banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 13:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 396, 397, 398, 399, 400, 401, 402 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Jun 2016, 14:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Боби је показао колико му је стало до репрезентације и ту се прича завршава.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 15:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ma kako da nije, Bobi je najveci zloco...

Komso Marjanovic jeste dobrocudni div ali na stranu sve neke stvari u Saletovoj prici se ne poklapaju a i ranije je imao slicnih ispada tako da stvari ne treba gledati crno-bijelo

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Brigate BL je napisao:

Komso Marjanovic jeste dobrocudni div ali na stranu sve neke stvari u Saletovoj prici se ne poklapaju a i ranije je imao slicnih ispada tako da stvari ne treba gledati crno-bijelo

Po tebi samo crveno-bijelo :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 16:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Tako nekako :lol:

Mada da ne bude tako branio sam Krleta kad je te godine trazio pauzu...

Nije u pitanju klubastvo vec princip..
Ili ga napravis i postujes ili se ne kurcis...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 16:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ako ista znaci i ja sam branio selektora kad je vodio povrijedjenog Saleta bez dana priprema sa reprezentacijom i igrao tek od nokaut faze. :)

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 18:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Macvan slomio prst u privatnosti svog stana, propusta reprezentativnu akciju. Trebalo bi okriviti zlog Bobija za ovo.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Какви принципи, какви бакрачи, селектор није дужан било коме да објашњава своје одлуке. И то није случај само у кошарци. (Својевремено сам Михајловића хејтовао због милион ствари, али нисам сматрао да се иком треба правдати због тврдоглавости све док има резултате, друго што их оније имао, Сале их ипак има.) А ни Боби није баш нека НБА звијезда, (мало-мало је играо у развојној лиги) па да је незамјенљив. Чак и да је Сале неправедан према њему или шта већ, може му се, јер је за резултате он једини одговоран, што ће рећи да ипак зна најбоље. Ми овдје углавном лупамо да знамо шта се збива.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2016, 15:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Citiraj:
I ono što je najvažnije, Bobi je predložio da bude sve vreme uz tim, trenira po posebnom programu, prisustvuje svim sastancima, i nakon potpisivanja ugovora se uključi u puni trenažni proces, i ako se u tih 20 dana pred Olimpijske igre izbori za mesto u timu, biće presrećan da igra. Šta je nepošteno i nekorektno u tome? Ili sebično? Ja to ne vidim. Mislim da je razumljivo i korektno s njegove strane i smatram da sa elitnim igračkim i trenerskim kadrom, koji imamo, da ćemo uspeti pred domaćom publikom da odemo u Rio. A tada po meni treba da izvedemo najbolji tim, koji u tom trenutku imamo. Ali ne bih da se mešam u to, o tome će odlučiti ljudi, koji su kompetentni za to. Želim da finaliziram s tim da Bobi nije neko razmaženo dete ili NBA zvezda, koji ne želi da igra, već se radi o skromnom I izuzetno dobroćudnom momku, koji danima ne spava pokušavajući da pomiri finansijsku životnu stabilnost svoje porodice i neopisivo veliku želju iz detinjstva da se popne na pobedničko postolje na Olimpijskim igrama. I voleo bih da ljudi pre nego što ga osude ipak razmisle o situaciji i stave sebe u njegovu poziciju. Svi bi postupili na isti način, na koji postupa i on.

Toliko o tome da je rekao NECU i odjebao Djordjevica i Srbiju

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2016, 17:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
A koga to citiras?

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2016, 17:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
enc0re je napisao:
A koga to citiras?

Miska :) :) :)

http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kos ... ji/qjpl5j3

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2016, 18:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Ja mislio neki komentar sa neta :D

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2016, 18:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Мени није јасно зашто се око овог с Бобијем прави неки "биг дил" - ок, добар је играч, али није да се без њега не може, у ствари, на задња два турнира се и те како могло. Не разумијем ни навијачке и друге подјеле. Мени је ситуација јасна - човјек хоће да се избори за добар уговор, и поставио је своје услове. С друге стране, селектор је поставио своје. Ако ту нема поклапања, то је онда то, селектор је тај чија је задња, има своје разлоге и није дужан да се икоме правда. Ја први подржавам Бобија, професионалац је и наравно да му је најважније да се с те стране обезбиједи. Али подржавам и Салета, ако он мисли да из ових или оних разлога некога хоће или неће да чека. Свака одлука има посљедицу, некад се не може имати све, и свако ће за своје одлуке и одговарати кад за то дође вријеме.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2016, 18:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:

Видиш, поларизација је веома опасна.
Нико не говори да је он зло. Нити то треба тако поставити. Али, увијек ствари треба назвати правим именом, а у овом конкретном случају имамо то да Боби није желио учествовати у акцији званој - квалификације за највеће спортско такмичење. И уопште се не треба бавити тиме ко је коме обећао, ко кога слуша. То су факти.

А сва друга поређења су неумјесна.

