banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jun 2025, 22:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2791 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 140  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Jan 2017, 15:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Bas me zanima sta rade ovi strucnjaci iz Elte. Od sinoc interneta jedva da ima, tipa 5 minuta radi, onda sat ne radi i evo sad radi normalno, ali gledam promjenjen mi i naziv wireless mreze i password.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2017, 15:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Opa komšo i kod tebe zaigrala mečka? :)

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2017, 15:44 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Jan 2017, 15:30
Pozdrav!
Samo da pitam da li je neko imao problem sa elta kablovskim internetom kada je uzeo iptv uslugu preko olx-a?
To je slučaj kod mene. Koristim njihov kablovski internet i odlučim da uzmem iptv uslugu preko olx-a na mjesec dana. Ljudi mi pošalju listu, međutim radi mi samo 10-15 kanala od njih 400-500 (na PC-u koristim VLC player, a listu sam isto ubacio i na Samsung Smart TV, pa gledam preko aplikacije Smart IPTV). Ja se čujem sa tim ljudima kojima sam platio iptv uslugu i oni se konektuju preko team viewer-a, vide da to ne frcera, pokažu mi tu istu listu kod njih i sve ok radi i kažu mi da je do mog interneta. Zvao sam ove iz elte, oni kažu da ništa ne blokiraju, pa okrive ove što su mi dali iptv uslugu, kao da oni meni tu nešto blokiraju, pa se ja poslije čujem sa njima, oni kažu da ništa ne blokiraju, da lista radi ok, što sam se i uvjerio kod njih. Ja opet najviše sumnjam u eltu, možda što mi je na kablovskom internetu dinamička a ne statička ip adresa, možda ne, ne razumijem se baš puno u te stvari, ali opet najviše u njih sumnjam. Ima li neko sa sličnim iskustvima ili neko ko se razumije u ovakve stvari da mi pomogne da riješim taj problem ili ako nema baš nikakvog rješenja, da onda pređem kod nekog drugog ISP-a, kod kojeg neću imati ovakvih problema?
Hvala!

Poslednji put menjao Mastazz dana 07 Jan 2017, 15:48, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2017, 15:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:

Moralo je jednom, u skoro deset godina, bolje nego kod ostalih u svakom slucaju. :D
Samo ne kontam ovo mjenjanje mreze i passworda nikako.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2017, 16:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
zerocool je napisao:
nepokoreni je napisao:

Moralo je jednom, u skoro deset godina, bolje nego kod ostalih u svakom slucaju. :D
Samo ne kontam ovo mjenjanje mreze i passworda nikako.

Reset rutera na fabrička...

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2017, 16:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sto je najgore takav je bio od pocetka, nisam mjenjao ni mrezu ni password do sad, zapamtio taj sto je bio. :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2017, 18:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
@Mastazz Imam njihov net i koristio sam par tih IPTV listi, radilo je sve ok. Pokusaj traziti neku drugu listu i mozes koristiti SSIptv aplikaciju za gledanje na Smart tv ona je free. Kod mene je bio drugi problem, kada hocu da update-ujem softver za TV nece da mi otvori Samsungovu oficijelnu stranicu, tacnije taj exe fajl koji je potreban za nadogradnju softvera. Testirao sam kod jos par ljudi na elti isti problem, dok na blicu i mtelu najnormalnije otvori i prezumem sadrzaj.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2017, 20:51 
Pripravnik
Pripravnik

@gishas Ma uzeo sam ja i druge test liste od drugih ljudi (4-5 lista) i koju god listu da probam ne radi nijedan kanal. Probao sam i ssiptv aplikaciju i ništa. Ne znam stvarno u čemu je problem, koliko ja znam, za te iptv usluge je potrebna samo dobra internet veza, ja imam 15 Mbps, što je više nego dosta. Inače mi internet radi ok, samo kad hoću da pokrenem te kanale, onda nešto jednostavno neće. Baš čudno. Ima li iko ko zna da li se ovo može popraviti da normalno radi, skroz mi je čudna ova situacija sa eltom.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2017, 21:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2012, 08:24
Vuk Mandusic je napisao:
Koliko kosta, stavi u post.

