banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 22:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 659, 660, 661, 662, 663, 664, 665 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 10 Nov 2016, 18:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Harvester je napisao:
Kako je Simonovic odigro odbranu na Lengfordu, Dzejms Harden stajl.

A sto se tice Voltersa, njegovim dolaskom ne samo da nismo dobili drugog pleja, nego smo izgubili i onog jednog sto smo imali. Uzas, uzas, uzas.

Pa bio je medju najboljima :lol:

Simonovic je pogrijesio, katastrofalno, idi mu uz tijelo, napravi faul ako nista, neka polozi unutra, imas napad za pobjedu ili sigurno nerijeseno... Jebiga, ovakve stvari kostaju i te kako. Sad cemo vjerovatno vezati seriju poraza.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 19:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Kako mi gubimo, pa jel realno ovo..

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 19:02 
Kvota kaze da jeste... :D

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 19:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Ma nema sta,imamo vrhunskog trenera,u utorak idem za Bamberg i dok je god to vnogo od strucnjaka u klubu ne idem.

Voleo bih da mi strucnjaci na forumu objasne zasto je vadio Voltersa(koji je igrao malo bolje nego nas reprezentativni plej) na 3-4 min pre kraja i ubacivao Jovica i zsto mu Luka nije igrao zadnjih par minuta?

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 19:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 19:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Eno i Bamberg izgubi, Meli promasi zadnji napad. Oni su izgubili 3 od 4 utakmice na jednu loptu a ovu sto nije na jednu, izgubili su 4 poena razlike. Izuzetno dobro ukomponovan tim. Bice bas bas tesko. Ali jebiga :)

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 20:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Sikman idi navijaj za pojedince onda nemoj za tim
nadam se da se necemo sresti u Bambergu, jer takvi mrzitelji radonje ne zasluzuju klub u Evroligi.
Nakon svega sto je on i ekipa napravio nalaze se strucnjaci koji ga proglasavaju za vnogo

Radonjin porazc je nema tu sta, napravio je tri greske ali sve ostalo je bilo odlicno. Priprema utakmice, odluke u toku sad jbg Jovic je u kanalu teskom i unistio nas je vec drugui utakmicu zaredom

Kuzmic je ponistio Artema, jbg Kit je doveden da onop pogadja, derao sam se na poslu ne samo tri ne samo tri mogao sam otkaz da dobijem kloliko sam preplasio kolege kad je pogodio

Nista nam sad slijede dvije utakmice u kojima moramo nesto da dobijemo . Bamberg je odlican timski kao i mi bice bas zeznuto nadam se da Armani nece proraditi protiv nas jer je Repesa bas los
To sto se neki loze da mozemo u TOP 8 u ovom formatu je NEREALNO. Ja sam napisao nekih osam pobjeda bi bilo skroz ok ..

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 20:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

skeva,
ne znam sta je smesno,meni bas i nije,al budi fer,pa mi odgovori,ako znas ili ako imas neko tvoje misljenje.

Osim toga voleo bih da znam zasto nije angazovan Pulen,ne pije prica da se nema para,uostalom taj izgovor o budzetu je toliko zalostan da bih zaplakao.Brate ako nemas para,onda igraj FIBA ligu sampiona,nemoj da sedis sa drustvom za stolom,ako nemas da platis pice.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 20:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pulen nije doveden jer nemamo lovu koju je on trazio. Igra on u Himkiju za odlicnu paru

Uz to je lik koji je sjebao Cedevitu u kljucnim momentima, lik je bukvalno bio u ratu sa tri kosarkasa i ne slusa nikog pa ni trenera. Sto ga Cedevita nije produzila kad je toliko dobar

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 20:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Brigate,
pusti se te demagogije,jer tvoj post bi se podveo pod rubriku "operacija uspela,pacijent umro",radonjic je sve dobro uradio,pa kako onda da od 4 poraza njemu pripisujemo tri (DDI,Bask. i sad ovaj),a nesto ne znam koje su utakmice dobijene njegovom sposobnoscu,tj. njegovim potezima.

Mislim da nema potrebe da mi pretis,jer ja niti sam nesto lose rekao,niti sam vredjao delije ili klub,a osim toga tamo sam,jer ON nije ZVEZDA i nece nikad biti,on je samo njen dobro placeni radnik,a ja imam pravo da ga kritikujem.

