banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 07:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Okt 2016, 19:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2010, 18:28
Дакле, ако некој нашој студенсткој души или двјема треба стан у Грацу, нека се јави у пп.

Ради се о двособном стану, 55м2, са кухињом, купатилом, вц-ом, терасом, подрумом и паркинг мјестом.

Стан се налази у Егенбергу, улица Бауернфедштрасе 72, супер насеље, јако сигурно, мирно, добро повезано, близу свих неопходних јавних установа. Центар неких 15 до 20 минута трамвајем, УНИ 25 минута бусом, Јоанеум 10 минута пјешке као и трговине и пошта итд. Станице за бус и трамвај су 3 и 7 минута од стана пјешке.

Цијена стана је око 600 Евра, плус струја, али то би се свакако још требало договорити директно са власником стана. Мислим да би се дало мало и кориговати још на доле. Мене је све укупно са струјом, интернетом и ТВом излазио око 680Е.

Стан није намјештен, али има уградбену кухињу и опремљено купатило. Остало би се морало обезбиједити.

Генерално, јако фин станчић, оптималан за двоје људи, мислим да више не би било ни допуштено да се смјешта.

Ако некоме треба или зна некога коме треба, нек се јави у пп, радо би га уступио неком "нашем" прије него га бацим на отворени добош. Доступан је од 1. новембра за усељење.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2016, 06:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
600 eura za stan na Egenbergu, nenamesten i rezije posebno. Svaka cast ako to izdas. Bez uvrede, samo konstatujem i secam se koliko sam ja placao i koliko su drugi placali stanove na razlicitim lokacijama po gradu. I koliko trenutno placaju.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2016, 07:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2010, 18:28
Па шта ја знам, ми смо ту били нешто јаче од годину и стварно смо презадовољни. За двоје је оптимално, имамо свој намјештај, тако да нам је било сасвим ок.

Свакако ја немам ништа са тим, ни у џеп, ни из џепа, нисам власник, али би радо фаворизовао некога ко тражи фино мјесто. Знам чега сам се све нагледао кад сам тада тражио стан, тако да ово мјесто баш топло препоручујем.

А цијене су у цијелом граду релативно повисоке за све што није подрум или поткровље јбг....од режија је само струја додатно, гријање је укључено у цијену.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]