banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 02:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 666, 667, 668, 669, 670, 671, 672 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 01 Dec 2016, 17:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Дангубић игра 4 задње двије утакмице.Генерално, стално је он на истом мјесту, да ли на лијевој ил десној страни на углу 45, увијек може утрчати одатле, а да остали бекови попуне то мјесто. Нема то баш неке везе с акцијама.
Једино кад четворку игру, рецимо сутра, па у ситуацијама помагања стане на капицу да свког играча извуче из рекета.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2016, 23:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ама доста бре више тих академских расправа, ништа вас не контам!

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2016, 09:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Dobro 'ajmo malo o Žalgirisu... Ko ih je gledao od vas "stručnjaka" :D Evo ja nisam. Malo sam zvirnuo na meč protiv Barselone. Impresioniraju me borbenošću i energijom. Ostalo je tipično litvanski. Puno trčanja, kretnji bez lopte, nekoliko uručenja po napadu i na kraju šut. Sve zavisi od početne faze i postavljanja centralnog bloka. To su izgleda u stanju da ponove po 2-3 puta zaredom, dok ne namjeste akciju kako treba. Koristiće svaku priliku da trče. Visoki igrači su isto brzi u tranziciji idobri u šutu. Motum ima odlične cifre, a on im igra 4 kao alternativa Jankunasu, koji im je opet najbolji igrač ove sezone, a mi baš na četvorki najtanji. Ipak, ključan će biti pritisak na bekove i da im se oteža protok lopte. Dodaju se dosta, traže slobodnog igrača i mahom završavaju šutem, a promašaje kompenzuju ofanzivnim skokom.
U odbrani su solidni. Što sam vidio protiv Barse je da se svi odlično kreću i prate igrača, ali nisam nešto vidio da zatvaraju reket dobro. Čini mi se i da izbjegavaju preuzimanja koliko god mogu...
U globalu dosta liče na našu ekipu s tim da šutiraju više izvana i sa poludistance i to čim vide djelić slobodnog prostora. Treba ih usporiti, nikako ne ići u jurnjavu sa njima. Iskoristiti Kuzmića maksimalno. Mislim da je kvalitetniji od njihovih igrača pod košem. Eksploatisati Vestermana u oba pravca. Od Jovića valja tražiti da odigra nešto u napadu, poenterski.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2016, 19:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
Simonovic on fire :D

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2016, 20:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ако нас ови зелембаћи опет разбију, ранићу се.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2016, 20:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Može li iko oba slobodna da pogodi..

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2016, 20:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Куку, Дангубићу, шта уради...

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2016, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Јој од кога ми губимо.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2016, 21:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Uhvatise nam 14 skokova vise, do 4 cetvrtine smo opasni bili.
Steta.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2016, 21:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ljudi su nas nazalost ocekivano rutinirali. Ocekivao sam od Jankunasa da nas sjebe ali je iskocio Ulanovas koji nas je sahranio na niskom postu
Sto je najgore ono teze tek slijedi a mi nemamo snage. Izgubili smo nekoliko meceva nesretno a ovo ce nas bas zakopati, sad slijedi pakao gdje se pobjeda moze traziti eventualno protiv Makabija...
Kod mene nema ljutnje na vecerasnji mec. Sve je islo u tom pravcu da cemo izgubiti ljudi su najjaci tamo gdje smo mi najslabiji i to su iskoristili. Nista me nije iznerviralo osim jebenih sudija koji su katastrofa bili. Nisu odlucili pobjednika ali onoliko sviranih prekrsaja, ne sviranja koraka je za ozbiljno analizu.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2016, 21:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Porazi su se poklopili sa lošom formom Jovića, što je u neku ruku očekivano, mislim na formu.
Čestitke Žalgirisu i velikom Jasikevičujusu na pobjedi, odličan skauting Zvezde, sve do detalja dobro isplnirano.
Volters ne zna igru oranizovati, on dadne nekih poena, ali nije to to. Da se razumijemo, nije momak kriv za poraz/e.
Simonović bespotrebno dobio tehničku, faul je tad napravio. Možda prelomini detalj susreta.
Oko Simanića. Poštenije je da Radonjić kaže da ne računa na njega, i da se ne skida uopšte, nego ovako.
U jednom trenutku sam imao osjećaj da Bjelica igra sam protiv Žalgirisa.
Gudurić svaki faul, loš faul, ili 2+1, ili ga pošalje na bacanja.
Sledeće gostovanja fenerbahčeu, mogla bi suza bjelu bluzu kvasiti.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2016, 21:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ви лијепо попљувасте Дангубића, а он 16 поена данас, уз Бјелицу и Симоновића најефикаснији.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2016, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

И морам још једном да нагласим какво ТЕЛЕ је онај Кузмић, таман помислиш да је постао мало мања лопата него што је био раније, а он промаши 5 од 6 слободних бацања.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2016, 03:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Cura mi (koja inace prati KKCZ od Nelsonove prve sezone, ali onako neaktivno, zenski- 70% na mobilnom gleda nove slike necaka koga je vidjela taj dan, a ostatak prati utakmicu) rece -"Kad su oni ovako propali?"
Ja: "Nisu jos propali, ali ih ne ide, a i otisli su najbolji od prosle sezone."
Ona- "Stani, Cirbesa zamijenio djecak iz Doboja?".
Kraj price...

