banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 19:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Feb 2017, 20:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Da je shako tu, pomenuo bi usta skrbava :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2017, 20:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Простачење није дозвољено.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2017, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Da je neke države,čitava ta familija bi bila streljana ili u najmanju ruku na golom otoku,a samo tata Škrbić streljan.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2017, 20:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
možel katanac na temu

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2017, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Natasa duso, ako je tolika muka uci u BL u Second hand a ti odreknes se tatinih ukradenih para pa se udaris nogom u dupe i odes u nepoznato gdje te niko ne poznaje pa krenes od nule da se dokazujes sama sebi! Ovako, mnogo kakis!!!

A dok je majka umirala on je pravio megalomansku festu jer mu je konkubina rodila dal ono bijase sina?!

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2017, 20:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Jul 2011, 20:55
Pogledajte vi samo komentare podreske ispod ove ispovjesti:
https://www.facebook.com/natasha.sk.71

Ovdje ce stvarno neki rez morati da bude. Istorija kaze da to uvijek tako bude, kad god se elita jednog naroda previse osili.
Mnogo je veliki jaz kod nas izmedju tih 10-15% povlastenih i ostalih 85-90%. Jednostavno ovih 85% naroda ce da popizdi i krenuce se rusiti sve redom.

Mislim da to u skorije vrijeme ipak nece biti. Ulje se jos uvijek samo dolijeva.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2017, 20:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Dragi vođa će da vlada dok mu ne dosadi!

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2017, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
WrDa je napisao:
Pogledajte vi samo komentare podreske ispod ove ispovjesti:
https://www.facebook.com/natasha.sk.71

Ovdje ce stvarno neki rez morati da bude. Istorija kaze da to uvijek tako bude, kad god se elita jednog naroda previse osili.
Mnogo je veliki jaz kod nas izmedju tih 10-15% povlastenih i ostalih 85-90%. Jednostavno ovih 85% naroda ce da popizdi i krenuce se rusiti sve redom.

Mislim da to u skorije vrijeme ipak nece biti. Ulje se jos uvijek samo dolijeva.

100 % se slažem. Problem je što će to kuvati i kuvati dok ne prekipi,a onda bez krvi nema ništa. Pogotovo kod nas...

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 01:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Jun 2016, 21:54
tacno cu pokrenuti portal koji pisa po loli :D

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 01:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Citam sad ove komentare kvazi podrske i imaju dve zanimljive stvari: 1. je ta da 95 posto tih kometara pisu ostali burzuji iz grada ili ovi sto su otisli preko grane ( citaj Ećim dama pise kako pare nisu toliko bitne, ja volim mamu i tatu, mama i tata zivi i zdravi prije para, mozes se ostvariti i bez roditeljskih para dza bu ).. 2. Natasa hvala Bogu svima odgovara na post, baci lajk al jedan vjesto preskace.. i to neka zena je u kost drito isla, napisala joj u fazonu sta je zdravstvom, o realnom stanju naseg zdravsta sad a i za vrijeme skrbiceve avanture po istom, te da bi mogla o tome da pise malo.
Moj komentar na ovo necu da iznosim, jer da nema tate ne bi ona ni na lola portalu propalom pisala, kamoli nesto vise. Sto je vec neko gore napisao obraz-djon i gotova prica.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 03:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Da, muka mi je što mi je omiljeni Merlinov stih „Da me neko bar na tren voli zbog mene.“

Ma aj bolan Natasa nemoj se sikirati sredice ti stari da te neko voli.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 03:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
Kontam donekle poentu njenog pisanija ali je pretjerala, ajkula je to lijepo srocila pa da ne ponavljam slozicu se sa njom

Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 07:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Ma vi ste samo ljubomorni. Jbg ko je nama kriv što smo lijeni. Dok smo mi kao tinejdžeri ležali vikendima ona je lila znoj radeći kao "trener vršnjačke edukacije", ubijala lovu i kupovala jakne.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 07:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
ajkula je napisao:
odreknes se tatinih ukradenih para

