banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 08:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4837 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202 ... 242  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Premier League
PostPoslato: 16 Sep 2016, 20:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Kakva golcina,svaka mu cast

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2016, 21:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Slika

Grujic kad je henderson dao gol

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2016, 21:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
gdje ces vaditi Matica, covjek jebena masina
ajd Oskara izvaditi, on je svakako beskorisan, jedan od najbezveznijih igraca u tim jacim klubovima

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2016, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Matic trenutno nema nikakvu ulogu u ovakvoj postavi Chelsea...

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2016, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Osim da asistira.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2016, 18:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Shaw-Smalling-Bailly-Valencia

pa ovoj odbrani bi Borac dao 3 gola

sta rade od ovog Valensije, covjek igrao desnog veznog, krilo, poluspica, i to sasvim dobro, i oni ga gurnu na beka, useru mu se u karijeru, a mogao je biti jedan od jacih u svijetu na svojoj poziciji, a i on trpi budale, mnogi bi davno odjebali to

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2016, 18:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
ne bih se bas slozio u vezi ovoga.
mancester ima 2 velika problema trenutno i 1 za nijansu manji koji su razlog za trenutno stanje.
prvi problem je runi koji "mora" da igra a to definitivno ne zasluzuje! izmisljena mu je pozicija iza napadaca, ali on je previse sirov da bi to igrao. lik je teret za ekipu i umjesto da ubace skupo placenog mikhtarijana da igra, trpe runija. ogromna greska!
drugi veliki problem je dijelom ovo sto je gio napisao! drugi stoper kojeg nemaju. baily moze biti top, ali ne moze sam. shaw je klasicni lijevi bek, valencia se dobro snalazi i na beku (za razliku od runija na poluspicu) ali dzaba sve jer odbrana je cjelina, mora da bude kompaktna. ako imas jednu slabu kariku, sve pada u vodu. to se mancesteru desavalo u onom periodu nakon stama i blanca, dok nisu sastavili odbranu nevil, vidic, rio i evra. i bili su beton 3 sezone.

i treci problem je murinjovo saranje po veznom redu. jos uvijek trazi koga da upari sa pogbom, martial ne igra ni za qrz, lingard jos uvijek nije taj....

kontam da ce na zimu da istrese jos 30ak mil na stopera, samo da skonta ko ce da bude.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2016, 22:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2011, 15:27
Pa nijedna ekipa u PL nema krštenu odbranu. Nije odbrana alibi, nisu igrači alibi. Po igračkom kadru MU bi trebao ove Watforde, Fejnorde itd derati laganini... Ovo je sad Murinjov efekat, jednostavno on kao pojava i izjave i njegov fudbal više ne piju vode. Prošle sedmice mu je Pep očitao lekciju, a ne možeš reći da oni imaju bolju ekipu a igrali su još bez Kuna. Lester je bio prvak, a od njihovih 11 igrača ni jedan ne bi imao mjesta u prvih 11 MU. Uglavnom, nije u parama jer je doveo šta je htio. Pogba se ne vidi dvije utakmice zadnje što sam ja gledao, u Juventusu je ipak on bio nekako dominantnija figura i zapaženiji na terenu.
Kad sam vidio prva 3 kola kako su uzeli, bez igre na suvi kvalitet(snagu) i pomalo sreću, mislio sam da će samo nastaviti s vremenom bolje da igraju, a nije pošteno ni krenula sezona a Žoze kao da gubi konce, kao da nema viziju prvih 11 pa eksperimentiše. Mislim da je do Murinja, i da se on neće dugo zadržati u crvenom dijelu Mančestera. Ako podbaci ovu sezonu, možda mu dadnu još jednu. Jer ako su mogli trpiti Van Gala, mogu i ovog istrpiti makar dvije.

