banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 20:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 680, 681, 682, 683, 684, 685, 686 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 27 Jan 2017, 13:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I ja sam se to zapitao... Crni gavran :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2017, 13:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Možda se sjetio kako završi VK Crvena Zvezda :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2017, 14:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Sledeće godine dovesti Tea i Hinesa i napasti F4 :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2017, 14:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Kakva ptica zloslutnica :D

Troši se ekipa i prerano dostigla max, pa strah da na kraju sezone krenu porazi. Neće moći. Ima barem u ABA da deru do kraja.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2017, 15:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Kada sam cuo sinoc aplauz na prve poene Panate, znao sam da ce da se vrate :D

Porazi ce doci, naravno, ali nece to biti problem vec ograniceni mozgovi koji ce do tada da se ufuraju da prate GSW a ne kk CZ pa ce poraz od, lupam, Makabija, Darusafake ili Bamberga biti kao da se izgubilo od Karposa ili ili Mornara...

I na kraju, po meni je isti qrz, bio peti ili osmi na kraju ligaskog dijela jer ces biti osudjen na Fener, CSKA, Real ili Oly koji ce u tom slucaju imati prednost domaceg terena. Naravno, ako se vec moze bilo bi dobro eskivirati CSKA, ali ima do toga jos....

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2017, 15:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
O TOP8 mogli samo sanjati na početku sezone, tako da je ovo sve san.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2017, 15:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Није исти курац, кад већ помињеш. Некако бих Олимпијакос избјегао, ако икако може.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2017, 15:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
NIsam ptica zloslutnica
Mislio sam da uzivamo u ovoj sezoni dok traje jer neke stvari oko kluba nisu dobre.

Meni realno smeta euforija i pritisak koji se stvara
Kao da je sve ovo normalno i ocekivano a nije..
Nasi igraci su primili dvije plate, jebu se po aerodromima ne ispunjava im se ono sto je obecano i uprkos tome deru velikane. I to na nacin da svako od nas bude ponosan, cak i da su izgubili sinoc ja bih bio ponosan jer je ekipa odigrala na noz, borili su se i dali vise od ocekivanog iako su bili popadali od umora..
Sad svi pricaju o F4, neki i o tituli sto je glupost. Pred start sezone smo se molili da izbjegnemo poslednje mjesto. Lijepo je sanjati i uzivati u ovome ali ne treba stvarati pritisak . Ekipa je pokazala da ce se boriti do kraja i to je jedino bitno. Imamo tim odlicnog trenera , sjajan domaci teren i treba da idemo korak po korak.

O tome kakav je Radonjic trener svjedoci jedna stvar

Na prethodnim razgovorima oko nastavka saradnje jedini uslov je bio da se isplate igrace. Epilog znamo....

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2017, 15:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Opet poslednja recenica!? Zakljucak, nece da produze ugovor sa Radonjicem ?!

A sto se plata tice, sad ce nastati problem ako se kasni jer je ekipa uglavnom bila na putu,u bg se zadrzavali kratko... Nije bilo vremena za blejanje( i trosenje na gotivu :) ). Sad kad 7 od 8 utakmica igraju kuci, trebace para jer bice i vremena za izlazak, soping i sl :)

Poslednji put menjao vlakanje dana 27 Jan 2017, 15:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2017, 15:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Посебно у комбинацији са реченицом да играчима није остварено обећано.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2017, 15:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nije problem hoce ili nece vec su zakasnili sa nekim stvarima koje su obecali...

Njihova je sreca sto Radonjic jedino gleda teren pa 'e priliv sredstava od Evrolige biti dobar i to ce olaksati finansijsku situaciju

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2017, 15:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Zna li se ko kasni sa isplatom kesa, tj, ko je obecao a nije ispostovao? Sponzori, liga... Ili su potpisivani ugovori sa igracima a da se za njihovu visinu nije imalo realnog finansijskog pokrica?

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2017, 15:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ако је већ такво стање, зашто су доводили Томпсона? Са њим и без њега, а на основу виђеног, реалност је пето до осмог мјеста!

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2017, 15:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kasne sponzori

Tompsona su dovodili jer nismo mogli gurati sa samo tri visoka igraca to je jasno...
Treba se uigrati jer je prvi i apsolutni cilj- titula u ABA Ligi

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2017, 15:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Je li istina da Walters treba da dobije 450k za sezonu?

