banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 11:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 430, 431, 432, 433, 434, 435, 436 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Avg 2016, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
А сад ево мало статистике која ће вас изненадити (?)
Наши најбољи скакачи су Никола Јокић, Владимир Штимац и СТЕФАН ЈОВИЋ са по пет скокова по утакмици.
Најбољи асистенти су Стефан Марковић, Немања Недовић и Мирослав Радуљица (!) са три асистенције по утакмици.
Никола Калинић у досадашње двије утакмице провео је на терену укупно 33 минуте. Укупно нула поена, шут из игре: 0-3.
Најбољи +/- индекс има Симоновић (није чудо, пошто није играо на другој утакмици), са +19. Послије њега Бирчевић са +9.
Теодосић на прве двије утакмице има једнак број скокова и асистенција - по пет. Довољно да покрије укупно 9 изгубљених лопти.
Мирослав Радуљица на прве двије утакмице има више асистенција него скокова.
Најбољи проценат шута има Стефан Бирчевић - 100% и из игре и са слободних бацања.
Марковић и Јовић провели су у игри укупно 67 минута, њихов шут из игре је 3-13. Поређења ради, Богдан Богдановић са 56 одиграних минута има 13-26.
У тимским статистикама нема ништа спектакуларно - у проценту шута за 2 смо солидни, у слободним бацањима такође (захваљујући првенствено Мирославу Радуљици, који има 88%), а тројке су нам 28.2, што нас чини бољим од Хрватске, Кине, Венецуеле, Нигерије и Бразила.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 12:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Kakve kalkulacije? Igras za bolju poziciju i gotovo sigurno polufinale, nema tu kalklulacija. Istukli su nas kao picke, mi se povukli, i to je to. Ispali smo zene i tu je kraj, Idemo dalje.

Imamo problem u skoku, imamo problem kad protivnik igra muski, to su dvije glavne boljke. Nadam se da cemo mentalnu barijeru zvanu "kukavicluk" nekako preci i da cemo pokazati zube u cetvrtfinalu.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 12:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Na koga je trenutno najizglednije da idemo? (Znam da je rano još)

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 12:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Spanija ili Argentina mozda, Litvanija treca opcija. Ne vjerujem da hrvati mogu do prvog ilid rugog mjesta.... Znace se veceras mnogo vise.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Значи Хрвати или Бразил.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 12:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Radije bi kroasane, nego domaćine... Ionako nas sudije mrze od doba prije nastanka Amerike, protiv Brazila bi nas dotukli totalno...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 12:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Klajv_Biksbi je napisao:
Значи Хрвати или Бразил.

:lol:

Pa dobro, ako Brazilci dobiju sve do kraja ukljucujuci i Spaniju onda da. Ako Hrvati dobiju Brazilce i Argentince onda mogu i oni da nam zapadnu.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 13:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Кладим се да ће Шпанци на неки опскуран начин завршити трећи и у четвртфиналу размонтирати Аустралију.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
Stari su to vuci, onaj ko ne vidi da se 2014 kalkulisalo u grupi, onda povrsno gleda kosarku. Smijesno izgleda rekacija Teodosica na kraju, kada njima doda loptu, to ti sve govori.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 13:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Teoretski Španija je tu najteža, mada mi ako ne popravimo igru, a hoćemo može nas i Nigerija deportovati.

Ja sam mišljenja da idemo po medalju, a neću se razočarati da ispadnemo u 1/4, samo da ne bude od hrvata :D

Paradoksalno, juče izgubismo 15 razlike, samo da je igrao Bjelica dobili bi isto toliko.

Upravu je skeva, izbatinjali nas, a nismo vraćali, a usput ovi kamenjari Jović, Marković i Kalinić nisu ništa u odbrani odigrali.
Juče je po meni uz Raduleta, Nedović najbolje odigrao, on može trčati sa svima. Vijeli ste juče koliko on moćno djeluje u odnosu na Jovića i Markovića napadački.

Idemo dobiti Kineze prije svega, a što da ne i francuze, opet ponavaljam, ako nas ameri izjebu u eventualnom polufinalu, to bi bilo gospodski, ispao si od najjačih, niko ne bi ništa zamjerao.
Taman imamo polufinale, da uvježbamo fore i fazone za utakmicu za 3. mjesto.

