banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 05:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 10:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2003, 22:23
cuj ljudi u holandiji legalizovali marihuanu, a lisa simpson je recimo pristalica jednog takvog misljenja i ti hoces da kazes da je njeno misljenje kao takvo zabranjeno na forumu, jer po tebi nije normalno...
liso ne brini nacicu ti ja jednu hitlerovu sliku kako pushi marihuanu mozda ta bude ok?:P

btw znam da sam sebicna sa ovih 5 redova sto sam zauzela sa potpisom, ali evo moja sledeca new year resolution je da skinem i potpis i avatar i skratim nick na jedno slovo ( eh kad bi kako moglo pola slova :D )

Abra-abra-cadabra
Abracadabra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 11:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Micelijus, ne kazem da je necije misljenje bitnije ili vaznije ili sta vec pa covjek pise "sharenilom"..Obicno ljudi koriste te boje da bi "podvukli" recimo frazu, smisao ili sta vec, za koju misle da je (za njih) od bitnog znacaja.

Dalje, sto se tice avatara i potpisa, zar nije svakom useru data mogucnost i sloboda izbora da oduci i sam izabere sta ce i kako ce da se zove, "Izgleda" i potpisuje.

Nisam procitala pravilnik foruma generalno....pa se odmah izvinjavam ukoliko u pravilniku o "ponasanju" (kucnom redu) na ovom forumu stoje doticne "smjernice" vezano za boju, velicinu fonta i nacinu pisanja.

toliko...

btw. jel' svaki moderator ima svoja pravila ili ste se generalno dogovorili?? Mislim da li to vazi samo za ovaj pod-forum ili i za ostale? Malo mi djeluje sve konfuzno.... :-? Jer svasta vidjeh i procitah....pa stoji i dalje....svakakvih slika i potpisa...pa su tu i dalje....ne kuzhim...elem, no hard feelings :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 12:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2005, 10:23
Javo pa nisam mislila da cim upadnem negdje odmah pravim probleme, hehe ma sala na stranu ja nevidim nista lose u tome sto si spomenuo jer volim farbati a ako nema farbanja, onda kapak ... no, to je jedino sto sam ucinila, boju promjenila prvi put kada sam dosla jer nisam znala da nema farbanja :(

Nije problem uglavnom!

Tnx

Almi :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 13:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Neka, neka... Lijepo je kad Micelijus zakljuchi da kad se nekom neshto svidja da to nije argument... Dobro, onda ja nemam argument, stavila sam sliku koja mi se svidja i namjerno da tebe nerviram...Stvarno mi nije jasno... Inache, i ovaj potpis ima veze s onim proshlim, za one koji nisu znali.... Al. dobro... Nek' ljudi imaju osnivacha Ku Klux Klana u potpisu - konkretno White Devil...
A i na muzici su dozvoljeni postovi u bojama... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 13:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2005, 12:31
A kakve su ono gljive kod Micelijusa?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 14:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
Ja mislim da bi Micelijus trebao biti Moderator na Politici, tamo bi ovakav stav i te kako dobro dosao (Digresija, ti si previse soft i liberalan :D ).

I mene zainima da li ista pravila vaze za sve Podforume ili je to up to the Moderator?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 15:44 
DELETED

Poslednji put menjao DELETED dana 20 Apr 2005, 16:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 16:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2005, 10:23
Micelijus hvala na razumjevanju i posto ovdje nisam dugo, treba mi vremena da vidim kako utijecete na mene i ja vas. Mogu reci do sada je super, licno mi se svidja ovaj forum i nadam se da cu moci osnovati neku virtualnu vezu prijateljstva i razumjevanja ovdje sa vama... ja se vec pomirila sa sudbinom da nema crtanja duge po ozbinjim podforumima ;)

Lisa_Simpson nemoj da brines, nadji ti sebi neki drugi avtar koji ti se svidja... :hello2:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 16:27 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 23:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Vi ljudi niste normalni - Micelijus ti bi trebao naci normalan zivot za sebe, okani se interneta, jer ti ocigledno pomucuje razum, a vi ostali se zabijte ako vam smeta avatar, koji uzgred budi receno uopste ne predstavlja nikakvu propagandu, a pogotovo ne ovog tipa - mislim da li je Lisa ili bilo ko ko ima taka avatar ostavila neke cijene te marihuane, ili neki licni kontakt kao "dilerka" ili slicno.
Njen avatar niti ce pomoci niti ce odmoci drogiranju ili nedrogiranju.

a evo primjera jednog avatar-a drugog clana koji je meni licno 10 puta gori od bilo kojeg do sad (a inace sam ateista), mada me 'zaboli' i za ovakvim avatarima/potpisima - jer se ne trpam nos u licne stvari drugih ljudi
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 23:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

a inace Micelijus, mnogim bi smetao tvoj Grb-avatar, jer im je prosli sistem mnogo ucinio nazao, osakatio za najblize, osakatio za dijelove tijela, te vjerovatno uticao i 'psiholoski' na mnoge... Pa opet ti se ljudi ne mijesaju, mada bi sigurno masa ustasa/cetnika na ovom forumu mogla da ti kaze koji jak argument protiv - i ti bi se kao obazirao?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2005, 00:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Ne valjaju ti pravila jer su selektivna ( BudiBogsnama, ovog gore avatara... :evil: ).

Sharm Blica je u tome sto se tu nadje svega i svacega. Skoro pa k'o dokumentarac o nama ! :lol: :wink:

Neki od nas vole farbati zbog toga sto nam je Crno-Bijela verzija loma nezanimljiva . ( eto neko se dosjetio pa nam bojice tu nakacio :D )

Al' zato nemamo avatara ! :D ( eto ti kompromisa ) :wink:

I fakat...sta ce tebi gljive u potpisu ? ( konkretno, koja vrsta gljiva je u pitanju :D )

Peace Mic :wink:

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2005, 01:13 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2005, 01:38 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2005, 06:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
E sad bas pretjerujes drug Micelijus. :D :x

Ako cemo tako, treba ukinuti nickove, avatare, ma najbolje je ukinuti i clanove ! :lol:

Zbog cega ti imas grb, gljive :D i goluba u potpisu ? Zar ne bi trebao da se od ostalih razlikujes samo po sadrzaju teksta koji napises ?

Pisem italicom jer mi se tako dopada !Uostalom, cemu ta opcija ? Da se ne bi koristila mozda ? :wink:

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2005, 07:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
Micelijus je napisao:
Japanese_rose,
To bojenje tekstova i italic-ovanje slobodno upražnjavaj na podforumima gdje moderatori to dozvoljavaju, a ovde bih te lijepo zamolio da to ne radiš, osim ako imaš neko obrazloženje zašto bi tvoji tekstovi bili italic, za razliku od svih drugih koji pišu normalno. Zašto bi se ono što ti napišeš moralo isticati na bilo koji drugi način osim sadržajem onoga što je napisano?

koji moron.. vi stvarno vise ne znate sta cete od bijesa?! :pukeright:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2005, 10:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Cuj sad ovo - "GDJE MODERATORI DOZVOLJAVAJU"?!?!?!?!

Pa ti stvarno nisi normalan Micelijuse - ovo je prvi forum na kojem u nekom njegovom dijelu (podforumu) vaze posebna pravila... Treba da se postuju generalna pravila foruma, a ne izmisljena pravila nekog opterecenog moderatora...
Mislim da bi tebe trebalo prijaviti nekom visem moderatoru iznad tebe, da vidi sta radis...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2005, 11:31 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2005, 11:39 
DELETED

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]