Sve je to lijepo, da slavimo dan naše Republike, da pokažemo inat i prkos, da se prisjeti onih koji su svoje kosti uzidali u njene temelje....
e sad kad sam to rekao, da kažem i da sam ja kao i Đ gnjidica i troll i da mi je veća ljepota danas ići na sajtove i čitati komentare....evo na kliksu sam i ne spada mi erekcija već 3 sata....mošnje plaky suze su za mene nektar bogova

Citiraj:
Sabina Durakovic- Nesimovic · Works at Malmö stad
Par pitanja al samo za Banjalučane. A gdje su vam komšije? Gdje su vam drugari iz školskih klupa i sa radnih mjesta?
Dobro i pravo kaže ona stara izreka: čeka se pametan stidi, budala se ponosi.
Citiraj:
Imamovic Samir · Sam svoj majstor
Ovo deset muhadzedina rijesava za pet minuta
Citiraj:
Nermin Zaimovic · Düsseldorf, Germany
Ja sprdacine majko mila...a svi u dzepu imaju BosanskoHercegovacke dokumente ...
Voze kola BiH registarskih oznaka i td.i td...
Citiraj:
Sale Fax · Farmaceutski fakultet Sarajevo
Sta ima u drzavi Kosovo?? Kako teku pregovori u Briselu??
Citiraj:
samo te ljude fino odpusti sa funkcije i nadi normalne bosanske srbe koji postuju BiH vise od RS bice mali nered, ali izvini OSBIH trebaju braniti mir u BiH a ne ovako zaposliti ljude koji bi za tren ratovali protiv OSBIH.. izvini ali osim OSBIH, Ko ovdje smije paradirati sa puskama i amunicijom... mozda je dobro da smo svjesni koliko su pripremni ovi ljudi koji naravno podrzavaju genocid nad ne-srbima, jer je cinjenica da je rs sama nastala od planiranog genocida nad ne srbima.
ne mogu više čitati, svršio sam po deseti put