Po prvi put imam zamjerke na selektora, morao je Simonović koji minut uzeti, on bar može šut pogoditi, mada zna počesto biti u bezmudaš™ modu, ali opasnije je svakako od Kalinića. I moramo imati neku uravnoteženu petorku, tipa Jović, Teo, Kalinić-Birčević-Radule, i Marković-Nedović-Bogdanović-Mačvan-Jokić, koja može nešto odbraniti i nešto dati.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 13:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E juce bi nam Branko Lazic dobro dosao. On bi znao sta ce sa Delavedovom :D

Upravu si caca, treba ici na pobjedu pa u polufinalu se pobiti sa amerima i onda uzeti bronzu.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 13:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Isto tako Francuzi i Spanci tempiraju formu kada krene ispad faza, zato su prosle godine Spanci umalo ispali u grupi. Dok smo mi promijenili taktiku, pa smo prosle god derali u grupi, a kasnije fali gorivena za zavrsnicu. Na kraju kakva razlika biti 1 ili 4, ides na kroasane, Litvance, Brazil, Argentinu, sve u pet deka, sem Spanaca naravno. Najbolje bi bilo da je k'o vaterpolo pa da ides direkt u polufinale, onda kada izgubis jednu u grupi odmah se ceses po glavi.

Poslednji put menjao gishas dana 09 Avg 2016, 13:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 13:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Španci oduvijek poslabo igraju grupu, i onda se zaholcaju, ali na jednu utakmicu ništa ti nije garant. Hipotetički, može se desiti da Stefan Marković, Rubio, Želabal il tako neki igrači iz prikrajjka dadnu 20 poena, onda sigurno dobijaš utakmicu.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 13:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Upravo to, male su razlike u reprezentacijama (bez usa), tako da ti pozicija ne daje mnogo, k'o sto bi trebalo. Zato se i tempira da tvoji igraci eksplodiraju, a ne protivnicki. K'o Kalinic kod nas 2014, za ne prepoznati.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 14:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
skeva je napisao:

Prvi put da se slažem s tobom u vezi navedene individue :D Bar bi uzvaćao batine.

Nemamo mi defanzivca koji će zaustaviti onako brzog Millsa. Možda ni Delavedovu. A tek u odbrani je zvijer. Jbg, Curry ga je istrenirao :D

Sa Bjelicom bi ih, bez obzira, dobili 7 od 10 utakmica.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 14:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Španci oduvijek poslabo igraju grupu, i onda se zaholcaju, ali na jednu utakmicu ništa ti nije garant. Hipotetički, može se desiti da Stefan Marković, Rubio, Želabal il tako neki igrači iz prikrajjka dadnu 20 poena, onda sigurno dobijaš utakmicu.

Све у реду, али не могу Марковић и Рубио дати 20, да га јебеш.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 14:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

enc0re je napisao:
skeva je napisao:

Prvi put da se slažem s tobom u vezi navedene individue :D Bar bi uzvaćao batine.

Nemamo mi defanzivca koji će zaustaviti onako brzog Millsa. Možda ni Delavedovu. A tek u odbrani je zvijer. Jbg, Curry ga je istrenirao :D

Sa Bjelicom bi ih, bez obzira, dobili 7 od 10 utakmica.

Зар не би Марковић требао да школа противничке окопрчне бекове? Каква је његова тренутна функција? За који дио игре је он користан?

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Markovic i nekako....al Rubio bas nikako...ja ne kontam na osnovu cega je taj lik na terenu u toj spaniji....

Markovic igra pritisak na loptu i krade...medjutim losa je pretpostavka da ce se on tuc kao sto to rade kenguri....on igra jaku odbranu al ne tuce protivnika...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 14:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Njegova funkcija je da pokuša u tome. Patty Mills nije Kruno Simon i Roko Ukić :D

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 14:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nadoce to sve kada treba, Rubio ti je najbolji defanzivac u Spaniji, zato kazem ne treba uzimati zdravo za gotovo grupnu fazu, skrivaju se aduti za bitnije utakmice.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 430, 431, 432, 433, 434, 435, 436 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]