насилна промјена власти боља од редовне. Ми бар имамо свако двије године прилику да промијенимо гарнитуру на власти, него једноставно већина није расположена да то уради, него траже нека несувисла оправдања.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 14:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Možda zato što smo Balkanci a ne zapadna Evropa. Igranje po pravilima zapada nas je i dovelo tu gdje jesmo, što se nekad govorilo noga lička, cipela bečka. Jednostavno demokratija ne stanuje ovdje....

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 14:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Шта је добро Србији донијела насилна смјена?

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 14:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Taman ono što je trebalo. Da se sruši stara vlast i država opljačka od strane demokrata, sve po planu!

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 15:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Alex,Glavurine nema ko da lupa.

Borci VRS,bar moji saborci,uglavnom za Dodika glasaju!!!

Moj SDS nisu voljeli ni za vrijeme rata,prvo su mislili da ih je SDS u rovove uvukao,a kasnije da SDS prodaje teritorije,posebno zapadnokrajiske.....pogotovo ga ne vole sad kad im RTRS fino objasni sve....kako Mile spasava RS....uticajan i na Istoku i na Zapadu........kako napredujemo u svakom pogledu....kako je opozicija izdajnicka,koja bi prenijela sve moguce nadleznosti da nema SNSD...da je,maltene,pitanje dana kad ce se prikljuciti vehabijama u Gornjoj Maoci!!

Ostale stranke i ne dozivljavaju nesto....mada mi to nije jasno....zasto ne dati priliku nekome ko nikad ni blizu vlasti nije bio???

Par puta sam ja na nekim godisnjim okupljanjima svoje jedinica, za Vidovdan pokusao neke momke,koje bas volim,upitati "Ne smeta vam kad dezerter kaze -ako se ne smirite,necete dobiti ni ove 3 marke mjesecno za boravak na prvoj liniji (100 km godisnje)"......Onda mi kazu "Dok ste vi bili,nije bilo ni to"!!

Nakon toga okrenem teme na sport i zene :D :D

Znaci,Alex...vidim da slicno mislimo.....vjerujem da se slicno i ponasamo u svakodnevnom zivotu.....pokusati se u svom mikrosvijetu izboriti za sto bolje uslove zivota svoje porodice,a za nesto vise,mislim da je prekasno....do prije dve,tri godine,mislio sam da ima nade za ovo drustvo....sad vise ne mislim...taman da tebe i mene postave na vlast danas....kasno.....svi fondovi ispraznjeni....penzije prebacene na trezor....jedan radnik "odrzava jednog penzionera"!!!!! (u komunizmu 5 radnika na jednog penzionera bilo).....na svakom koraku cujes pricu "idem na casove njemackog,gdje ces ti?"....RS se sve teze se cak i zaduziti po barem pristojnim uslovima.....uspjehom predstavljas kad kredit dobijes :( ....prodali i telekom...fedreracija ima bar ta svoje dva telekoma,i neku kapalicu za sledecih par godina.....sta je rjesenje??...

Ne znam...mozda jos prodati Elektroprivredu i konacno postati potpuno okupiran u vlastitoj zemlji...da strancu placas struju.....kamate u bankama....impulse za telefon....

Poslednji put menjao Schlager dana 05 Feb 2017, 15:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 15:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Владимир je napisao:
Шта је добро Србији донијела насилна смјена?

Možda lekciju...možda.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 15:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Владимир je napisao:
nasmjeshiti luzer je napisao:
Dok sjedim na radnom mjestu (pazi, nedeljom) i kucam inventurni spisak nekih stvari koje me u životu interesuju manje od jedenja kineskim štapićima, i varam sistem paralelno prateći forum, prelistavam ovu temu i zaključujem da našim crnim dušama nema pomoći.
Em ta djevojka stvarno nije srećna (šta bi ju natjeralo da ovako nešto napiše i objavi), em smo mi još dalje od tog nedostižnog ideala.
Apartheid najgore vrste. Po meni, došlo je dotle da je pitanje pravde i zasluge postalo sporedno ... sad je tu na stvari jedna kolektivna bolest uma.
"Mi" mrzimo "njih" jer ne možemo više trpiti njihovo sljepilo koje ostavlja tragove na našim leđima, a "oni" mrze "nas" jer ih tretiramo kao opasne vanzemaljce.
Nema tu sreće...kao što neko reče, samo bježi negdje gdje niko ne zna ništa o tebi, a gdje se nešto može stvoriti svojim radom i počni iz nule. To važi za sve.

Поразно је што већина "нас" жели да постане дио "њих".

Tačno, mislim da je to najveći poraz. Možda čak i jedini istinski poraz.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 15:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Schlager je napisao:
Ne znam...mozda jos prodati Elektroprivredu i konacno postati potpuno okupiran u vlastitoj zemlji...da strancu placas struju.....kamate u bankama....impulse za telefon....

Da, na onom grafikonu o blagostanju prije i za vrijeme SNSD vladavine, nema nista o velicini duga.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 17:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Schlager je napisao:
Alex,Glavurine nema ko da lupa

“Svaki narod ima onakvu političku vlast kakvu zaslužuje.”

Karl Marks

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]