banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 19:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 371, 372, 373, 374, 375, 376, 377 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 23 Sep 2016, 12:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Bio je mislim najefikasniji u svom timu sa 18 poena i 5 skokova.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 13:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 13:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 20:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Dirljivo pismo Vestermana Vujoševiću

Leo Vesterman u mnogo navrata pokazivao je veliku zahvalnost Dušku Vujoševiću.

Novo pojačanje Žalgirisa u otvoreno, dirljivom pismu obratio se iskusnom strategu.

- Bio sam samo dečak pun snova o Partizanu kada sam došao u Beograd, a u međuvremenu si napravio čoveka od mene. Ostaću ti večno zahvalan za to. Godine provedene sa tobom, kod tebe, ostaće uvek urezane u moje sećanje. U Srbiji sam doživeo najlepše iskustvo u svom životu. To je jedan od razloga zbog kojeg sam i svojoj ćerki dao ime Mila. Kada dođe vreme za to pričaću joj o dve godine provedene sa tobom, o trenucima sumnje, kao i trenucima radosti. Za početak, ispričaću joj koliko sam želeo da radim pored tebe.

Još od 2010. godine i Fajnal-fora u Parizu za mene si predstavljao idealan primer trenera, poput Željka Obradovića ili Etorea Mesine. Vodio si svoju mladu ekipu majstorskom rukom, zbog čega nisam bio iznenađen kada sam konačno došao u Partizan. Prvih nedelja nisi mi govorio ništa posebna, ali svojim tako specifičnim gestovima, tvojom impozantnom pojavom, probjajućim pogledom i glasom koji je mogao da ozvuči celu dvoranu, imao si ludu harizmu.

Kada si bio besan nisi morao da držiš duge govore. Poput one večeri kada smo izgubili od Crvene zvezde sa petnaestak razlike. Pravio si krugove po svlačionici dobrih pola sata, pre nego što si udario u vrata i najavio nam naredni trening u šest ujutro. Bila je već skoro ponoć, ali smo svi ustali u pet ujutro narednog dana, radili četiri sata bez lopte, a zatim gledali još četiri sata snimke sa utakmica. Ipak, ako si bio težak, bio si uvek i pravedan.

Adaptirali smo se na tebe, ali i ti na nas. Ako smo radili užasno puno, ti si nam bio najbolji primer jer si stalno bio u dvorani. Svaku stvar koju si radio imala je smisla. Svaka odluka je bila promišljena. Misao. I najmanje uputstvo kao i najkraća reč izgovorena na konferenciji za medije.

Sećam se svoje prve utakmice pod tvojom komandom. Gubili smo petnaestak razlike na početku treće četvrtine. Tada si ušao na teren, odgurnuo sudiju uz probrane reči i naravno dobio isključenje. Od tog trenutka publika je "podivljala". Kod tebe, ne diramo ikone, a ti si jedna od njih. Sve si predvideo u toj utakmici koju smo na kraju i dobili. Kao i još mnogo drugih. Mora da si vrhunski igrač šaha, Dule, kada si stalno dva poteza ispred svih drugih.

Naravno da je bilo i teških trenutaka, ali ja se nikada nisam žalio jer sam znao zbog čega sam došao u Srbiju. Shvatao sam zašto nadgledaš da li živimo sportski, govorio si nam koliko je opasan noćni život u Beogradu. Često si nam ponavljao: "Video sam mnogo mladih igrača koji su počinjali sa čašom vina, a završavali sa flašom votke u ruci". Takođe si mi preporučio i veliki broj knjiga.

Nije ti bilo dovoljno da samo treniraš igrače, već i da ih obrazuješ. Sećam se dana kada si me pitao za mišljenje o Džofriju Lovernju, kada sam počeo da ti objašnjavam kako je dobar skakač i pokretač ekipe. Odmah si me prekinuo rekavši da te baš briga za to. Želeo si samo da znaš kakav je on čovek i kakav značaj pridaje košarci u svom životu. Zaista si opsednut košarkom.

Kada sam pročitao da je košarka jedan od tvojih najboljih lekova nisam bio iznenađen, baš kao i svi drugi koji te poznaju. Ne vidi se da bi mogao da radiš nešto drugo, ovaj sport je tvoj život. "Ekipa je kao podmornica, ako jedan napravi neku glupost svi ginemo", voleo si da nam popuješ. Tvoje izjave su nas opčinjavale, tvoja kultura nas fascinirala. Sećam se posete tvom stanu kada sam video tvoju kolekciju slika, jednu od najbogatijih u bivšoj Jugoslavili. Pričao si mi o svakoj od njih.

