banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 22:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1743 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 88  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Avg 2016, 16:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Brale001 je napisao:

Drinin ne mislim se upustat ovdje u pro i kon, onako nevezano direketno za temu ali...procita ovo tvoje , samo par rijeci.

RS nije "Zasluga"!

Nije RS bronzana medalja pa ju je narod osvajao i konacno osvojio - zasluzio. A eto da je narod bio malo bolji (pametnij) mogao je i srebro ili cak zlato osvoji tj zasluzit!
Ovaj narod je bio kaznje najvecom nepravdom i zlom koje moze da zadesi jedan narod.
Rat.
Ratom kojeg nije poceo, rat koji ovaj narod nije htio, rat koji mu je bio nametnu i kojeg je skupo platio.

Btw, taj "Dream team" iz nocni mora kojeg ti imenujes "Lopinasi" pretpostavljam da mislis na vodjstvo su dosli iz ovog naroda.

Brale, nemoj da se gadis na komsije, bracu, kumove i slicne (ne mislim tu konkretno i licno).
Ne mistificiraj taj "prvi razred" u nasem vozu odje. Nisu to ljudi nametnuti i ubaceni iz Tunguzije.

Kazes kako ovi lopinasi oce "djelic zasluge zvane RS".
Ta ekipa koju ti spominjes ne trazi "zasluge" ne interesuje njih to niti je ih kad interesovalo.
Ma jok.
To o bananama, RS i "zaslugama",priznanjima, ordenjima to je za tebe i mene da se lozimo , a ovi ehh... oni koriste drugo gorivo . :D

Pozdrav.

Све си у праву. Погрешан израз. Углавном, слажемо се.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2016, 17:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
дринин вук je napisao:
Не желим никога бранити. Размислите зашто ће се овај пут (највјероватније) одржати. Неко је дао миг. Тај неко није из БиХ. Ништа се не дешава случајно. Овај референдум није заслуга ни Додика ни Босића. Кроз тога и не треба посматрати. Звати кћерку, унуку, стрину, ујку из Милосаваца, ванбрачног сина и љубавницу из Тишине да изађу и заокруже. За Републику Српску. После тога можемо причати ко је црвени ко је СДС... Ово је почетак. Немојмо допустити да нас убију спиновима...

Ти, са силном пичетином што те прогања, има да одрадиш лавовски посао за срБство.

ssaassaa je napisao:

Зар си сумњао у подјелу улога?

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2016, 17:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ne zna se kome ovo bolje sjeda, Bakiru ili Miletu. Skrenuti paznju sa ekonomskih pitanja, isprepadati ljude, malo podici inat i dobiti jos 4 godine mandata. Kontam da su to njih dvojica zajedno smislili.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2016, 17:39 
Upravo tako.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2016, 17:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Сарађују као Чави и Инијеста.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2016, 17:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Ne zna se kome ovo bolje sjeda, Bakiru ili Miletu. Skrenuti paznju sa ekonomskih pitanja, isprepadati ljude, malo podici inat i dobiti jos 4 godine mandata. Kontam da su to njih dvojica zajedno smislili.

Нажалост социјално-економска слика неће добити ништа и без 12 референдума. Суноврат живи.
Пратећи политичку ситуацију у РС, резонујем и увиђам, опозиције и онако више нема. Изгубила се.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2016, 17:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Овај референдум толико година касни да је његово одржавање просто беспотребно. Да не причам о томе да се овде годинама чека један други референдум са сасвим другим много битнијим питањем. Овај дође као питање да ли се осјећаш и да ли јеси Србин. Иако је ово узалуд бачен новац и бацање народу прашине у очи ипак треба изаћи на њега само да се душмани не би наслађивали. А онима који на овакав начин желе да прикупе који политички поен упућујем поруку коју је Војвода послао хашком трибуналу.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2016, 17:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa raferendum je tacno na vrijeme. Dodik vise nista nema da ponudi narodu osim cemera i jadi. Ovo je jedan od poslednjih aduta.
Mislim, da je neki drugi cilj u pitanju osim politickih poena odrzao bi se jos prosle godine.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2016, 17:59 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
[quote="Pfc88"Иако је ово узалуд бачен новац и бацање народу прашине у очи ипак треба изаћи на њега само да се душмани не би наслађивали. А онима који на овакав начин желе да прикупе који политички поен упућујем поруку коју је Војвода послао хашком трибуналу.[/quote]
+1