28km

Sent from my Letv X500 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2017, 21:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mastazz je napisao:
@gishas Ma uzeo sam ja i druge test liste od drugih ljudi (4-5 lista) i koju god listu da probam ne radi nijedan kanal. Probao sam i ssiptv aplikaciju i ništa. Ne znam stvarno u čemu je problem, koliko ja znam, za te iptv usluge je potrebna samo dobra internet veza, ja imam 15 Mbps, što je više nego dosta. Inače mi internet radi ok, samo kad hoću da pokrenem te kanale, onda nešto jednostavno neće. Baš čudno. Ima li iko ko zna da li se ovo može popraviti da normalno radi, skroz mi je čudna ova situacija sa eltom.

Jedino ti ostaje da probas na jos uredjaja, laptop, tablet ili telefon. Isti je taj paket - brzina i kod mene 50KM neki trio, probao sam par listi bez problema sve radilo. Jesi probao mozda Kodi preko DLNA/UPnP?

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2017, 21:47 
Pripravnik
Pripravnik

[/quote]
Jedino ti ostaje da probas na jos uredjaja, laptop, tablet ili telefon. Isti je taj paket - brzina i kod mene 50KM neki trio, probao sam par listi bez problema sve radilo. Jesi probao mozda Kodi preko DLNA/UPnP?[/quote]

Probao sam i na laptopu i na telefonu, ista priča. Šta je taj Kodi preko DLNA/UPnP i kako to funkcioniše?

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2017, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Kojim pleyer koristis na laptopu za m3u file?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2017, 22:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Poslao sam ti poruku da ne skrecemo sa teme :)

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2017, 22:36 
Pripravnik
Pripravnik

I na laptopu i na PC-u koristim VLC player. To malo kanala što radi na PC-u i na laptopu, radi i na Smart Tv-u preko smart iptv aplikacije.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2017, 22:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mastazz je napisao:
I na laptopu i na PC-u koristim VLC player. To malo kanala što radi na PC-u i na laptopu, radi i na Smart Tv-u preko smart iptv aplikacije.

Znasli otvoriti sa editorom taj m3u file i pogledati kako izgledaju ti kanali sto rade i sto nerade.Ili mi poslaji samo jedan kanal sto ti neradi da probam ako zelis.Kad otvoris taj file sa notepad++ vidjeces listu kanala.Nije ot do elte ja mislim jer i ja koristim IPTV kad sam dole i radi bez problema.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2017, 22:49 
Pripravnik
Pripravnik

Svi kanali izgledaju isto (i oni što rade i oni što ne rade). Svi imaju .ts ekstenziju kad ih otvorim u notepad-u.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2017, 22:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mastazz je napisao:
Svi kanali izgledaju isto (i oni što rade i oni što ne rade). Svi imaju .ts ekstenziju kad ih otvorim u notepad-u.

Neznam,nemogu ovako napamet dok nebi pogledao,jedino sto bi ja uradio jeste restart routera.Ako koristis bezicnu vezu probaj direkt kabal u eltin router spojiti na laptop.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2017, 23:02 
Pripravnik
Pripravnik

Probao sam sve moguće opcije koje su mi pale na pamet (pa i to), ali džaba. Jednostavno više ne znam šta da radim. Nije mi jasno kako mi neki kanali rade, a neki ne rade, a dolaze od istog servera.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2017, 23:04 
Pripravnik
Pripravnik

@ gishas Jesi primio pp od mene? Meni piše za slanje (1), pa samo da provjerim jel' trebam još nešto odraditi ili si dobio pp. Pozdrav!

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2017, 23:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mastazz je napisao:
Probao sam sve moguće opcije koje su mi pale na pamet (pa i to), ali džaba. Jednostavno više ne znam šta da radim. Nije mi jasno kako mi neki kanali rade, a neki ne rade, a dolaze od istog servera.

Ako imas mogucnost uzmi taj fajl stavi na usb pa odi kod nekoga drugoga ko ima eltin internet i probaj.Ako radi tamo onda reset eltinog modema.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2791 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 140  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]