дринин вук je napisao:
https://www.youtube.com/watch?v=csFqkXYnvd8
Ehh Drinin tebe bi stvarno trebalo prevaspitat ko da si Himlerov djak tako psiholoski djelujes i gusis sa ovim klipovima.
Stvarno ne volim komentarisati politicare udjes u sivilo i zelatin u sandalama a trebaju ti ribarske cizme...
Rece neko odje da mi je rijecnik neotesanog kafanskog kabadahije ...pa eto nekako najverovatnije ide takav narativ uz ovakve likove poput Bakira i ekipe.
Ja mogu tu Bakirovu viziju da sebi predstavim u potpunosti.
I bez zalazenju u teoriju anlitike licnosti, bez nekog posebnog profilisanja i uz povrsnu politicku personifikaciju i poistovjecivanje dolazi se do neoborivih zakljucaka.
Bakir Izetbegovic "govori istinu on ne laze" sto se tice Srpskog naroda tj. kako ga on vidi.
On stvarno tako vidi.
On stvarno ne moze objektivno i realno zamislit da postoji mogucnost pa i teoretska da Srpski narod samostalno mirno, demokratski izrazi svoju volju o svojoj sudbini.
Bakir i ekipa ne moze da zamisli da postoji nacin ili bilo koja opcija da se takvo nesto desi.
Nikakvim putem.
Ni mirnim ni ne mirnim to nedolazi u obzir.
On to nije mogao zamislit u proslosti pa kako ocekivat da moze sad ili da ce to moci u buducnosti.
I zasto se uopste ovakvi klipovi pustaju i to ponavlja pa ponavlja pa ponavlja??!!
Je li to Rozenberg - Gebelsova stara mantra: "Sto puta ponovljena laz postaje istina."
Ja kad naletim na ovakav klip to zacepi usi ko da si zaronio na 6 metara.
Poslje moram da izadjem na balkon na vjetar pa stojim tako i pustimo da vjetar duva kroz glavu (nema prepreka). Tako prvi, drugi, tek treci dan se malo usi prociste.
Drinin najavi rekao sam prije par dana kad je nesto ovakvo i slicno da se pripremim.