banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 21:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 229  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Avg 2016, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Idi na ikonu Updater i onda u desnom gornjem ćošku klikneš na one 3 tačkice i tu klikni na Download Update.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2016, 23:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
ja dobio neki dan na Redmi 1S TD. lijep je ali ima sitnih problema

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2016, 09:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
sava84 je napisao:
Jesam ja na Redmi Note 3 Pro dev romu jos u julu odradio update. Fino radi, estetski dosta ljepsi, baterija otprilike isto traje. Brz je, ne laguje, gps dobar. Ubacivao sam i CM13 jer je otkljucan bootloader, ali sam se na kraju vratio na MIUI. Na CM me po nekad zeza bluetooth. Jedino xiaomi.eu rom nisam probao, svaki put nakon flashanja mi zakljuca bootloader i dobijem bootloop, pa sam odustao od njega.

Koji si CM13 ubacivao? Odavde zvanični ?
Ja čekam Redmi Note 3 Pro, pa mu planiram ubaciti CM13 ako se ne mognem naviknuti na MIUI...na CM sam već godinama i on mi je potaman, pa biram samo telefone za koje postoji zvanični CM...

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2016, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
ssaassaa je napisao:
Idi na ikonu Updater i onda u desnom gornjem ćošku klikneš na one 3 tačkice i tu klikni na Download Update.

neće meni to, ko zna koju verziju ja imam

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2016, 13:54 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Maj 2008, 13:23
despot777 je napisao:
sava84 je napisao:
Jesam ja na Redmi Note 3 Pro dev romu jos u julu odradio update. Fino radi, estetski dosta ljepsi, baterija otprilike isto traje. Brz je, ne laguje, gps dobar. Ubacivao sam i CM13 jer je otkljucan bootloader, ali sam se na kraju vratio na MIUI. Na CM me po nekad zeza bluetooth. Jedino xiaomi.eu rom nisam probao, svaki put nakon flashanja mi zakljuca bootloader i dobijem bootloop, pa sam odustao od njega.

Ja čekam Redmi Note 3 Pro, pa mu planiram ubaciti CM13 ako se ne mognem naviknuti na MIUI...na CM sam već godinama i on mi je potaman, pa biram samo telefone za koje postoji zvanični CM...

Nisam zvanicni probao vec od santosh-a, guglaj cm13 santosh redmi note 3 pro, zeza me ovdje kacenje linkova. Imas veliku temu na xda forumu. Radio je ok, samo me malo bluetooth zezao, resetuje mi stalno konekciju sa nekakvom narukvicom sto sam je nabavio. Miui radi odlicno

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2016, 13:54 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Maj 2008, 13:23
despot777 je napisao:
sava84 je napisao:

Nisam zvanicni probao vec od santosh-a, guglaj cm13 santosh redmi note 3 pro, zeza me ovdje kacenje linkova. Imas veliku temu na xda forumu. Radio je ok, samo me malo bluetooth zezao, resetuje mi stalno konekciju sa nekakvom narukvicom sto sam je nabavio. Miui radi odlicno

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2016, 22:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
dtkbl je napisao:
ssaassaa je napisao:

neće meni to, ko zna koju verziju ja imam

Skineš MiPCSuite, uđeš u RecoveryMode i onda će ti MiPCSuite prepoznati da ima update, inače neće na upaljen telefon jer prodavci često stave svoj ROM da bi bio više jezički.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2016, 07:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
Ažuran je Xiaomi sa softverom i drži do svih modela. Kad sam kupio redmi note došao je sa MIUI 5, sad vrti MIUI8 iako četvrta generacija im izlazi istog modela...i kao što neko reče napravili su prvi Redmi Note odličan da nema potrebe mijenjati ga.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2016, 20:49 
Veteran
Veteran

A da li su ti ikako ažurirali verziju Androida? Pravo mi glupo ovo što su uradili na Redmi Note 3. Ostao Android 5.0.2 a MUI8, pa jebemu kad ste već pravili novi MUI zar nije bilo logično da se uzme posljednji Android.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2016, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Meni je ovaj MUI8 odlican, mislim da je baterija još bolja na njemu . Takodje je dobra i opcija dual aplikacija gdje ko koristi 2 kartice može na obe imati viber.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2016, 21:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Apr 2010, 16:00
mara- je napisao:
A da li su ti ikako ažurirali verziju Androida? Pravo mi glupo ovo što su uradili na Redmi Note 3. Ostao Android 5.0.2 a MUI8, pa jebemu kad ste već pravili novi MUI zar nije bilo logično da se uzme posljednji Android.

Note:
MIUI 8 China Developer ROM 6.9.1 for Redmi Note 3 Qualcomm suspended due to issues caused by Android 6.0 version upgrade.

Biće uskoro...

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2016, 21:35 
Veteran
Veteran

To mi je od buraza telefon, MTK je izdanje.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2016, 19:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
http://www.to2c.com/lenovo-vibe-shot-z90-7.html

Aj neko pametan nek' mi kaze jel' ovo za nase mreze? Negdje iskopao da je z90-3 za Kineze, a z90-7 za ovde, al' opet me strah naruciti.

http://m.everbuying.net/product1091803.html

A odavde sam vec narucio i stigao mi je danas, sve fercera bez problema. Ali ima jedan problem oko kupovine - izgleda da je ovo neka akcijska ponuda, i po korisniku se moze samo jednom poruciti (?!?!), na sta me i upozorava prilikom placanja pa mi na kraju blokira sve.

Zene me spopale, svrsavaju na telefon i kameru :)

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2016, 19:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56
Piše da podržava sve naše 2G i 3G frekvencije.
Ali na oba linka je ista verzija, pošto kažeš da radi taj koji je došao onda će i ovaj sa prvog linka.

Bajaga i Instruktori - Strah od vozova, 1986.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2016, 08:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Narucio, pa sta bude :)

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2016, 22:33 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Sep 2015, 11:10
Narucio sam Elephone p9000 sa everbuyinga jer je cijena povoljnija od svih sajtova ( 189 dolara) pa posto sam prosao dobro uzmem i ova dodatna osiguranja i fast shipping pa je izaslo oko 230 usd. Sad me interesuje da li je neko od vas koristio everbuying i kakva su iskustva i za koliko dana mogu ocekivati svoj telefon.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2016, 08:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ima li neko neku preporuku za telefon sa 3 sima. Drugar me moli da mu naručim pa da vidim jel neko od vas uzimao takav telefon.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2016, 08:45 
jedan sim za zenu, drugi za ljubavnicu i treci sluzbeni?

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2016, 08:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne znam nisam ga pitao :lol: meni je dovoljan ovaj Xiaomi Redmi Note 3 pro dual sim

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2016, 12:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Apr 2010, 16:00
sylvx je napisao:
Narucio sam Elephone p9000 sa everbuyinga jer je cijena povoljnija od svih sajtova ( 189 dolara) pa posto sam prosao dobro uzmem i ova dodatna osiguranja i fast shipping pa je izaslo oko 230 usd. Sad me interesuje da li je neko od vas koristio everbuying i kakva su iskustva i za koliko dana mogu ocekivati svoj telefon.

Elephone, sjajan izbor!
Ako je taj ''fast shipping'' ono što mislim da jeste - DHL, Fedex i ekipa, očekuj da će brzo stići i da će te oderati za carinske troškove, posredovanje itd. Nekih 180KM po mojoj slobodnoj procjeni.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 229  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]