Ђорђевића, устати, па споменути.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2016, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Bez ikakve potrebe je napravljen skandal, kao da je neko htio da se to desi. Ovdje je u suštini jedino problematično na koji se način ovo odigralo (mada je i to pod znakom pitanja, jer nakon prvog talasa iznenađenja i "iznenađenja" sad stižu i izjave druge strane koje ne djeluju baš toliko neuvjerljivo). Francuzima su ono 4 igrača otkazala kvalifikacije? Velika stvar... znači mogli su im izaći u susret. Doće ljudi kad su najpotebniji. Pazite, nama ako je problem proći kvalifikacije bez Bobija u grupi za koju smo se svi obradovali kad smo je dobili, pa još usred BG, šta mi onda da tražimo na Olimpijadi koja je vrhunac košarkaških takmičenja? Što se tiče samog kvaliteta Marjanovića i toga da li nam treba - pa da li nam je recimo prije 20-ak godina trebao Žarko Paspalj? Ako Boban i "nije neki NBA igrač", Paspalj je tamo prošao još gore. Ako dominantan centar u Evropi ne može da ti donese prednost, pa makar da ga staviš i za rezervu, za specijalne varijante, ko onda može? Ako gledamo na to da se ekipa treba uigrati sa njim - pa prošli put zar Raduljica nije ono došao bez kluba u reprezentaciju, uigravali ga pola prvenstva? Ajte, molim vas. Nije trebalo ovako praviti babarogu od Bobana (kao da već nije dovoljno ljepuškast :D ). I savezu i reprezentaciji je valjda u interesu da imamo što više igrača na najvišem nivou? Sve se ovo moglo ljudski riješiti, ali ko zna kakvi sukobi mogu biti u pozadini i šta sve ne znamo. Pomalo smrdi ova situacija...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2016, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Скандал су вјероватно направили тзв. спортски новинари. Зато што не знају о чему би писали, па праве сензације гдје их можда и нема. Међутим, шта год се крило иза свега, смијешно ми је паметовање било кога ко мисли да зна боље, "како други могу играче пустити" и слично. Други зову и Амере у репрезентацију а ми не зовемо, и тад нам је ок што смо другачији, а сад није. Можда Сале просто не воли Бобија из неког разлога, имају нешто отприје, и неће зато да га зове, али покушава да то представи културније. И то је сасвим ок, јер се боље и одрећи играча ма какав да је, него га звати а притом ти иде на живце.

А поређење с Паспаљем је у најмању руку неопрезно. У вријеме кад су Европљани били егзотика и један потпуно други свијет и кад се чак ни најбољи међу њима нису лако одлучивали на НБА авантуру, није било срамота "не бити неки НБА играч". Данас, кад се свака европска шуша пријави на драфт, а најбољи европски играчи су често носиоци игре у својим екипама, или бар битни шрафови, ако се неко пати у НБА, можда ипак није толико добар колико се мисли.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2016, 07:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ja sam kriv, nisam bio precizan u poređenju sa Paspaljem i nehotice zaobišao samu suštinu. Htio sam reći da čak i takav igrač kao Paspalj nije dobio šansu da se pokaže i shodno tome nije se ni pokazao. Paspalj je svakako veći igrač od Bobija... Bobi je, opet, dobijao malo prilike, ali kad god je dobio ozbiljniju minutažu iskoristio je jako dobro, npr. kad je razbio Vajtsajda koji je centarski hit sezone, i opšte mišljenje fanova tamo je da je trebao dobiti mnogo veću šansu. Ako je tačno ovo što Miško priča, da je na pragu potpisivanja višegodišnjeg ugovora, onda je zadovoljio trenera kakav je Greg Popović i uz njegovu reputaciju dominantnog centra u Evropi, ne vidim tu prostora za suviše preispitivanja kvaliteta, čak ni u koncepciji igre jer Bobiju ako nešto ne odgovara, to su NBA pravila i koncepcije. Ovo jeste prilično relativno, ali opet mislim da je dovoljno igrao da se ima koliko-toliko vjerodostojan uzorak: njegova projekcija statistike na 36 minuta je 23+ poena 13+ skokova. Kažem, zna biti relativno u odnosu na period kad igrač igra (npr. u blowoutima, pa ses to nabudži) ali opet, ako se pogleda da je imao uspjeha i protiv igrača tipa Vajtsajd, Noel, Okafor... uspio je demonstrirati neku vrijednost.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2016, 15:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Добар је Боби, штета што је овако испало.
Да, на прошлом ЕП смо "могли без њега"... али само до четвртог мјеста.
Срећом, бар ћемо имати Штимца и Јокића умјесто Кузмића и Милутинова, и то је огроман напредак.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2016, 18:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
http://www.sportske.net/vest/kosarka/dj ... 66468.html

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2016, 18:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Толико о томе, толико о величини...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2016, 18:39 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma bolje da ne dolazi ako ce igrati sa kocnicom, jos ako je ovo tacno, precrtati ga za sva vremena...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 396, 397, 398, 399, 400, 401, 402 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]