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2017, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Нису ми спорни кошаркашки разлози и мени, навијачу, је драго да видим расног играча, какав је Томпсон, у Звездином дресу, него сам кажеш да нема пара. Контам да је за узимање овакве АБА лиге било довољно нешто домаће и јефтино.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2017, 16:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Владимир je napisao:
Нису ми спорни кошаркашки разлози и мени, навијачу, је драго да видим расног играча, какав је Томпсон, у Звездином дресу, него сам кажеш да нема пара. Контам да је за узимање овакве АБА лиге било довољно нешто домаће и јефтино.

A koje bi ti domace i jeftine igrace doveo u Zvezdu, a da imaju snage da uzmu aba ligu i u evropi bar nesto naprave ? Sad, trenutno, koji bi to igraci bili ?

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2017, 16:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Владимир je napisao:

bratija, nisam siguran da bi to bilo tako lako samo sa Simonovicem, Lazicem ili Mitrovicem, Bjelicom... pogotovo kada gledam Dzileta i Partizan, nisu uopste naivni i trenutno nisu na svom punom potencijalu i kapacitetu. zbog toga jedva cekam kup Radivoja Koraca za 15ak dana!

sa varijantom "domace a jeftino" bi bilo kud kamo teze izdrzati na ova 2 fronta a posljedice bi potencijalno bile katastrofalne:
prvo, navijaci, kao navijaci bi popizdili da ih se nabija u EL, sto bi sigurno bio slucaj.
sledece u tom nizu bi bilo vjerovatno i busenje Radonjica, igraci bi htjeli to ili ne, davali maksimum protiv npr. CSKA ili Fenera u Bg, tu tekmu bi izgubili i onda takvi treba da idu u Podgoricu ili Laktase ili da igraju sa Cedevitom...
tako potroseni bi bili kud i kamo laksi zalogaj za sve, plus sto bi rizik od povreda bio neuporedivo veci.
Sa druge strane u ABA koja je prioritet niko ne igra takmicenje kao sto CZ igra EL i mogu komotno da se qrvaju i odmaraju igrace i stede u ULEB kupu ili kao sto Partizan ne vodi par igraca u Italiju.
Ili primjer Buducnosti od prosle godine kada su igrali samo ABA i tu napali da se domognu EL ali nista od toga nije bilo a imali su ekipu koja bi bila bara-bara sa ekipom "domace a jeftino" CZ koju si spomenuo. epilog znamo, s' tim da CZ ove godine za razliku od Buducnosti igra na 2 fronta.

i sad kad zamislis najcrnji epilog sve price, EL zavrsis poslednji, beton sa 5-6 pobjeda na kraju takmicenja.
interes, naravno opao, posjeta nikakva jer niko nece da gleda glat poraz od Uniksa u Bg (imali smo taj slucaj sa padom posjete i ove godine kada je omjer bio 2-4!).
takva ekipa nije interesantna sponzorima pa neces ni tu "jeftinu" ekipu da placas.
onda dolazi zavrsnica ABA, ekipa u kanalu, treba da uzme titulu pored Partizana, Cedevite i Buducnosti. bilo bi jako jako tesko.

po meni je bolje ovako jer Thompsona su doveli nakon 2 mjeseca, Waltersa nesto ranije i tako kalkulisali i sa troskovima jer cijena igracima pada sto sezona vise odmice. drugog izbora CZ nije imala i msm da nisu puno promasili dok su vukli poteze ove sezone.

I "sreca" pa je problem u sponzorima da pa se nije izaslo van okvira planiranog budzeta. Platice i m:ts i Ideja ili neko treci ako kasni (iako je Todoric trenutno u problemu :D ).

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2017, 16:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Сад, кад тако фино представиш најгори могући сценарио, ко га јебе. Један је живот.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2017, 17:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Vlakanje u sridu sto bi rekli..

Plus bas se pazi na minutazu igraca zbog trosenja i povreda . Simon je jedini koji je tu iskocio protiv Baskonije kad je imaop 30 plus minuta cini mi se

Encore nije tacna suma za Waltersa

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 680, 681, 682, 683, 684, 685, 686 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]