Ako sam ti ja mnogo dao, ti si mi to vratio stostruko. Neću nikad zaboraviti koliko si bio prisutan prilikom moje povrede ukrštenih ligamenata. Dugo si me tešio, čak i doveo nekog iscelitelja ko zna odakle. Teško ti je to palo.

Baš kao i meni naš ponovni susret u Limožu. bolest te je promenila ali i dalje imaš "nešto više". I, iako nisi mogao da radiš kao u Partizanu, bilo mi je drago da se ponovo sretnem sa tvojim metodama. Međutim, bilo mi je bolno da gledam kada sam video kako se neki igrači ne priklanjaju tvoj sistemu. Bilo je bolno što nisu cenili tvoju pravu vrednost u trenutku kada sam mogao da ti vratim bar delić onoga što si ti meni dao. Dule, želim ti sve najbolje u novoj sezoni. Ostaću tvoj prvi navijač, napisao je Leo Vesterman.

Tekst kopiran sa stranice Sportske centrale: http://www.sportskacentrala.com/?s=read ... z4L6iYkPYb

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 21:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

veceras podijelise i drugi kontigent para sa kosova,a usput smo i pobijedili lukoil

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2016, 14:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Citiraj:
A igrate sa Mornarom, odakle toliki strah... Dobijate ih realno 5-10 razlike

Koga Sutjeska deklasira, i u Mornar duva

from avangarda

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2016, 18:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Petar Rakicevic u Partizanu napokon. Presudise kosovske pare :D

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2016, 19:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

enc0re je napisao:
Petar Rakicevic u Partizanu napokon. Presudise kosovske pare :D

Cekaj, zar nismo citirali neke tekstove gdje je Covic preko stranke dao pare :lol: . Spin masinerija radi punom parom, nacisticka njemacka bi pozavidjela na medijskoj masini. :)

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2016, 19:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa vidjecemo gdje ce ostala dvojica zavrsiti. To su pustili neki lokalni valjevski mediji. Rakicevic je imao potpisan predugovor s Partizanom ali se nisam nadao da ce to igrati neku ulogu poslije svega...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2016, 19:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kakve veze ima gdje ce zavrsiti, vidis da se pustaju lazi u medije koje imaju svoj cilj. Provukla se stranka, Covic, KKCZ i pare, jasno je sta je cilj. Cista manipulacija ljudima.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2016, 20:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Skevi bi i francuska sobarica pozavidjela po naivnosti

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2016, 20:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Joj Boze

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2016, 09:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tegi je izgleda malo izletio pred rudu ovom izjavom da je Rakićević završen...

..sunce ti koja saga, kao da je LBJ...

..valjda neće završiti kao Novak..

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2016, 10:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Koliko sam čitao u jednom od tegijevih članaka, Rakićević je potpisao predugovor sa Partizanom, a pošto se Metalac raspao, permamentno postaje igrače crno belih.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2016, 12:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Metalac se raspao? Koliko znam nije, igraju KLS i svi igraci su pod ugovorom. Pretpostavljam da je placen otkup ugovora. Metalcu su trebale pare.
Sutra protiv Mornara. Pobjeda ne bi trebala doci u pitanje, Mornar je umoran, 3 utakmice u 5 dana plus put u Laktase i nazad.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2016, 12:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A Partizan putovao avionom. Ima se jbg.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2016, 12:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne razumijem poentu? Ovi su u utorak igrali utakmicu u Laktasima, dosli su busom, onda su igrali u cetvrtak u Baru i sad u subotu ce igrati. Grobar su dosli mislim jutros, odradice trening, prespavati i odigrati utakmicu. Naravnod a je svjezina na Partizanovoj strani, ne razumijem sto i ovo kontriras? Zar to nije pozitivno?

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2016, 12:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: pa šta sam ja rekao?

Nije sarkazam, stvarno su putovali avionom jbt :D

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2016, 10:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2016, 17:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
enc0re je napisao:
Slika

:lol: :lol: :lol:

:oops: :oops: :oops:

Ajd dobro, jeste da je Rakićević u Partizanu, a Kutlešić u Italiji, ali ostaje još Kočović. Ako on dođe u Zvezdu, evo unaprijed se izvinjavam.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 371, 372, 373, 374, 375, 376, 377 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]