Gde je bio taj radonjic kad sam ja rizikovao moju glavu u Zagrebu ili Drezedenu,gde je bio on kad sam ja odvajao od usta da bih isao na utakmice,a ona je placeniji od vecine igraca!!!

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 20:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Pulen nije doveden jer nemamo lovu koju je on trazio. Igra on u Himkiju za odlicnu paru

Uz to je lik koji je sjebao Cedevitu u kljucnim momentima, lik je bukvalno bio u ratu sa tri kosarkasa i ne slusa nikog pa ni trenera. Sto ga Cedevita nije produzila kad je toliko dobar

Pa kao sto rekoh,ako nemas pare,onda se druzi sa slicnim sebi,jer miseve ne voli niko.

ah da prica o parama ne pije vodu,jer cena je bila kao i Djenka,a moras priznati je pulen ipak malo bolji igrac.

Osim toga najbolji juniori evrope Simanic i Doncic su slicnih godina,a pogledaj gde je jedan srbin u srpskom klubu,a gde je jedan stranac u spanskom klubu.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 20:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ne prijetim ti samo kazem da ne volim takve osobe u svom okruzenju. Dosta ih je u Areni koji pljuju odmah i sve i svi su pametniji od trenera.

I ja pizdim na igrace i trenera neke pogreske ali reci da u pobjedama nema Radonjinog udjela je smijesno . Zeljko Obradovic je bolji trener od Radonjica pa je i on izgubio mec i to na svom terenu od tog Uniksa. Radonjic je dobro placen haha
super time si samo otkrio koliko u sustini nemas pojma. Nas trener nije primio ni sve plate od prije dvije sezone, u prosloj smo mu kratki ostali a on je dao rijec da ce ostati i ostao je...Imam i ja mnogo kritika na njega na odluke u toku meca, ali on je najveci radnik u nasem klubu i svaki svoj dinar posteno zaradi . To sto on trpi od Covica, nekih ljudi iz okoline ne bi bas mnogi treneri uspjeli

Djenka i Pulen nisu u istom plateznom rangu jer je Pulen skuplji i to dosta . Neke druge osobine bitne za tim su na strani Carlsa i to ubjedljvio. Raspitaj se malo sto je bilo u Cedeviti kad mu je kasnila plata a ja cu ti ovdje napisati koliko smo jos duzni Dzenkinsu koji se uprkos tome vratio u Zvezdu

Nismo mi nikakvi misevi, imamo para koliko imamo i sa takvom lovom se nosimo i to dobro sa najboljima, bice jos poraza nekih vjerovatno i ubjedljivih ,ali za mene je bitno da poslije utakmice mogu reci da su igraci borili. Onda mogu da prezivim i ovakav poraz .
I kakve veze ima Drezden sa kosarkom i Radonjicem..

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 21:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Jbg sad,ajde da se manemo demagogije.

Djenka se vratio u ZVEZDU zato sto nigde drugde u Evropi ne moze da igra,on ti je nas dule,osim toga pulen je u plateznom rangu sa Djenkom,iz izvora kojim se moze verovati on je trazio 300 000,medjutim izjava da mu ne trebaju divlji igraci je u najmanju ruku smesna.Nije dobio plate,a gotovo pola miliona za stan u BG palo sa neba.Jbg Covic je ipak vazniji za klub od trenera,ako nista drugo spasao nas je kad je sve bilo gotovo,zamerim mu sto nije na pocetku sezone dao nasem coveku (Gurovic) sansu,verujem da bi bilo mnogo bolje,a verujem i da bi publika bila zadovoljnija,samim tim i brojnija na utakmicama.

Naravno da nismo misevi,ZVEZDA sa svojim navijacima je lav,medjutim potencijal treba znati iskoristiti,zasto smo izgubili Tepica i Rebica,zasto unistavamo Mitrovica,Simanica i,nadam se da gresim,Guduru,zasto Dobric ne igra vise od 20-30 sekundi.

Stranac u kosarkaskom klubu treba da bude zbog kosrkaskih kvaliteta i da u svakoj utakmici bude medju tri najbolja igraca,a ne zbog nekih drugih kvaliteta ili zbog ljubavi.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 21:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pullen 300 000 :) ne budi smijesan
Koji su to izvori moj izvor su igraci Cedevite i imao je puno vise.