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2016, 08:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
malteras je napisao:
Cura mi (koja inace prati KKCZ od Nelsonove prve sezone, ali onako neaktivno,

kao i 90% navijaca zvezde :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2016, 10:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Vidim i vasi se satrase od pracenja 8)

Kuzmic je istrosen jer treneri naravno koriste sto imamo dva igraca u reketu. Bjelica je odigrao odlican mec ali je problem sto je u finisu crkao pa je birao losa rjesenja
Nejt jeste dao neke poena ali je igrao vise za sebe mada je problem sto mu je i Radonja odmakao sa petorkom u kojoj su Kuzmic te lazic

Caca u pravu si Sarunas najavljuje velike domete, ne govorim to zbog naseg meca gdje su nas rutinirali i iskaznjavali sve vec je tako uradio i protiv Bamberga a i u jos nekim mecevima je pokazao da odlicno prepoznaje situaciju
Iako su mi antipaticni zbog 1995 i jos nekih stvari svaka cast Litvancima na onome sto rade,. lijepo je vidjeti ekipu u kojoj su vecina domaci igraci i koji su slicni nama . Borbena i veoma utrenirana ekipa.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2016, 10:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja ovdje na selu imam hrvatski SportKlub...sinoc je bas bilo Golemo :lol: :lol:

Stari pakosnik Slavko Cvitkovic,naravno, navlaci za Zalgiris,kao da igra Cibona,Cedevita ili Zadar....Kaze "Zalgiris je protiv CSKA imao samo minus devet,i do kraja bio u igri,to nam daje nadu da ce i ovdje u BG dobro odigrati" :angry4: :angry4:

A onaj sto svaku utakmicu prenosi sa njim,potpuno za Zvezdu navija :lol: :lol: ...

Negdje zadnja 3-4 minuta,kad je Zvezda hvatala prikljucak,i prvo dala tricu,pa krenula u kontru tri na jedan,neki Zvezdin kosarkas sjeba nesto,zabi se u njihove visoke igrace i propade kontra 3 na 1 za potpuni egal,a ovaj sukomentator kaze "joooooj...kakva steta" :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2016, 10:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nakon Mitrovićeve povrede nam je dodatno skraćena rotacija.
Ko zna u kom bi pravcu utakmica otišla da Simon nije dobio tehničku.
Dešava se. Nama je u ovom meču presudila loša 1. četvrtina kad nam je Milaknis usuo one trojke.

Nismo mi ni prošle sezone, u ova doba, imali sjajan skor, a imali smo Cirbesa. Dobar je Kuzmić, biće još bolji.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2016, 23:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Negdje zadnja 3-4 minuta,kad je Zvezda hvatala prikljucak,i prvo dala tricu,pa krenula u kontru tri na jedan,neki Zvezdin kosarkas sjeba nesto,zabi se u njihove visoke igrace i propade kontra 3 na 1 za potpuni egal

Дангубић :angry4:

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2016, 07:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Harvester je napisao:
Citiraj:
Negdje zadnja 3-4 minuta,kad je Zvezda hvatala prikljucak,i prvo dala tricu,pa krenula u kontru tri na jedan,neki Zvezdin kosarkas sjeba nesto,zabi se u njihove visoke igrace i propade kontra 3 na 1 za potpuni egal

Дангубић :angry4:

Ђенка, ја мислим. Кад је бацио у аут.
А јебига, реално овај систем никоме посебно не одговара, па ни нама, односно, сви се сналазе. Онако је било времена да се одмориш, скаутираш, напалиш, нашиљиш орган и удри. Биће оваквих утакмица још, Богу хвала, идемо даље. Моја једина жеља је да будемо до краја ту негдје, у игри, да се игра са набојем до краја, па нешто и покуша, да публика испоштује и да се узму новци. За све остало, ту је сљедећа сезона. ;-)
Кузмић је одличан за нашу употребу и ово сад је само умор. Бјелица, шта рећи, сува спортска интелигенција, па онда све остало. Стави га на све од 1 до 5, имаш осјећај да ће нешто смислити и одрадити.
Уживајмо у овој сезони, као и у претходнима, сјетимо се свега прије неколико година. Паметном, доста.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 666, 667, 668, 669, 670, 671, 672 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]