banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 05:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Okt 2016, 09:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Па кад једна папчина Стевандић долази у Теслић хеликоптером онда је све јасно. Шта тек рећи за Жељкицу и Драгана, они су долетали и на општинске одборе.
Премијерка је у овој кампањи више времена провела у Теслићу него за читаве претходне 4 године.
Мало ме брука, али се чак и она наказа Мајкићка брукала по фејсбуку пишући бајке о министру Богданићу. А о новцу који су уложили у куповину нема потребе ни да се прича. Исто тако пријетње и уцјене привредницима наше Општине који су махом стали уз Богданића управо из тог разлога.

И на све то дође једна овако чиста и величанствена побједа. А податак за неупућене да је на свим гласачким мјестима на Бањи Врућици побједу однио Миличевић.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2016, 10:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Čiča iz Rogače je napisao:
Schlager nije svjestan koliko nam nedostaje :D

Evo ti jedna tura da te zelja mine:

:( :( :(

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2016, 10:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Nedostaje u smislu da imamo na koga istresati gaće

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2016, 11:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jos je rano, tek se treba pokazati hoce li na celo SDS.a izbiti neko ko ce sa strankom uraditi sve ono sto se treba uraditi i sa drzavom. Odnosno, modernizovati je, edukovati je, uciniti efikasnijom i inovativnijom.

Ili ce ostati Boske.

Treca opcija je efektivno istovjetna drugoj, a to je konacni raspad.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2016, 11:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znači li to i da će se država raspasti jer i sa njom treba uraditi isto što sa SDSom kao državotvornom strankom.Nema SDSa-nema države

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2016, 11:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

SDS u BL nema ni 10%
http://www.izbori.ba/rezultati_izbora_2 ... #/9/34/0/0

U Laktašima 13.42%
http://www.izbori.ba/rezultati_izbora_2 ... #/9/11/0/0

Poslednji put menjao Čiča iz Rogače dana 03 Okt 2016, 11:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2016, 11:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ko će sada preuzeti vruć krompir?
Oni koji budu ublažavali Bosićevu krivicu, sigurno neće. Ima tu mnogo posla. Neka se ugledaju na HDZ u Hr i kako su se oporavili. Neka analiziraju :)
Ali neće biti lako. U Doboju, a vjerovatno i u BN, glasovi Bošnjaka im pomogli. Totalno im Dodik izbio nacionalnu kartu iz ruke, a i oni su sami pomogli.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2016, 11:59 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
SDS neće napraviti ozbiljan rezultat dok im predsjednik ne bude iz Banjaluke, neka jaka ličnost i za naše uslove prepoznatljiva...
Nadalje, pričali su o hapšenjima, mitu i korupciji, dvije godine kasnije nisu uradili ništa po tom pitanju, logično da slijedi kazna, a treća i najbitnija stvar, ako hoće rezultat onda moraju vratiti onaj nacionalni prefiks na prvo mjesto, nema šanse da ljudi koji sada vode stranku mogu nešto napraviti jer od njih ruke peru i Karadžić, Krajišnik i svi oni koji su stvorili SDS, zašto je to tako, to je već neka druga tema...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2016, 11:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Рекох ја да ће Вулин 2016. зајебати Вулина 2008. Колико су оно тада имали? И колико ће сада имати одборника?

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2016, 12:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
SDS neće napraviti ozbiljan rezultat dok im predsjednik ne bude iz Banjaluke, neka jaka ličnost i za naše uslove prepoznatljiva...
Nadalje, pričali su o hapšenjima, mitu i korupciji, dvije godine kasnije nisu uradili ništa po tom pitanju, logično da slijedi kazna, a treća i najbitnija stvar, ako hoće rezultat onda moraju vratiti onaj nacionalni prefiks na prvo mjesto, nema šanse da ljudi koji sada vode stranku mogu nešto napraviti jer od njih ruke peru i Karadžić, Krajišnik i svi oni koji su stvorili SDS, zašto je to tako, to je već neka druga tema...

Да се надовежем. Битно је и да имају јак бањалучки одбор. Али баш јак. Ово сада је смијурија. Невезано за Вулина, него читава екипа која се туда мува.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2016, 12:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Klajv_Biksbi je napisao:
Рекох ја да ће Вулин 2016. зајебати Вулина 2008. Колико су оно тада имали? И колико ће сада имати одборника?

I ja sam mislio da hoce, ali izgleda da nije
Tada su imali 4500 glasova, sada 7000

Ne znam kakvi su sada procentualni odnosi .. ne moze se pristupiti rezultatima sa izbora '08 na zvanicnom sajtu CIKa
Prema ovome sada, kako stvari stoje .. imace 3 odbornika ako se ne varam .. ne znam koliko su imali '08

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2016, 12:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Kada je SDS nakon rata bio jak u BL?
Taj stari kadar SDS-a je uvijek vukao na stranu Pala/Sarajeva. Ovi sada kada su pokušali malo balansirati, izgubiše istočni dio.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2016, 12:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Oni sada trebaju razmisljati, koga ce kandidovati za predsjednika RS, posto ni dragom vodji nece biti jednostavno.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2016, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21

Imas li kakvo ime na umu.....ja takvog ne vidim

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2016, 12:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Imali su jednog kojeg su moglo skolovati i njedriti da bude ozbiljan (visoki) kadar .. kao sto PDP radi sa Talicem
Umjesto toga .. napakovali su mu da je SNSD izdajnik i stavili Vulina da im nosi listu

Vulina koji je osvojio manje glasova nego Drasko Stanivukovic
Well played SDS :thumbup:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2016, 12:21 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
_Krol_ je napisao:

Imas li kakvo ime na umu.....ja takvog ne vidim

Da probaju sa Vulinom...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2016, 12:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2016, 12:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Imali su jednog kojeg su moglo skolovati i njedriti da bude ozbiljan (visoki) kadar .. kao sto PDP radi sa Talicem
Umjesto toga .. napakovali su mu da je SNSD izdajnik i stavili Vulina da im nosi listu

Vulina koji je osvojio manje glasova nego Drasko Stanivukovic
Well played SDS :thumbup:

Најтужније што БЛ није била изолован случај. У још неким мјестима су имали избор, да упростим, "старо-младо", и наравно одлучили се за "старо". А онда би се још брутално обрачунали са "пораженом" страном. Нешто као са оним веселим Ловрићем.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2016, 12:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
tacno....eliminisali su i Sasu i nemaju ni jednog jedinog kandidata juzno od bl...pa ih cudi rezultat u karanovcu...ma mrs

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2016, 12:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
Znači li to i da će se država raspasti jer i sa njom treba uraditi isto što sa SDSom kao državotvornom strankom.Nema SDSa-nema države

Odakle ti ideja da drzavu uslovaljavam SDS-om? :D

Mada ruku na srce, drustvu i drzavi cijelini bi bilo brze bolje ako bi se ovi odmah poceli transformisati. To bi u nekom ludom ritmu natjeralo i snsd da se transformise. Inaca ce da bude plakyyy za dvije godine.

Naravno, sve ovo vazi ako Boske odstupi i ako ga zamjeni odgovarajuca licnost za reformisanje stranke.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]