Gurovic bolje rjesenje od Radonjica haha na to se mogu samo nasmijati...
Tejica smo izgubili kako da ne, to je do Radonjica eno ga u Megi kod jos jednog sjajnog trenera Milojevica sve prsti od njegovog kvaliteta
ako je ko imao strpljenja za Rebica to je Radonjic, on ima mjesto u timu jer je vrijedan ali i ima nekog jakog iza sebe.raspitaj se ko mu je tata

Simanic ne igra jer lose trenira i nicim se ne bori za mjesto. Talenat jeste ali treba da to dokaze na terenu i dobice sansuTo je izjavio Gurovic kad je bio sa FMPom u BL , kao i pomocni trener Radovic
Taj Radonjic je Guduricu dao slobodu u igri kao rijetko jer je to svojim radom zasluzio, a Luku je trpio iako je bio u kanalu.

Njegove mane su sa trenerske strane su milion puta sazvakane i svako od nas koji je pogledao barem pet meceva zvezde mogao je da ih primjeti ali sa ovim timom i budzetom radi odlican posao

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 21:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dragi brigate. Jel realno da objasnjavas. :D

I da, da ponovim, pored Beogradjani koji su govna i Zvezdasi su govna :D

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 21:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa jeste nerealno

Ispizdio sam na Radonju zbog vodjenja utakmice i sad ga jos moram braniti :)

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 21:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ljudi nisu realni. I ja pljujem Radonju, ali jbt kakve on rezultate pravi sa ovim timom i mi nismo zadovoljni. Ko nas jebe, treba se vratiti u ove prijasnje godine kada smo se borili za 4. mesto u srpskoj ligi kako bi obezbedili ucesece u ABA, za bolje i nismo... Ja ne kontam ljude sta hoce, pa nije igrica da igraci budu odmorni, skoncentrisani i precizni kada god upalis play station. Ljudi igraju ove sezone 100 utakmica, putuju sa jednog na drug kraj planete, kada oduzmes vreme putovanja, treninge i utakmice, pa ti igraci nemaju 7 dana odmora tokom sezone. Jos dodjes na utakmicu, prebiju te kao vola i neko ocekuje da sve ulazi u kos.

Ja ne znam koga su to kosarkasi navikli na velike rezultate, pa da im sada smetaju ovakvi "neuspesi", kontam da nema na forumu zivog coveka koji je ispratio neki istorijski uspeh u kosarci pa da mu ovo sadasnje stanje smeta...

Eto da mi je videti koga bi doveli za te pare koje misle da Radonjic prima i ko bi radio da mu kasni plata

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 22:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:
kontam da nema na forumu zivog coveka koji je ispratio neki istorijski uspeh u kosarci pa da mu ovo sadasnje stanje smeta...

Мени је богме још фришко оно несретно финале тадашњег Купа Кораћа из 98. кад смо добили у Верони 6 разлике и онда нас у реваншу у Београду затрпо мислим Јуцолињо или тако неки дивљак.

А Шлагер је вјероватно испратио и оснивање клуба :lol: :lol:

Шалу на страну, потпуно си у праву. Мислим, мало се одмакнеш и погледаш са дистанце и видиш да смо међу 16 најбољих европских екипа, утакмице губимо тијесно, а повремено набијемо на примјер Барселону. И имамо и даље шансе за Топ 8. Упоредити рецимо са фудбалом...

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 22:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
A sto se tice Gurovica, da je neki trener, ne bi sada vodio Vrsac u KLS koji predvode mocni Bojan Krstovic i Miljan Pavkovic :lol:

Ima za njega vremena, nek se dokaze negdje...

Nemam nista protiv da se razumijemo, ali to je bas smijesno poredjenje.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 23:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dajte ljudi, ko do sada nije shvatio nema vajde nista pisati :)

Inace, nisam napisao, ali da sam trener kao sto nisam meni bi Gudura zavrsavao svaku. Ok, veceras nije bio na nivou, ali ako ce ko promasivati neka on krlja, ko ga jebe. Medjutim Radonja voli da loptu da igracu kojem najbolje ide u tom trenutku. Logicno je to ali vise bih volio da to uvijek Gudura rjesava. No nebitno, idemo dalje, ostaje zal ali igramo se sa najvecima, sta nas briga :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 659, 660, 661, 662, 663, 664, 665 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]