Čitav problem i jeste u tome što ona smatra da je to nešto normalno jer zaboga,uspjehom se smatra zajašiti narod i izmusti što se više može.Ona nema osjećaj da su te pare ukradene .Nije to samo njeno mišljenje,takav narativ je kod većine elitne djece...da budem iskren a da je ne amnestiram ,i kod mnogih drugih :D .Uspješnim čovjekom se smatra neko ko je svojim zalaganjem i poznanstvom došao u priliku da naplati svoj trud koliko god je u prilici i mogućnosti.Njezin otac je bio u mnogo većim mogućnostima nego ostali ministri i to je naplatio.Da nije tako ona nebi imala potrebu da pazi šta će oblačiti,nebi joj se dešavale priče "tebi je lako jer ti je otac taj i taj." ,na kraju...nebi se ni znalo ko joj je otac.
Znači,problem je u narativu...u mozgu,ne u društvu koje bahato naziva selom.Istina je da je ovo priča o njoj i o elitnoj djeci,njihovoj percepciji života i stvarnosti.
Ne sumnjam da neće dobiti odgovor od nekog ko je bio žrtva propalog i uništenog zdravstva,kome roditelji nisu mogli omogučiti liječenje jer je za to direktan krivac R.Š.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 08:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Procitah sad ovo Natasino pismo, i jedino mi je ovde zao MENE samog jer potrosih minut zivota na nevidjenu glupost.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 12:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Dok sjedim na radnom mjestu (pazi, nedeljom) i kucam inventurni spisak nekih stvari koje me u životu interesuju manje od jedenja kineskim štapićima, i varam sistem paralelno prateći forum, prelistavam ovu temu i zaključujem da našim crnim dušama nema pomoći.
Em ta djevojka stvarno nije srećna (šta bi ju natjeralo da ovako nešto napiše i objavi), em smo mi još dalje od tog nedostižnog ideala.
Apartheid najgore vrste. Po meni, došlo je dotle da je pitanje pravde i zasluge postalo sporedno ... sad je tu na stvari jedna kolektivna bolest uma.
"Mi" mrzimo "njih" jer ne možemo više trpiti njihovo sljepilo koje ostavlja tragove na našim leđima, a "oni" mrze "nas" jer ih tretiramo kao opasne vanzemaljce.
Nema tu sreće...kao što neko reče, samo bježi negdje gdje niko ne zna ništa o tebi, a gdje se nešto može stvoriti svojim radom i počni iz nule. To važi za sve.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 12:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Toliko pozitivnih komentara sa svih strana na ovu ispovjest, i da se niko ne dohvati u jednoj jedinoj rijeci dokazanog ogromnog lopovluka ovog covjeka... pa filmovi su snimljeni o kriminalu ovog covjeka. :roll: bez komentara.

Steta sto je svaki prethodni protest vodjen od strane karikatura od ljudi. Jednog dana, kada nezadovoljnih bude vecina (a to jos nije), obicni mali narod ce se organizovati i onda ce biti krvi do koljena.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 12:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nasmjeshiti luzer je napisao:
Dok sjedim na radnom mjestu (pazi, nedeljom) i kucam inventurni spisak nekih stvari koje me u životu interesuju manje od jedenja kineskim štapićima, i varam sistem paralelno prateći forum, prelistavam ovu temu i zaključujem da našim crnim dušama nema pomoći.
Em ta djevojka stvarno nije srećna (šta bi ju natjeralo da ovako nešto napiše i objavi), em smo mi još dalje od tog nedostižnog ideala.
Apartheid najgore vrste. Po meni, došlo je dotle da je pitanje pravde i zasluge postalo sporedno ... sad je tu na stvari jedna kolektivna bolest uma.
"Mi" mrzimo "njih" jer ne možemo više trpiti njihovo sljepilo koje ostavlja tragove na našim leđima, a "oni" mrze "nas" jer ih tretiramo kao opasne vanzemaljce.
Nema tu sreće...kao što neko reče, samo bježi negdje gdje niko ne zna ništa o tebi, a gdje se nešto može stvoriti svojim radom i počni iz nule. To važi za sve.

Поразно је што већина "нас" жели да постане дио "њих".

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 12:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Ne bih rekao, ima nas i koji ne bismo...

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2017, 12:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Нисам ни рекао сви, али колико пута чујеш "да шта ће него украсти, па и ја бих" или видио испрдке који им трчкарају уз скуте и чекају да им каква мрва падне са стола?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]