Ne serite,i nemojte da lijete krokodilske suze ovdje bezveze...
Sto se tice osobe 1,2 i 4 tu nijedan zarez ne bih promjenio....
a sto se tice osobe brojh tri,prestanite srati...niti trebate braniti njen fizicki izgled jer je TRI PUTA ljepsa i zgodnija od vas koje je zadnjih dana ovdje "branite"
a pogotovo je ne trebate branite od mene koji je i sad volim DVADESET PUTA vise nego vi!!...da..i sad...kad kazem da me nikakav vise kontakt sa njom ne zanima!
To sto vi serete da sam ja rekao za konjastu glavu,puder,frizuru,zube i ostalo,to je upravo suprotno od onog sto sam napisao...ja sam upravo suprotno napisao....da se to desavalo,ti komentari,i da to bar 10 ljudi ovdje moze potvrditi...i da je mene upravo to nerviralo,jer ona je zaista prelijepa,i to sam shvatio kao musku pakost jer joj ne mogu prici ni na koji nacin....nisam ni ja mogao,al bar nisam lajao!!!!
Mene je samo u tom oprostajnom obracanju zanimalo cime sam ja zasluzio da prica okolo da sam manijak,da je proganjam,kad zna da to nije tacno i da nikad ni najmanji problem nije imala zbog mene...zasto ide djonom na mene,pricajuci kako je izbrisala moj broj telefona...zasto na raznoraznim temama prati moje postove i negdje provocira onim tuznim smajlicima zbog kojih me zajebavaju,negdje pise da se preseravam...negdje petnaest puta govori "bebo"..ili ljepotice...i cime sam zasluzio to....osim sto zna da joj necu odgovoriti....al ako je to razlog,nek se jebe i ona...
ponavljam,"zanimalo"...
sad me apsolutno vise ne zanima,i nije mi uopste bitno...3
a ova govanjca tipa Dzontra,koji pet godinsa cuce iza coska i komentarisu druge,a za koje ja ruznog slova ni zareza nisam napisao,njih ne bih ni komentarisao....cak nisam nikad ni prokementarisao 500 njegovih uvreda na moj racun!
popricajte malo sa tim djecakom,strah me da se ne ubije....