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2016, 18:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Pa raferendum je tacno na vrijeme. Dodik vise nista nema da ponudi narodu osim cemera i jadi. Ovo je jedan od poslednjih aduta.
Mislim, da je neki drugi cilj u pitanju osim politickih poena odrzao bi se jos prosle godine.

Горе по тај народ што нажалост нема алтернативу жељну да ради у интересу истог. Нек ми зока одмах обрише пост, ако уочи да пропагандишем, али пратећи мало припремне пред локалне, ДОДИК је разбио опозиционе блокове, нарочито на Истоку. Јбт ладно немаш опозицију која то јесте тамо гдје СНСД на власти. Тако да је он и поред сопственог бахаћења, промашаја и магле, ипак урадио важну ствар да узме локал, односно прође боље него прошли пут. А додамо ли томе сјајан учинак Драгана Мектића у Сарајеву, некако се намеће.

Ја желим вјеровати да је овај референдум миг странаца и Руса. Први корак. А наравно да у нашим главама неће промијенити мишљење о 9. јануару, као што није ни она наметнута политички конструисана одлука суда.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2016, 18:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Ma samo naprijed, pomoce Bakir i Trinesta Skandinavska da se narod digne i slozi za ovo bitno pitanje. Ne sumnjam ni dvije sekunde da nece, sve su to volovi u dvajes deka isti ko i vi. Ako smo za ista sposobni, to je inat i izazivanje inata.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2016, 18:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koji "vi"?

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2016, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Aha , aha ,aha
Da ,da , da tako ide ona pjesma ......

Vise manje u pravu ste svi ili gotovo svi glede referenduma......
Prvo je bio prenos nadleznosti,pa priznavanje na silu ratnog zlocina u
Srebrenici,pa ukini VRS ,pa ovo pa ono ......i nije dosta i izgleda nikad nece biti dosta da bi musle bile zadovoljne.......
Zato zelim da referendum uspije dosta je bilo povlacenja nema dalje

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2016, 19:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Nije sporan uspjeh referenduma ni da li treba da se održi već motiv Kasnije će opet Dodikova priča biti kako je on zaštitnik Srpske i kako nam je omogućio referendum. Doduše referendum ne bi ni trebalo održavati da sa druge strane ne vladaju slične budale kojima motiv nije problematičan 9. januar i zaštita nacionalnog vitalnog interesa nego zaštita sopstvenog vitalnog interesa. .

A potpuno sam saglasan sa Pfc88, izaći na referendum čisto iz inata. Neopisivo mi je drago što ću taj dan biti u BL.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2016, 20:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

А шта би био успјех референдума и какве су консеквенце истог? Хипотетички, излазност 70% и "за" је заокружило 90%. Шта то доноси у пракси?

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2016, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam pod "uspjeh" mislio na procenat koji će da zaokruži "da", a vjerujem da je i motoželjo mislio na isto. Neke realne dobiti nema.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2016, 20:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Па добро, биће 90%, никакво чудо. Видиш, и по овој теми, да сви, изашли или не, имамо исто мишљење о самом празнику. Али шта с тим? Да ли ће суд поништити одлуку? Да ли Српска може игнорисати одлуку? Ако може, па може и без ове представе.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2016, 20:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Naravno da može. Mogli smo mi slaviti taj 9. januar ne obazirući se na FBiH ili bilo koga drugog.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2016, 20:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Чему онда референдум?

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2016, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kao što rekoh, motivi su čisto lični, a i može nam se. Ne kažem da nije moglo bez referenduma ali kad je već tu de da ih i službeno odjebemo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1743 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 88  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]