banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 18:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 977 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 49  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: BLIC TRIO
PostPoslato: 02 Jan 2017, 22:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Šejn je napisao:
Jel ima jos neko problema sa Blicovim netom ? Uzasno spor, puca konekcija ?

I kod mene je sranje, ping 600-700 non stop...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2017, 22:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Dec 2009, 21:48
I kod mene je smor od neta..kazu iz blica kao da ce danas a vidim prije mene "Sejn" da ce sutra ici a rekli meni da ce danas ici-samo lazu!Sramota od njih!!!

Solaris је оперативни систем кога је развила компанија Sun Microsystems. Сертификован је као верзија јуникса. Иако је у питању махом власнички софтвер, велики број основних компоненти је објављен под лиценцом отвореног кода, под називом OpenSolaris.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2017, 22:33 
meni net ok, ping ne znam

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2017, 17:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Hoce li sta Blic povecati brzinu?ne vidim da su pravili opticki....

Solaris је оперативни систем кога је развила компанија Sun Microsystems. Сертификован је као верзија јуникса. Иако је у питању махом власнички софтвер, велики број основних компоненти је објављен под лиценцом отвореног кода, под називом OpenSolaris.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2017, 18:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2012, 10:48
Bilo bi krajnje vrijeme, mada, opet imam u vidu pricu o makazama i ovcama...

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2017, 18:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

da bas je vrijeme...mi smo kao u sjevernoj koreji kako naredi Kim nasa vodja, kao sto je ukidano dosta kanala!

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2017, 10:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Strpite se još malo biće uskoro lijepih vijesti u vezi optike. Takođe imajte u vidu da je to dugotrajan proces i da ne mogu svi korisnici odjednom biti prebačeni. Uglavnom, radi se na tome.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2017, 12:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Znaci imate nas u vidu :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2017, 00:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Šajine,gdje se vidi optika?

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2017, 10:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne vidi se nigdje na internet stranici, čim saznam koju korisnu informaciju javiću vam.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2017, 10:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Шајине, онако искрено да ми кажеш, планирате ли и ради ли се ишта на убацивању ХБО пакета? За СК нећу ни питати. Недавно сам звао и лик који ми се јавио је само изврдавао. И могу ли се таблети на рате узети?

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2017, 11:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nisam baš detaljno upućen u problematiku, jer se ne bavim tim poslovima, ali napisaću ti koliko znam. Tableti se mogu uzeti na rate, ako si već postojeći korisnik. Uslov za dobijanje tableta sa popustom i na rate je da se potpiše novi ugovor na 2 godine.
Sport klub ima samo Total tj. Telemach jer je u pitanju ista vlasnička struktura. Ostalim operaterima su poslali takvu ponudu da je jednostavno nemoguće prihvatiti. Znam da je bila u pitanju neka suludo visoka cijena koju niko ne može prihvatiti, i još su tražili da se naplaćuje za svakog korisnika bez obzira da li hoće SK programe ili ne.
HBO, čisto sumnjam, jer ta grupacija ima politiku da se mora plaćati za određeni broj korisnika i da se svake godine ta cifra povećava bez obzira da li ima toliki broj korisnika koji su uopšte uzeli taj paket...

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2017, 11:53 
je l' to imaju neke povlastice oko tableta ili slicno kada se ide na pretplatu?

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2017, 11:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Добијеш га нешто јефтиније него што је иначе, ако потпишеш уговор.
http://webshop.blic.net/prikaz/tablet
Вриједи ли овај Самсунгов тих пара?

Шајине, хвала, тако сам и претпостављао.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2017, 15:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sajine,ne razumijes mene,ja ne vidim da Blic radi na terenu za optiku....vidio sam da su radili samo elta i mtel.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2017, 15:48 
Владимир je napisao:
Добијеш га нешто јефтиније него што је иначе, ако потпишеш уговор.
http://webshop.blic.net/prikaz/tablet
Вриједи ли овај Самсунгов тих пара?

ne

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2017, 18:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
Blic tek sad razmislja o optici,dok je konkurencija odradila ogroman posao.Ponuda kablovske je katastrofalna.Meni licno cim istekne ugovor bice bye bye.Blic svoje korisnike izgleda smatra mazohistima sta li..

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2017, 12:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Što se tiče kablovske televizije ne bih komentarisao. To je već stvar ličnog opredljenja i šta ko voli. Znam tonu korisnika koji su prezadovoljni Blicovom kablovskom i nikada se ne bi vratili na m:tel, a opet ima onih koji su zbog par kanala promjenili provajdera. Isto tako jako puno ljudi kuka zbog Sport kluba, a sa druge strane ima ih dosta koji ne bi gledali nikad taj kanal sve i da je besplatan. Moglo bi se dosta o tome pričati, ali nije trenutno tema.

Kada su u pitanju brzine, 15/1 Mbps je više nego dovoljno za jedno 90% korisnika. Međutim, svi internet provajderi su svjesni da se mora ići naprijed i ulagati u nove tehnologije i novu infrastrukturu. U skladu sa tim i Blicnet je uložio dodatne napore da se što prije realizuje optika. Ono što znam sigurno da se testno krenulo od Kotor Varoši i da je dobar dio KV-a pokriven optičkim kablom. Evo iz prve ruke kolega mi živi u Kotor Varoši i prešao je na optiku. TRIO EXTRA paket sa kabla, ali brzina 100/25 Mbps i akcijska cijena dvije godine košta 49,14 sa PDV-om. To je ponuda za tamo, jer su prvi krenuli sa tim, šta će biti za dalje i kako će se odvijati stvarno ne znam. Zato sam prije neki dan napisao da se radi na optici i da se malo strpite. Ovo su sve neslužbene informacije.
Imajte u vidu da ja nisam predstavnik Blicnet-a, nego vam ovo pišem onako informativno kao kolega forumaš :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2017, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Hvala Šajine na informacijama :D
Slažem se sa tobom, još se nije rodio onaj koji je svima udovoljio :D pa tako nema ni savršenog provajdera...
Moj motiv da se odlučim za Blic je bilo to da ne moram koristiti dva daljinca za TV, to jeste da mogu da koristim samo onaj od TV-a i trenutno je brzina koju imam u trio paketu, 15/1 Mbps, zadovoljavajuća a za istu cijenu, odnosno za nekih 6 KM veću cijenu, kod mtel-a imao bih duplo sporiji internet...fixni skoro i da ne koristim, ali u duo paketu koji je jeftiniji 5 KM bi imao i 50% manju brzinu interneta... e sad izbor kanala je tako, tako... jasno je zbog čega nema SK i HBO, ali možda bi se mogli ubaciti neki drugi...recimo prva, ovi novi tematski RTS-ovi programi, SciFi, ne znam što izbaciše Pink 2 koji je za razliku ostalog ružičastog bio i OK. Da, ne znam kakvo će biti stanje ove godine za F1, ali ranije su po potrebi puštali njemački RTL :D ...zadnju sezonu moralo se lomatati u potrazi za strimovima na internetu...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2017, 13:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Како сам неколике године био подстанар, користио сам скоро све комбинације провајдера и Блиц ми је створио најмање главобоље. Мене би усрећили СК и ХБО, али није пресудно. Имам кафану са Тоталом у згради, таман фино оправдање за неколико пива уз Евролигу.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 977 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 49  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]