banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 19:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9948 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254 ... 498  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Avg 2016, 22:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
Neki_to_vole_vruce je napisao:
Joj priče i sranja. Samsung HTC i LG popisaju sve kineze i indijske krseve. Ne znam o čemu pričate vi pojedinci. Pa romovi na tim telefonima rade ko da su deca pravila u osnovnoj školi. Napacen smo narod do zla boga.
Šta mene briga hoće li neki bagovit Kinez napravljen da samo uzima testove pobediti s7???
Imam HTC m9, telefon radi poput iPhone a. Nema problema stekanja drkanja. Baterija drži cijeli dan. Koristi se solidno i 3g upaljen stalno. Šta mi treba više? Da nabijam statistiku?

Ko proizvodi HTC, svabe?

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2016, 22:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
800 je napisao:
Meni lik nudi za 770km s6 edge, opasno mi se sviđa. A pojavilo se neko green emerald izdanje, mada mi je ljepši onaj blue topaz, ali nije edge. Ili da se bacim i ja na kineze? Savjet?

Puno ti je to za telefon. Uzmi LG G3 ili G4, super su, a jeftiniji za jedno 200KM. A mozes i neki dobar htc ili malo jeftiniji samsung od tog, meni je edge bacanje para.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2016, 22:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Avg 2011, 21:10
veljo1981 je napisao:
Samo sam vidio naslov, pretpostavljam da je kopija baterije, kad paris elektronske cigarete 3-4 godine naucis nesto o baterijama a prvo i osnovno da fake baterije odnesu pola glave
Polete ljudi na vise mAh i onda se poslije zale, ne kazem da ni originalna ne moze biti u kvaru al u vecini slucajeva je kad ćuniras bateriju
Sent from my LG-D855 using Tapatalk

original su u pitanju.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2016, 22:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Jesi htio nesto komentarisati ili me samo quoteas da ispadne glupo sto sam napisao. Znam ih dosta sto budze bateriju, uzmu i one poklopce jer je veca, imam isto misljenje o tome kao i o ćuniranju auta, custom romovima itd (sad ce biti drvlje i kamenje za romove a tako skolovana ekipa sa xda napravi bolji rom od onih neskolovanovih sto rade romove brandiranim firmama)
EDIT
Bio je samo moj post bez tvog komentara, ako je original to je stvar koja se desava na svim baterijama al u malom procentu, s obzirom da se iphone prodaje koliko se prodaje normalno da se najvise spominje, zakon velikih brojeva
Te kineske mobitele ce kupiti jedino azijati i mi balkansji cigani bez para, jos nisam vidio da neko od ovih sto dolaze iz vana da pisaju po sirotinji nose xiaomi fu manchu ding dong

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2016, 23:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

veljo1981 je napisao:
Jesi htio nesto komentarisati ili me samo quoteas da ispadne glupo sto sam napisao. Znam ih dosta sto budze bateriju, uzmu i one poklopce jer je veca, imam isto misljenje o tome kao i o ćuniranju auta, custom romovima itd (sad ce biti drvlje i kamenje za romove a tako skolovana ekipa sa xda napravi bolji rom od onih neskolovanovih sto rade romove brandiranim firmama)
EDIT
Bio je samo moj post bez tvog komentara, ako je original to je stvar koja se desava na svim baterijama al u malom procentu, s obzirom da se iphone prodaje koliko se prodaje normalno da se najvise spominje, zakon velikih brojeva
Te kineske mobitele ce kupiti jedino azijati i mi balkansji cigani bez para, jos nisam vidio da neko od ovih sto dolaze iz vana da pisaju po sirotinji nose xiaomi fu manchu ding dong

Nisam mislio da ces tako ozbiljno shvatiti onaj link. Samo se salim :D

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2016, 23:07 
Stara kuka
Stara kuka

Nije u pitanju ozbiljnost nego me nervira kompleks, svi bi mi jebali Cecu al ne mozemo

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2016, 23:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

veljo1981 je napisao:
Nije u pitanju ozbiljnost nego me nervira kompleks, svi bi mi jebali Cecu al ne mozemo

Jbg ja mislio da pricamo o telefonima.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 00:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
realno gledano, vecina u EU, USA i ostalim razvijenm zemljama uzima telefon na ugovor sa provajderom. samim tim imaju mogucnost uzeti dobar telefon za male pare, a zato nece da kupuju kineze. ko je nama kriv sto mi zivimo u BIH gdje nas Telekom uvaljuje telefone skuplje nego u prodavnici

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 05:46 
Stara kuka
Stara kuka

Jest, i to stoji, to je bas nepravda, oni uopste ne dozivljavaju mobitel kao mi sto spavamo s njim a dobijaju bolje :)

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 06:17 
Joj priče i sranja. Samsung HTC i LG popisaju sve kineze i indijske krseve. Ne znam o čemu pričate vi pojedinci. Pa romovi na tim telefonima rade ko da su deca pravila u osnovnoj školi. Napacen smo narod do zla boga.

Ima i samsung bagove, a i drugi flagshipovi, licno se uvjerio u to na svom G2 dok je bio na kitkatu, par sitnica je u pitanju bilo, ali ipak za telefon od pola milje maraka ocekujem da radi kako treba.

Citiraj:
Šta mene briga hoće li neki bagovit Kinez napravljen da samo uzima testove pobediti s7???

Slazem se, i ne treba da te je briga.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 08:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56
Pa romovi na tim telefonima rade ko da su deca pravila u osnovnoj školi.
Ovo važi za najjeftinije divlje kineske brendove.
Jesi li ti probao Xiaomi Redmi 3 i vidio da ima loš ROM, ili samo nagađaš?
MIUI je odličan ROM, konstantno ga poglaju i često dobija apdejte.
Nemoj stavljati predrasude u isti koš sa provjerenim kineskim brendovima.

Bajaga i Instruktori - Strah od vozova, 1986.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 09:09 
Za vecinu flagshipa ima portovan MIUI i koristi se dosta.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 09:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Za MIUI imas stable i dev. ROM, dev.update svakog petka :-) A u medjuvremenu http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... id=1163467

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 10:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Marketing i prodaja. Zna se kako se prodavali njihovi telefoni (pozivnice i ostale gluposti), zna se kako je prošao OnePlus X... evidentno je da je potražnja veća od ponude, al niko ne navodi cifre.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zato sam i postavio, vi ih omalovazavate, a ljudi vec poravnati u marketinskim fazoncicima sa daleko poznatijim i renomiranim brendovima. Navali narode jos malo pa nestalo, tako je uvijek u prodavnicma tehnicke robe, "ostao mi jos jedan komad" sad ili nikad :-)

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 12:30 
ako sam dobro upucen taj tel prave bivsi zaposlenici htca

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 15:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nemoj tako, nece ljudi vise HTC kupovati kada vide sta prave njihovi bivsi uposlenici :-)

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 15:39 
htc je odlican, ali me nervira slaba baterija

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 16:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Milan je napisao:
htc je odlican, ali me nervira slaba baterija

Meni baterija uvijek izdrži jedan dan, a koristim ga itekako.
Čujem da ljudi isključuju net - nikad to ne radim.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2016, 16:08 
Ja trenutno imam 2 sata ekrana i 34 sati od kako sam zadnji put napunio telefon, baterija je na 60 procenata.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9948 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254 ... 498  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]