banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 20:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1743 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 88  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Okt 2016, 20:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
shakal je napisao:
Piratskoj?

Moraćemo tri dana na odgovor sačekati...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 20:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
The_new_Statesman je napisao:
Aj Skevane iscitaj ponovo temu pa prebroj koliko sam puta rekao da narod treba izaci na glasanje da nabije i jedne i druge jer su i jedni i drugi hinjski kalkulisali do zadnje sekunde. Samo sto su ovi iz SDS.a ispali sporaci u racunanju. To je jedina razlika.

Slazem se. SDS i citav savez za promjene je ponovo podbacio jer su trebali uzeti svoj dio kolaca. Ispromovisati se i talasati kao nesto, tacnije mlatiti praznu slamu kao i Dodik. Ali podbacili su, sami su sebi krivi. Mozda nisu ocekivali da ce narod nasjesti po ko zna koji put, nisam vise ni siguran sta su htjeli.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 20:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
mi mozemo malo da modifikujemo kalendar pa da naredna godina pocne sa 9. januarom koji bi se ponavljao citav januar

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 20:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
skeva je napisao:
Aj Skevane iscitaj ponovo temu pa prebroj koliko sam puta rekao da narod treba izaci na glasanje da nabije i jedne i druge jer su i jedni i drugi hinjski kalkulisali do zadnje sekunde. Samo sto su ovi iz SDS.a ispali sporaci u racunanju. To je jedina razlika.

Slazem se. SDS i citav savez za promjene je ponovo podbacio jer su trebali uzeti svoj dio kolaca. Ispromovisati se i talasati kao nesto, tacnije mlatiti praznu slamu kao i Dodik. Ali podbacili su, sami su sebi krivi. Mozda nisu ocekivali da ce narod nasjesti po ko zna koji put, nisam vise ni siguran sta su htjeli.

Nije narod nasjeo jer nije imao na sta. Narod je htio izaci na ref. koliko sam vidio. Narod je cak i u prilicnom broju izasao i na izbore. A narod je odabrao Miline jer ako nista, zna sta moze ocekivati od njih. Dok ovi iz SDS ne znaju gdje gone.

Mislim da se birala manja steta.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 20:37 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Mile komotno moze za sledece izbore na mjesto predsjednika kandidovati konja... kad je mogao kaligula moze i on... jos jedan ovako vazan referendum pred izbore i ladno ce mu proci kandidat...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 20:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Nisam baš siguran da sam dobro ukapirao, ali čini mi se da kalif reče da nema nigdje njegovog potpisa za referendum što bi trebalo implicirati da ga ne mogu hapsiti sve i da hoće.
Ako je to tačno, i ako neko nadrlja, najebaće ovi članovi komisije, a on će se voditi ko Vojo u Hagu, huškač, al nikog nije protjero nit likvidiro :lol:

Cijenim da će kalif za predsjedništvo sebe kandidovati za 2 oktobra.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 20:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije narod nasjeo jer nije imao na sta. Narod je htio izaci na ref. koliko sam vidio. Narod je cak i u prilicnom broju izasao i na izbore. A narod je odabrao Miline jer ako nista, zna sta moze ocekivati od njih. Dok ovi iz SDS ne znaju gdje gone.

Mislim da se birala manja steta.

Nasjeo je naravno. Rijeci nije bilo o ekonomskom krahu RSa u predizbornoj kampanji. Niko im nije imao predociti do cega nas je SNSD doveo, to je opet SDS kriv. Mislim da im je to bio nekako cilj, probati prebaciti lopticu na ekonomska pitanja, ali nemaju kapacitet za tako nesto. Nisu uspjeli prepoznati krah i prije izbora i pokusati se prilagoditi i izvuci maksimum od zaludjenog naroda, naroda kome je ispran mozak i utuceno u glavu da ne moze bolje, da nema bolje od SNSDa. Politika straha od muslimana koju SNSD uspjesno sprovodi je pravi pogodak vladajuce strukture i to je jedina istina. Provjeren i ucinkovit malj koji obicnog stanovnika udara u glavu dok na kraju onako otupljen, do pola osakacen obicni covjek ne zakljuci, dobro je i ovako, moze biti samo gore, samo da nas turcin ne dira, a moze se ovako zivotariti. I taj malj ce biti ucinkovit dok se ne pojavi neka stranka koja ce imati kapacitet, hrabrost i ideju kako da obicnom covjeku pokaze da moze biti bolje.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 20:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A i stvorili su priču da je sve sem njihove pobjede kraj Republike Srpske.
Poslije njih će sve stati.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 20:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa i stalo bi jer kao sto Skeva rece, u SDS.u nisu znali sabrati ni najosnovnije dva plus dva.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 20:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E jepse tnsnsd™ načisto bi propali bez kalifa i njegovih saboraca...

al to je više štabibilokadbibilo sad je snsd pobjedio, pa nek ruka još 2 godine 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 20:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta ima jos stati? Sve je davno stalo. RS je kao i BIH su mrtve nefunkcionalne drzave koje su unistene iznutra nesposobnoscu vlasti koje su ih odvele u propast. Nema sta vise stati, sada zivotarimo dok nam daju kredite i to je to.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 20:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sto, sta ce se desiti za dvije godine? Da je u SDS.u nastupila smjena koliko prosli ponedeljak mozda bih i ja glasao sledeci put za te likove. Ovako cisto sumnjam da ce ovi palamudani sto sada kao nesto vjecaju i mjenjaju uopste biti kadri izaci na sledece izbore.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 21:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa hipotetički, ako savez za promjene pobjedi, za 2 godine očekujemo kraj RS?

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 21:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Savez za promjene ne postoji. A ovakav SDS nije u stanju upropastiti RS sve i kada bi htjeli. Zabraljali bi negdje u pola posla.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 21:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odgovori covjeku na pitanje :)
Нова Варош je napisao:
Pa hipotetički, ako savez za promjene pobjedi, za 2 godine očekujemo kraj RS?

Oni su izdajice i rade protiv RSa, tako kaze SNSD. Da li je to tacno?

A za drvije godine nista se nece desiti, zivjecemo od kredita, SNSDovci ce i dalje sisati kostanu srz Republike Srpske, mito, korupcija, nepotizam, kriminal ce biti zastupljen kao i do sada... Sve po starom, ali bitno je da nas poturice nece moci cackati, miiii cemo njima reci! :wink:

Poslednji put menjao skeva dana 11 Okt 2016, 21:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 21:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odgovorio je tnsnsd™. Do pola puta je uništio snsd, a od pola puta sds, i dobro svima.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 21:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ajte ovako... Osim sto im logo nije isti. Sta im je jos razlicito? Hipoteticki, sta ce se desiti ako SDS sutra dodje na vlast? Da li ce krenuti stranacka zaposljavanja ili nece? Da li ce uticajnija ekipa iz SNSD-a preci u SDS ili nece? I sa njima stotine, ako i ne hiljade nizerangiranih cinovnika ili se to nece prikazivati kao rast clanstva?

M?

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 21:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Tupiš igru prijatelju

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 21:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma ne tupim, samo prepricavam sta se vec desavalo :D Mozda su mladi pa se ne sjecaju.

Btw. sto se tice nepotizma i slicnih pojava, nesto se ni sadasnji SDS nije pokazao imun kada je dosao u iskusenje u SA.

Dakle, sadasnji SDS nije nista manje opasnost po RS od sadasnjeg SNSD-a. Nema tu ni p od promjene.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Не да ће пропасти Српска, него ће нам се поново скратити животни вијек за оних пар година што нам Жељка дарова.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1743 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 88  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]