Bio sam optimističan po pitanju Čelzija i Kontea, jedva sam čekao utakmicu sa Liverpulom jer je to pravi test bio i podbacili su najstrašnije, u svakom pogledu. Takičko, tehničko i motivacionom pogledu. U prvom poluvremenu nisu imali odgovor na Klopov visoki presing, iako zna da će to raditi i da to uvijek radi, on je krenuo sa istom formacijom i ekipom i zato je bio satran u prvih 45 minuta. Hazard i Willian su bili odsječeni od ostatka ekipe, Costa u napadu okružen bar trojicom. Ostavljeno je više prostora Kanteu i Matiću da kreiraju napade, a to ipak nije njihov posao. Pokušavali su odigrati nešto po strani i sa Hazardom i sa Wilianom, ali su oni to lako rješavali tako da su krila udvajali i zatvarali stranu koje ova dvojica više koriste, a to je da idu unutra(cuts inside), puštali su ih da idu uz liniju a to su puno manje opasniji i ako i centriraju lako su to rješavali jer su unutra samo Costa i Oscar, a ni jednom igra glavom nije jača strana. Morao je to znati Konte, pa bilo je očigledno jer su ih tako dobili i prošle godine. Morao je početi sa Cescom, koji ipak može povezati redove ili dati dugu loptu kojom se razbija presing. Možda čak i početi sa dva špica pa izvršiti veći pritisak na odbranu Liverpula, da ostatak ekipe ne može izlaziti tako visoko gore. Doduše, nije ni Liverpul dao golove iz nekih izigranih akcija, prvi je bio ogromna greška odbrane, a drugi velemajstorski. Međutim, vidjelo se na terenu da je Liverpul bolja ekipa u tih 45 minuta, a s druge strane Čelzi nije stvorio ni jednu šansu, a do ovog kola su imali najviše pokušaja na protivnički gol.
U drugom poluvremenu se Klop svjesno počeo braniti, jer 2:0 vodstvo na SB nije malo. A niko ne može igrati presing čitavu utakmicu, i kontrolisali su utakmicu čak i nakon primljenog gola. Jer nastavilo se isto, samo ovoga puta Matić je iskoristio to što ima više prostora i probio je i asistirao. Ono što me još zabrinjava kod Kontea su izmjene, svaku utakmicu do sada prvu izmjenu vrši u 80 minuti, na ovoj je izvršio 3 odjednom. Meni to nikako nije jasno, ako gubiš 2:0 i za prvih 45 minuta nisi stvorio šansu, moraš uvidjeti da nešto ne štima, a on ne radi ništa i ništa se ne mjenja ni poslije poluvremena. Logičnije mi je zamjeniti 3 igrača na poluvremenu, nego 10 minuta prije kraja. Šta očekuješ, da ćeš svaku utakmicu okrenuti u zadnjih 10 minuta?

Zasad City bez problema maršira prema tituli, ostale ekipe su već na početku imale i uspone i padove i ako se ovako nastavi možda borba za titulu i neće biti tako zanimljiva kao što se mislilo u početku...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2016, 22:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
zdero je napisao:
Ono što me još zabrinjava kod Kontea su izmjene, svaku utakmicu do sada prvu izmjenu vrši u 80 minuti, na ovoj je izvršio 3 odjednom

Ovo je mene izluđivalo 3 godine i navikni se jer je tvrdoglav k'o mazga i uvijek to radi. A tad najčešće bude kasno, osim ako ne uvodiš Solskjaera

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2016, 16:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ojUx3AG8wZA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2016, 20:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Za sada samo mi Guardiola iskace iz one najave da ce njemu ic tesko....gaze pred sobom, vidjecemo sta ce bit kad udju malo u guzvu sa utakmicama i krenu problemi....

Conte me uopste nije impresionirao, cak stavise, razocarao me...rekao sam da plavima treba remont, pogotovo nazad, Ivanovic i Terry su prestari, Cahil nikada nije ni bio dovoljno dobar, doveli su sada Luiza i tu se vidi neki napredak ali daleko je to od cvrste odbrane...jos kad na to dodaju igru sa Kanteom i Maticem koji prilaze blizu odbrani da skupe prostor dogadja se sveopsta katastrofa...naprijed jedino imaju solidna rijesenja, Willian, Costa, Hazard izgledaju poprilicno dobro ali moraju ostali to da isprate...bilo koja ekipa koja im otme barem na 5 minuta posjed na sredini stvorice im ogromne neprilike, jedini nacin njima da igraju je da puno drze loptu naprijed i izguraju protivnika nekim malo visim presingom jer samo u tom slucaju odbrana nece trpit i za svaku akciju protivnika imat ce koliko toliko poslozene igrace kako treba...

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2016, 21:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako Klopp lijepo uteže... Da je njima smao jednom ući u LŠ i eto ih na zelenoj grani.

Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 19:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

http://talksport.com/football/transfer- ... g-boss?p=0

interesantno :D arsen u top 5 :D

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 20:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2011, 15:27
Haha, gleda li iko komediju na Areni 1? Ljudi kad god pređu centar dadnu gol. Odbrana Čelzija na nivou Tekstilca.

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 20:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I ja tebi.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2016, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
vlakanje je napisao:
http://talksport.com/football/transfer-news-top-20-football-managers-ranked-all-time-transfer-spend-biggest-spending-boss?p=0

interesantno :D arsen u top 5 :D

Листа је сјајна, и пружа минуциозан увид у то ко је колико на појачања дао.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2016, 17:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

parovi liga kupa (ili kako ga vec sad zovu :) )

West Ham v Chelsea

Manchester United v Manchester City

Arsenal v Reading

Liverpool v Tottenham

Bristol City v Hull City

Leeds United v Norwich City

Newcastle United v Preston North End

Southampton v Sunderland

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 13:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[video]http://www.facebook.com/engleskifudbal/videos/1123092497785083/[/video]

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2016, 19:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
:lol: :lol: :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2016, 13:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

vec 3-0, bez runija :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4837 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202 ... 242  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]